Οι σχέσεις των Καρκίνων με τα 12 ζώδια


Με ποια ζώδια ταιριάζουν οι Καρκίνοι;




Η ερωτική ταυτότητα των Καρκίνων

Ρευστοί και στοργικοί διαθέτετε υπέρμετρη φαντασία και αναπτυγμένη διαίσθηση που σας επιτρέπει να υπάρχετε σε ένα κόσμο ονειρικό, ρομαντικό στον οποίο κυριαρχούν οι αποχρώσεις του συναισθήματος.

Σε μία σχέση αναζητάτε πρωτίστως ασφάλεια και φροντίδα, σας αρέσει δηλαδή να σας φέρονται σαν ένα μωρό που όλοι το συμπαθούν, το νταντεύουν και το φροντίζουν με αγάπη και

στοργή. Τα κίνητρα σας σε ένα δεσμό είναι συναισθηματικά και τα αιτήματα σας προσδιορίζονται από τις επιθυμίες και τις ανάγκες της παιδικής ηλικίας. Οι αρχικές ανάγκες, οι πρώτες εσωτερικεύσεις και ενδοβολές που έλαβαν χώρα κατά την βρεφική και νηπιακή ηλικία καθορίζουν το τώρα και την ερωτική σας ζωή με τόσο άμεσο τρόπο που σχεδόν αναπολείτε στιγμές της παιδικής ηλικίας σαν να ήταν στο πρόσφατο παρελθόν.

Το σύμβολο του Καρκίνου απεικονίζει έναν κάβουρα, που παρουσιάζει πολλά από τα χαρακτηριστικά σας όπως την ευαισθησία, την αναγκαιότητα για ασφάλεια και προστασία καθώς και το σθένος και τη δύναμη που αποκαλύπτονται, όταν κινδυνεύει ό, τι αγαπάτε. Το κυριότερο και βασικότερο όμως αρχέτυπο που ορίζει τη ζωή του Καρκίνου είναι αυτό της μάνας, της τροφού, της κοιτίδας της ζωής, της πρωτόγνωρης ζεστασιάς και αγάπης που το νεογνό είναι συνδεδεμένο με έναν αόρατο ζωτικό δεσμό με ένα εσωτερικό ομφάλιο λώρο συνδεδεμένο με την πρωταρχική αγάπη του λίκνου της ζωής.

Η βαθιά επιθυμία για εξάρτηση (εξ + άρτιος) πηγάζει από τη συνεχή ανάγκη σύνδεσης με την αρχική παροχή ανιδιοτελούς αγάπης και απλόχερης φροντίδα που προσφέρει τα απαραίτητα για να ζει κανείς απροβλημάτιστα, με χαρά και ευτυχία.

Και αυτή η τάση προς εξάρτηση μπορεί να κάνει την σχέση σας αποπνικτική. Επιπλέον, το παλαιό-οικείο είναι συνώνυμο του ασφαλούς, ακόμη κι όταν κάποιες πλευρές του δημιουργούν πόνο. Όταν ένα δυσάρεστο συναίσθημα είναι πλέον «γνωστό», γίνεται «ικανό και αναγκαίο» τμήμα της ψυχοσύνθεσής σας. Ως εκ τούτου λοιπόν οι σχέσεις σας χαρακτηρίζονται από το «όσο πιο παλιές, τόσο πιο καλές».

Όταν «διαπραγματεύεστε» μια νέα γνωριμία, στην πρώτη αναποδιά αποσύρεστε στο καβούκι σας, στο ασφαλές σας εσωτερικό δωμάτιο. Υπερβολικά περίπλοκοι, κυκλοθυμικοί και εύθικτοι αρκετές φορές μπορεί να υιοθετήσετε και το ρόλο του καημένου-γκρινιάρη, αποζητώντας την προσοχή.

Από μια πιο ποιητική άποψη, διυλίζετε τον έρωτα με το συναίσθημα και ως μυστηριώδης εκ φύσεως τρέφετε τις μυστικές σας ερωτικές επιθυμίες στο βυθό της θαλάσσιας ψυχής σας!

Ανάλογα με τον τύπο του Ζωδιακού με τον οποίο συνδέεστε η μαγεία του έρωτα αποκτά το δικό της χρώμα και τη δική της ξεχωριστή μορφή.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα γνωρίσματα της ερωτικής σας σχέσης με κάθε τύπο ξεχωριστά.

Οι 12 συνδυασμοίΜε Κριό

Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και παρορμητικό. Κυβερνήτης του είναι ο Άρης, ο πλανήτης της αρσενικής ιδιότητας και της επιθετικότητας.

Του αρέσει να είναι ο κυνηγός

Keywords
Τυχαία Θέματα