Ο Ήλιος στον Ταύρο και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η περίοδος του Ηλίου στον Ταύρο είναι από 19/4 έως 20/5



Ο Ταύρος σχετίζεται και με τα χρήματα και είναι αναγκαίο να αντιληφτούμε ότι είναι μια αξιοσέβαστη και ιερή γήινη ενέργεια, απλή, εύχρηστη και επιθυμητή στην οποία δεν χρειάζεται να βάζουμε φόβο.


ΚΡΙΟΣ

Το παρορμητικό σας στοιχείο θα τιθασευτεί για ένα διάστημα και στη θέση του θα μπει η δεύτερη σκέψη και η προστασία του εαυτού σας και των γύρω σας. Αυτό είναι ένα μικρό δείγμα σταθερότητας της ζωής σας αλλά και ασφάλειας γύρω από αυτά που θέλετε να κάνετε και να

κοινοποιήσετε προς τους τρίτους. Η εμφάνισή σας θα επιμεληθεί ιδιαίτερα και αυτό θα σας δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Μερικοί από εσάς μπορεί να σιγουρέψετε και μια δουλειά κι αυτό θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε επιτυχώς.

ΤΑΥΡΟΣ

Όλη αυτή την περίοδο που θα βρίσκεται ο Ήλιος στο ζώδιό σας σίγουρα θα νοιώθετε περισσότερο αναζωογονημένοι και δυνατοί. Οι συνθήκες θα είναι ποιο εύκολες για σας γιατί θα βρίσκετε μεγαλύτερη ανταπόκριση στις εξωτερικές συνθήκες με το ιδανικό, μέσα σας. Αυτό σας ωθεί στην αυτογνωσία για να καταλάβετε το πως είστε και τι είναι αυτό που θέλετε να κάνετε ώστε να νοιώθετε πλήρεις και ολοκληρωμένοι. Από την άλλη, το θέμα των οικονομικών σας αλλά και της ακίνητης περιουσίας σας θα μπει κάτω από άλλο πρίσμα.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διάθεση για απόσυρση θα κρατήσει για λίγο και θα έπειτα θα ανακατευτείτε με πολλούς φίλους και ενδιαφέροντα τα οποία θα σας δώσουν και ένα καλλιτεχνικό τόνο. Από την άλλη, θα υπάρχει μια ρευστή ερωτική κατάσταση στην ατμόσφαιρα. Εσείς, σαν χαρακτήρες, είστε από φύση σας παιχνιδιάρηδες και αιώνιοι έφηβοι. Ο από μηχανής Θεός θα σας απελευθερώσει και θα σας στείλει τύχη άνωθεν. Προσπαθήστε να μην αφήσετε το μυαλό σας να επενδύει σε ψευδαισθησιακές καταστάσεις γιατί θα ξεφύγετε από την πορεία που θέλετε να κάνετε και ιδιαίτερα οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ καλή περίοδος για τα επαγγελματικά σας, όπου εκεί θα έχετε την δυνατότητα να φορτσάρετε αλλά και να σταθεροποιήσετε μια κατάσταση με το περιβάλλον γύρω σας και κυρίως για την καριέρα σας. Πολλοί φίλοι και γενικά ομάδες θα σας κατευθύνουν κατά κάποιο τρόπο για να βρείτε το ιδεολογικό στίγμα σας. Όχι ότι δεν το ξέρετε αλλά ίσως σας επηρεάσουν με τις απόψεις τους. Κυρίως τα οικονομικά σας θα αποκατασταθούν αρκετά αλλά βέβαια εξαρτώνται και από άλλους παράγοντες.

ΛΕΩΝ

Προσπαθείτε και κάνετε μεγάλο αγώνα να εξασφαλίσετε μια θέση στον ήλιο που σας αξίζει και πρέπει να πάρετε πράγματα με το σπαθί σας. Είστε τόσο δημιουργικά άτομα και χρειάζεται τώρα να το αποδείξετε γι' αυτό θα ενεργοποιηθείτε κάτω από δυσκολίες και πίεση. Βέβαια, μόνο έτσι λειτουργείτε γιατί είστε δυναμικά άτομα με ισχυρή δράση. Το οικονομικό κομμάτι σίγουρα θα σας απασχολήσει και θα πρέπει κατά την γνώμη σας να κάνετε συμβιβασμούς για να πλησιάσετε κά

Keywords
Τυχαία Θέματα