Ο επικοινωνιακός Άρης στους Διδύμους και τι θα φέρει σε κάθε ζώδιο

Ο Άρης θα παραμείνει στο ζώδιο των Διδύμων από τις 31/5 μέχρι και τις 13/7

Ο Άρης ο πλανήτης της ενέργειας και την δράσης μπαίνει στο ζώδιο των Διδύμων από τις 31.5 και θα μείνει μέχρι και τις 13.7. Θα ευνοηθούν πρωτίστως οι Δίδυμοι, μετά ακολουθούν Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί, Υδροχόοι.

Η επικοινωνία θα είναι ένα πρωτεύον μέσο για επαφή και για ανταλλαγή πληροφοριών. Είναι σημαντικό βέβαια να υπάρχει συγκέντρωση σε ένα στόχο για

αν επιτευχθεί το σωστό αποτέλεσμα. Η δικαιοσύνη και η αίσθηση της ελευθερίας θα είναι πολύ ανεπτυγμένες.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Θα γίνετε αρκετά παρορμητικοί, ανήσυχοι αλλά και ντόμπροι στις εξηγήσεις σας και στην επικοινωνία σας κυρίως με κάποια συγγενικά σας άτομα. Θα υπερασπιστείτε την οικογένεια σας με πολύ σθένος και ίσως να προσπαθήσετε να επιλύσετε το θέμα ενός αυτοκινήτου που είναι κάπως μπλεγμένο. Θα έχετε πολλές ιδέες που θα είναι πιο εύκολο να τις εκτελέσετε αλλά θα χρειάζεται να προσέξετε πιο πολύ τις λεπτομέρειες. Η επαγγελματική σας ταυτότητα θα δέσει πολύ καλά με τον τρόπο της δράσης σας για αυτό μην περιορίσετε τις δυνατότητες σας μόνο εντός. Ίσως αν ανοιχτείτε και κάνετε και προς τα έξω μια κρούση και κυρίως μέσα από ένα πρόσωπο που δείχνει διατεθειμένος να σας βοηθήσει με το εξωτερικό θα δείτε ότι μπορεί να σας ανοιχτεί μια πόρτα που θα έχετε ευκαιρίες για πολλά ταξίδια, νέες επαφές και μεγαλύτερη επικοινωνία ή ενασχόληση που μπορεί να έχει και εφευρετική χροιά.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα ριχτείτε με τα μούτρα να κερδίσετε χρόνο για τα οικονομικά σας που μερικές φορές ενώ τα καταφέρνετε εκεί τελικά γίνονται κάποιες αναποδιές και τα παρατάτε. Η επικοινωνία με περισσότερα άτομα θα σας δημιουργήσει ευκαιρίες και ίσως να ακούσετε και κάποιες πληροφορίες τις οποίες δεν τις είχατε καν σκεφτεί ότι υπάρχουν. Οικονομικές δοσοληψίες με ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι και Τοξότης. Η διάθεσή σας μπορεί να συνοδεύετε από έντονες απαιτήσεις σε πολλά επίπεδα και κυρίως σε θέματα αγορών και πωλήσεων. Για να τα πετύχετε όλα αυτά θα δουλέψετε πιο σκληρά από άλλες φορές και ίσως όχι τόσο χειρωνακτικά αλλά περισσότερο μέσω επαφών και επικοινωνίας που αυτό δεν σας αρέσει και πάρα πολύ γιατί είστε οι άνθρωποι της πράξης και όχι τόσο της ιδέας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης στο ζώδιο σας εξ ορισμού θα σας δημιουργήσει μεγαλύτερη δράση και χρόνο με τον εαυτόν σας. Θα είστε θετικοί με το θάρρος της γνώμης σας, μαχητικοί και δραστήριοι. Σίγουρα η σωματική σας δύναμη θα αυξηθεί και η δυναμική σας ενέργεια θα σας σπρώχνει κατευθείαν στο κέντρο των γεγονότων. Χρειάζεται οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο τουλάχιστον την πρώτη εβδομάδα να προσέξετε καλά από διάφορες ψευδαισθήσεις που μπορεί να σας περιτριγυρίζουν το κεφάλι οι οποίες είναι πολύ ωραίες για να είναι αληθινές ή επίσης να μην δράσετε τόσο πολύ δυνατά και έντονα επειδή θα έχετε κατά κάποιον τρόπο μια αδράνεια. Για αυτό να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα και μόλις εντοπίσετε αυτό το φαινόμενο να προσπαθήσετε τουλάχιστον να το παρατηρήσετε. Είναι πάντως πολύ σημαντικό να συνεχίσετε να έχετε δράση και να δημιουργήσετε αυτά που θέλετε με μια μεγαλύτερη ορμή και δύναμη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπάρχει διάθεση να απομονωθείτε για λίγο και να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία είτε δεν θα φαίνονται είτε επειδή θα νιώθετε αδικημένοι και περιορισμένοι θα έχετε πολύ λιγότερες επιλογές. Επίσης η μυστικοπάθεια που μπορεί ξαφνικά να αποκτήσετε κατά κάποιο τρόπο θα σας περιορίσει την επικοινωνία. Ίσως να μην εμπιστεύεστε όπως παλιά και να προσπαθείτε μέσω άλλων τρόπων να συλλέξετε πληροφορίες για άτομα ή μια δουλειά που σας απασχολεί. Η διάθεση σας πάντως να βοηθήσετε και να στηρίξετε άτομα που έχουν ανάγκη θα αυξηθεί έντονα και ίσως αυτό να είναι και η σωστή λύση της ενέργειας σας που κατά κάποιο τρόπο θα είναι για ένα διάστημα περισσότερο περιορισμένη.

ΛΕΩΝ

Είστε έτοιμοι να δουλέψετε σκληρά για να πετύχετε τους στόχους σας και τα οράματά σας. Είτε οι στόχοι είναι πνευματικοί είτε υλικοί τους οποίους θα τους κατακτήσετε μέσω μεγαλύτερης επικοινωνίας και ανοιγμάτων που παλιά δεν θα τολμούσατε να κάνετε. Θα έχετε πάντως μεγαλύτερες ευκαιρίες μέσω φίλων και γνωστών και ίσως να σας πηγαίνει περισσότερο ο χώρος των πωλήσεων και των δημοσίων σχέσεων. Θα αναλάβετε μεγαλύτερη κοινωνική δράση από την οποία μόνο κερδισμένοι θα βγείτε γιατί θα γνωρίζετε συνέχεια και σε καθημερινό επίπεδο και καινούργια άτομα. Επίσης θα έχετε μεγαλύτερες σωματικές επιδιώξεις και γενικά θα είστε δημιουργικοί σε πολλά επίπεδα. Πάντως αν κινηθείτε σωστά και οργανωμένα με τις ευκαιρίες που έχετε θα κερδίσετε χρήματα ή θα αναβαθμίσετε την δουλειά σας πολύ καλό επίπεδο κυρίως αν ασχολείστε με πωλήσεις και συναφή θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχετε μια ιδιαίτερη ενεργητικότητα η οποία θα σας φέρει μπροστά στην κοινωνική γραμμή αλλά σίγουρα θα κουράζεστε πιο εύκολα αφού θα κάνετε τόσα πολλά πράγματα που ούτε και εσείς οι ίδιοι δεν το πιστεύετε ότι μπορείτε να ασχοληθείτε με τόσα πολλά. Ίσως κάποια στιγμή να μπερδευτείτε και να μην ξέρετε προς τα πού θα πρέπει να πάτε γιατί θα υπάρχουν μόνιμα δύο καταστάσεις που σας απασχολούν αλλά τελικά θα δείτε ότι με την λογική σας θα σπρωχτείτε προς το σωστό αποτέλεσμα. Σίγουρα θα έχετε την τάση όσοι τουλάχιστον είστε σε τέτοια φάση να αναλάβετε ακόμα μέσα στον χώρο της δουλειάς σας διευθυντική θέση. Οι γνώσεις και γενικά οι σπουδές σας θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα και ίσως υπερφορτώσετε το πρόγραμμά σας. Φροντίστε τουλάχιστον να ξεκουράζεστε και να είστε θετικοί με τα νέα ανοίγματα.

ΖΥΓΟΣ

Θα έχετε ένα πολύ έντονο ενθουσιασμό για τους πάντες και τα πάντα. Οι γνώσεις σας θα αυξηθούν και θα γίνετε περισσότερο ποιοτικοί και απαιτητικοί με την καλή έννοια σε θέματα σπουδών ή γενικά μορφωτικού επιπέδου. Αναλόγως βέβαια από την μέχρι τώρα πορείας σας πάνω σε αυτό που έχετε κτίσει θα υπάρξει η επιρροή και η αλλαγή. Μπορεί να αυξηθεί το πνεύμα της θρησκευτικότητας ή ακόμα και της έντονης πνευματικότητας αλλά με μια ευελιξία και εξυπνάδα που δεν θα σας δημιουργήσει προβλήματα και κόντρες . Κάποια ταξίδια που ήδη έχετε προγραμματίσει ή ακόμα και κάπου που δεν τα είχατε σκεφτεί θα ξεκινήσουν τώρα να γίνονται, Πιθανόν μια νέα γνωριμία που θα κάνετε με ένα πρόσωπο και η βάση της θα είναι τα κοινά ενδιαφέροντα πάνω σε επίπεδο γνώσεων ίσως να έχει μεγαλύτερη δυναμική από ότι πιστεύατε στην αρχή και να βρεθείτε ξαφνικά δεσμευμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπαίνετε σε μια φάση παιχνιδιάρικη και πιθανόν να την συνδυάσετε και με έντονο σεξουαλισμό ή ακόμα και διάθεση για αυτογνωσία και αυτοανάλυση ή ψυχολογία. Μπορεί να σας δοθεί κατά κάποιο τρόπο η ευκαιρία να διαχειριστείτε χρήματα τα οποία ανήκουν σε άλλους και αυτό να σας δημιουργήσει έξτρα ευθύνες. Αλλά επειδή θα έχετε την διάθεση να μιλήσετε και να ανοίξετε τα χαρτιά σας κατά κάποιο τρόπο πολύ περισσότερο από παλιά αυτό θα είναι η ευκαιρία σας να έρθετε πιο κοντά και με έναν Δίδυμο ή Τοξότη. Ίσως να αναλάβετε και μια δουλειά με το δημόσιο ή να σας απασχολήσει το θέμα των ασφαλειών. Αν ασχολείστε με την έρευνα επειδή θα έχετε πιο ανοικτό μυαλό και διάθεση για μεγαλύτερη γνώση ίσως να προχωρήσετε τις έρευνές σας και να τις βελτιώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έχετε μεγαλύτερη ανάγκη να επιδείξετε τον εαυτόν σας μέσω των άλλων. Αυτό σίγουρα δεν θα είναι η καλύτερη κατανομή της ενέργειας σας γιατί αυτό να σας κάνει εξαρτημένους ή ακόμα και επιθετικούς λόγω του ανταγωνισμού που θα νιώθετε με τους γύρω σας. Ίσως να μοιράσετε περισσότερο από ότι πρέπει την προσωπική σας δύναμη από εδώ και από εκεί προσπαθώντας να επικοινωνήσετε με περισσότερο απλό και ανοικτό τρόπο. Σίγουρα θα έχετε ευκαιρίες συνεργασιών και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στην τελική σας επιλογή και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο και για μια περίπου εβδομάδα από σήμερα. Επειδή μπορεί να φερθείτε κάπως ανώριμα σε θέματα στενών σχέσεων και κυρίως μέσα στον γάμο σας αν περνάτε και κάποιο πρόβλημα αν δεν θέλετε να υπάρξουν τελειωτικές αποφάσεις καλό είναι να φερθείτε ώριμα και με ειλικρίνεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχετε έντονη καθημερινότητα και κυρίως μέσα στον εργασιακό σας χώρο μπορεί να ασχοληθείτε με πολύ πνευματικά θέματα ή ακόμα και με πολύ γράψιμο ή επικοινωνία. Πάντως ότι κάνετε θα το κάνετε με πολύ έντονο τρόπο και ίσως να κουραστείτε αρκετά σε σώμα και ψυχή επειδή θα χαλάσετε πολύ ενέργεια για να βρεθείτε αντάξιοι των περιστάσεων. Η σχέση με έναν Δίδυμο θα ξαναβρεθεί και πάλι στο προσκήνιο. Σίγουρα πάντως θα υπάρξουν μεγαλύτερες εργασιακές ευκαιρίες για ανάδειξη των προσόντων σας αρκεί να κρατήσετε μια τακτική. Γιατί μπορεί να διασπαστείτε σε πολλές και μετά να μην παίρνετε απόφαση για τίποτε. Μερικές φορές μπορεί να μην εξαρτάτε βέβαια και από εσάς να πάρετε αποφάσεις και να περιμένετε από κάπου που έχετε κάνει ήδη μια κρούση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν θα σας αρέσει καθόλου να χάσετε σε οτιδήποτε κάνετε γιατί αυτό σας δημιουργεί συναισθήματα ήττας και αυτό δεν σας αντιπροσωπεύει καθόλου αυτόν τον καιρό. Σίγουρα θα είστε περισσότερο εκφραστικοί και δημιουργικοί. Θα γίνετε περισσότερο κοινωνικοί και έτοιμοι να κερδίσετε μέσα σε ένα ρίσκο που θέλετε να κάνετε αυτή την στιγμή. Σίγουρα θα αυξηθεί η σεξουαλική σας εικόνα και θα γίνετε γενικά πολύ ερωτικοί αλλά και δημιουργικοί. Τώρα είναι που θα ριχτείτε με τα μούτρα να κερδίσετε ένα πρόσωπο με όλους τους πιθανούς τρόπους που εσείς ξέρετε. Αν είστε μόνοι θα κάνετε μια γνωριμία μέσω φίλων που στην αρχή μπορεί να έχει μόνο την χροιά της σεξουαλικής έλξης. Πάντως με τις γνώσεις που διαθέτεται μπορεί να ξεκινήσετε μια καινούργια επιχείρηση η οποία θα είναι για σας κερδοφόρα βέβαια θα βοηθήσει σε αυτό και ο ατομικός συνδυασμός του ωροσκοπίου σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα έχετε μια μεγάλη ανάγκη από ασφάλεια και από προσωπική προστασία. Παρόλο αυτά θα κάνετε διάφορες κινήσεις οι οποίες θα έχουν και την χροιά της διπλωματίας και ίσως να σας δώσουν και την ευκαιρία να ανοιχτείτε σε πολλά θέματα. Βέβαια χρειάζεται τουλάχιστον και μέχρι τις 8.6 κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο να είσαστε πιο συγκεντρωμένοι και μέσα σας και έξω σας γιατί μπορεί να διχαστείτε και να έχετε στο νου σας πολλά θέματα που θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί γιατί σίγουρα θα γίνουν λάθη από παραλείψεις ή από έλλειψη της αλήθειας. Το θέμα ενός σπιτιού μπορεί να σας δημιουργεί άγχος και να πρέπει να κινηθείτε πολύ διπλωματικά για να το λύσετε. Ίσως να έχετε κάποια ένταση ψυχοσωματική και ιδιαίτερα να σας προκαλείτε από ένα συγκεκριμένο άτομο που ίσως να είναι και μέσα στο σπίτι σας. Οι ελεύθεροι πάντως θα γίνετε ακόμα πιο ανέμελοι αφού θα κινείστε συγχρόνως σε πολλά επίπεδα.

*Αν θέλετε να βρείτε τη θέση και τις όψεις του γενέθλιου Άρη σας, πατήστε εδώ

Keywords
αρης, ζωδιο, astrology, δραση, λύση, βγείτε, νέα, επιρροή, ειλικρίνεια, συγκεκριμένο, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, εξτρα, βγείτε, δυνατα, το θεμα, γνωση, δουλεια, θαρρος, θεμα, προγραμμα, σθενος, τα νεα, τοξοτης, ψυχολογια, αστρα, αγχος, αδρανεια, ατομο, βρειτε, γινονται, γνωριμια, διαστημα, δυναμη, δημοσιο, δειτε, διδυμοι, δειχνει, δοθει, διδυμο, ευκαιρια, ευκολο, ευκολα, ειλικρίνεια, υπαρχει, ελλειψη, ελξης, εβδομαδα, ενεργεια, ενδιαφεροντα, εννοια, επικοινωνια, επιρροή, ερευνα, ερευνες, ερθετε, ιδεες, εικονα, λαθη, λεπτομερειες, λύση, ματια, μπορειτε, μυαλο, ξερετε, παντα, οικογενεια, οπως παλια, οραματα, ορμη, πιο πολυ, προβληματα, πορτα, ψυχη, πωλησεις, ρισκο, σιγουρα, συγκεκριμένο, συνεχεια, συγκεντρωση, σωμα, σπιτι, ταυτοτητα, ταξιδια, ταση, φαινονται, ψευδαισθησεις, ασφαλεια, astrology, γινετε, γνωσεις, ιδιαιτερα, χροια, μεινει, μπροστα, οψεις, πληροφοριες, σωστο, τοξοτη, θεματα
Τυχαία Θέματα