Ο Άρης στον Υδροχόο και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Αλλάζει χέρια η ενέργεια αφού από εχτές ο Άρης έφυγε από τον Αιγόκερω και μπήκε στον Υδροχόο όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 1.2.2013.

Ευνοούνται ιδιαίτερα οι Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες και ασφαλώς οι Υδροχόοι. Θα αυξηθεί το κοινωνικό ενδιαφέρον και οι άνθρωποι για ένα διάστημα τουλάχιστον θα είναι περισσότερο φιλικοί αλλά και θα ασχοληθούν με πιο προοδευτικά θέματα. Σίγουρα όμως θα ελλοχεύει πάντα η τάση για ανατροπή κάποιων σταθερών καταστάσεων και κυρίως στα ζώδια

του σταθερού σταυρού δηλαδή Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού και Υδροχόου.


ΚΡΙΟΣ

Θα βάλετε στόχους και θα δουλέψετε σκληρά για αυτούς. Μπορεί μερικοί από εσάς να γίνεται κοινωνικοί ηγέτες στον χώρο σας και να πρεσβεύεται νέες ιδέες και καταστάσεις τις οποίες θα τις ακολουθήσετε με πάθος. Γενικά θα είστε πολύ αγαπητοί από τους φίλους σας και τον κόσμο γύρω σας. Θα έρθετε πιο κοντά με έναν Υδροχόο και μπορεί να δουλέψετε για αυτόν. Προσέξτε να μην είσαστε πολύ πιεστικοί και απότομοι με τους γύρω σας λόγω των επιδιώξεών και των στόχων σας. Ένα Λιοντάρι από φίλος θα γίνει ξαφνικά ερωτικό πρόσωπο. Θα κάνετε νέους φίλους και θα ανοιχτείτε πολύ κοινωνικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Λόγω των συνθηκών θα αναγκαστείτε να γίνετε πιο δραστήριοι και περισσότερο φιλικοί με όλους. Αλλά επειδή θα χρειαστεί να γίνεται περισσότερο καινοτόμοι και εφευρετικοί αυτό θα σας φέρει σε σύγκρουση με άλλους και μπορεί ξαφνικά να γίνεται αμφιλεγόμενοι και δύσκολοι. Ίσως η μεγάλη σας εσωτερική πίεση για αλλαγή να σας βγάζει στην επιφάνεια αντιφάσεις και αντιθέσεις αλλά είναι αναγκαίο να γίνεται περισσότερο πρωτοποριακοί και φιλελεύθεροι. Σίγουρα αυτό θα κοντράρει την σταθερή προσωπικότητα σας αλλά τελικά μέσα από κόντρα και εντάσεις προχωράνε τα πράγματα. Θα έρθετε πιο κοντά με Υδροχόο αλλά μέσα από έντονη σύγκρουση.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έχετε διάθεση να ανεξαρτητοποιηθείτε και αυτό θα σας κάνει καλό αφού θα στοχεύσετε πιο εύκολα στους στόχους σας. Επειδή γενικά είστε πολύ περίεργοι και ενεργοί στα θέματα της γνώσης θα ασχοληθείτε περισσότερο και θα ανοίξετε τα φτερά σας ακόμα και στο εξωτερικό προκειμένου να αποκτήσετε όλη αυτή την νέα γνώση. Το μυαλό σας θα είναι πολύ ανήσυχο και πολύ έντονα δημιουργικό. Μπορεί να γίνετε πολέμιοι κάποιων ηθικών αρχών η ακόμα και πολιτικών πεποιθήσεων. Επειδή θα έχετε έντονη διανοητική δραστηριότητα καλό είναι να το συνδυάσετε και με δράση για να έχετε ένα θετικό αποτέλεσμα. Μπορεί να σας απασχολήσει μια δουλειά στο εξωτερικό και να έχετε καλά αποτελέσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιόρρυθμες συνθήκες και αναγκαστική προσγείωση σε κάποια θέματα που αφορούν οικονομικές συνεργασίες θα σας βγάλουν από ένα συννεφάκι και θα χρειαστεί να δράσετε πιο δυναμικά αλλά και ομαδικά. Ίσως γίνεται ποιο απαιτητικοί αλλά και περίεργοι με κάποιες συνθήκες εσωτερικές που θα αφορούν υπαρξιακά σας θέματα. Μπορεί να ασχοληθείτε με τα χρήματα μιας ομάδας και θα χρειαστεί να είσαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στους χειρισμούς όλων των θεμάτων. Κάποια ταμπού προσωπικά θα πέσουν και κυρίως μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις. Σίγουρα θα χρειαστεί να γίνεται περισσότερο φιλικοί και ανοικτοί σε νέες ιδέες και ίσως ζοριστείτε από αυτό. Ένα μοιραίος Υδροχόος θα μπει στην ζωή σας και αυτό θα σας ανατρέψει πολλά από τα σταθερά δεδομένα σας. Είναι μια καρμική περίοδος που θα χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια και κυρίως αποδοχή ακόμα και πραγμάτων που δεν είναι της δικής σας εμβέλειας.

ΛΕΩΝ

Θα έχετε μεγαλύτερη ανάγκη να αποδείξετε τον εαυτόν σας και πιθανόν θα σπαταλήσετε την ενέργεια σας στους γύρω σας. Μπορεί να γίνεται ξαφνικά αμφιλεγόμενη προσωπικότητα και να συγκρούεστε με το παραμικρό επειδή θα νιώθετε ότι είστε εξαρτημένοι από την γνώμη των άλλων η του συντρόφου σας. Θα χρειάζεται να μην μοιράζετε την προσωπική σας δύναμη προκειμένου να ευχαριστήσετε τους άλλους γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν θα κάνετε και πολλά πράγματα στην καριέρα σας. Σίγουρα είναι η εποχή που θα πρέπει να βγείτε από το μικρό σας εγώ και να δείτε τα πράγματα μέσα από τα μάτια των άλλων αλλά να μην το παρακάνετε.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αλλάζει για λίγο η καθημερινότητα σας γιατί οι ρυθμοί θα γίνουν εν μέρει ποιο γρήγοροι αλλά και πιεστικοί. Οι ομάδες και γενικά νέες ιδέες που είναι προχωρημένες και προοδευτικές θα σας αναγκάσουν να βγείτε από την κλειστή λογική και τα κουτάκια σας. Κάπου βαθιά μέσα σας νιώθετε ότι αν βγείτε από τα στεγανά σας θα προοδεύσετε αλλά χρειάζεται να μην φοβάστε και να είστε περισσότερο ανοικτοί σε κάθε τι καινούργιο. Ένας Υδροχόος μπορεί να σας αλλάξει την καθημερινότητα σας και να την κάνει ποιο συναρπαστική. Να μην βιάζεστε γενικά γιατί μπορεί να έχετε τάση για μικρά ατυχήματα. Το κοντρόλ και ο έλεγχος του θυμού σας θα είναι ένα καλό ξεκίνημα για να κάνετε την ενεργειακή αλλαγή σας.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Θα ξεκινήσει ένα διάστημα όπου θα είσαστε πιο ερωτικοί αλλά περισσότερο όμως φιλικοί. Θα επιδιώξετε να είσαστε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει πιο κοντά και θα ανοίξετε τα χαρτιά σας περισσότερο. Θα εκφράσετε με μεγαλύτερη άνεση την σεξουαλική σας ταυτότητα και θα είσαστε πολύ φλογεροί και έντονοι σε όλη σας την ερωτική ζωή. Γενικά θα σας αρέσει το ρίσκο και μερικοί θα ασχοληθείτε με πρωτότυπα θέματα κυρίως επαγγελματικά. Η κοινωνικότητά σας θα αυξηθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχετε ανάγκη να νιώσετε ασφάλεια μέσα σε θέματα σπιτιού και οικογένειας αλλά μπορεί να νιώσετε καταπίεση από ένα άτομο που ζείτε μαζί είτε από έναν γονιό και αυτό να σας δημιουργήσει ένταση η μπλοκάρισμα. Χρειάζεστε μεγαλύτερη αυτοπειθαρχία σχεδόν σε όλα τα θέματά σας. Θα έρθετε πιο κοντά με έναν Υδροχόο και παρόλο που θα υπάρχει ένταση μεταξύ σας θα νιώσετε έντονο πάθος. Πιθανόν να χρειαστεί να γίνετε πιο ανοικτοί σε ομαδικές συνεργασίες και να βάλετε μέσα στην δουλειά σας προχωρημένα συστήματα που θα αφορούν είτε ενεργειακά θέματα είτε ίντερνετ, επικοινωνίες κ.λπ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα γίνετε αρκετά παρορμητικοί, εκδηλωτικοί αλλά και ετοιμόλογοι. Σίγουρα θα είσαστε ανυπόμονοι και μπορεί να πιέζετε τους γύρω σας για μεγαλύτερη ενεργητικότητα αλλά θα σας κάνει πολύ καλό στην δουλειά σας γιατί θα ανοίξετε νέους δρόμους ποιο πρωτότυπους και προοδευτικούς. Πολλές καλές ιδέες θα είναι ένα κύριο χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου αλλά θα χρειαστεί να κάνετε διπλό κόπο για να τις εφαρμόσετε γιατί μπορεί να υπάρξει από την πλευρά σας αμέλεια σε θέματα λεπτομερειών. Αλλά γενικά αυτή η περίοδος θα είναι αρκετά καλή για σας και κυρίως αν ασχολείστε με διδασκαλία, επικοινωνία η ταξίδια. Πιθανόν να ασχοληθείτε με την ψυχολογία η θα γίνεται πιο εφευρετικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα πάρετε απόφαση να δουλέψετε πιο σκληρά η οι συνθήκες θα είναι τέτοιες που επιβάλλεται για οικονομικά θέματα να αλλάξετε τα χρονικά σας περιθώρια και να τα επεκτείνετε με στόχο την επιτυχία και την εκπλήρωση προσδοκιών. Επειδή όμως μερικοί από εσάς θα έχετε τάση για γρήγορο πλουτισμό θα χρειαστεί να είσαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις δουλειές που τάζουν πολλά χωρίς πολύ κόπο. Μπορεί βέβαια να γίνεται ανυπόμονοι κυρίως αν περιμένετε να γίνει γρήγορα μια δουλειά σας που μπορεί να αφορά ακόμα και την πολιτική η τον στρατό. Από την άλλη μερικοί από εσάς θα δείτε ότι θα υπάρχει ανάγκη για μεγαλύτερη εφευρετικότητα η πρωτοτυπία με τα θέματα που ασχολείστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε την τιμητική σας γιατί θα διαπιστώσετε ότι η δύναμή σας και πάλι επανέρχεται και θα κάνετε πολύ περισσότερα πράγματα από ότι παλιά. Θα έχετε το θάρρος της γνώμης σας και θα είσαστε πιο μαχητικοί η δραστήριοι. Μπορεί να ασχοληθείτε με το σώμα σας και πολλοί από εσάς θα ξεκινήσετε ξαφνικά γυμναστική η έντονες σωματικές δραστηριότητες. Χρειάζεται να κοντρολάρετε την ανυπομονησία σας αλλά και πιθανή ένταση που μπορεί να νιώθετε λόγω της αυξημένης ενέργειας που θα νιώθετε. Σίγουρα θα έχετε την ανάγκη να είσαστε πιο ανεξάρτητοι και αυτόνομοι και σίγουρα θα σας βγουν από μέσα σας πιο έντονα οι ηγετικές τάσεις που έχετε. Θέματα πρωτοποριακά και που εμπεριέχουν εφεύρεση η ακόμα και ανατροπή των υπαρχόντων δεδομένων θα σας απασχολήσουν έντονα.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα αυξηθεί ο ανθρωπισμός σας και θα γίνεται όμως περισσότερο μυστικοπαθείς και απομονωμένοι. Μπορεί να νιώσετε είτε από την δική σας εσωτερική κατάσταση είτε από τις εξωτερικές συνθήκες ένα περιορισμό και δεν θα μπορέσετε να δράσετε όπως ακριβώς θέλετε γιατί δεν θα εστιάζεστε σωστά. Ίσως να νιώσετε ματαίωση από μια ερωτική κρυφή σχέση που υπάρχει στην ζωή σας κυρίως από τον εργασιακό σας χώρο. Ένα Λιοντάρι θα σας ζορίσει και μπορεί να γίνεται απόλυτοι μαζί του γιατί δεν θα νιώθετε ικανοποίηση από την στάση του.

************************

Keywords
Τυχαία Θέματα