Ο Άγγελος Ροκχαήλ και τα μυστικά του

Δύο βήματα χρειάζεται να κάνετε για να ξεφύγετε όσο μπορείτε από τον ψυχικό πόνο και φυσικά όλα αυτά θα γίνουν, αν το έχετε αποφασίσει βαθειά ότι θέλετε να αλλάξει η ζωή σας.

Αφιερωμένο στο γιό μου Γιάννη που έφυγε τόσο νωρίς από την ζωή μου.



Η ανάγκη μας να βιώνουμε τον ψυχικό πόνο, προκειμένου να νιώθουμε ότι ζούμε ή η ανάγκη μας να αισθανόμαστε λιγάκι έστω δυσάρεστα αποτελεί ίσως την μεγαλύτερη εξάρτηση που γνώρισε ο κόσμος. Ωραία, να δεχτούμε ότι ποτέ δεν θα πάψουμε να έχουμε αρνητικές επιδράσεις, διότι η αντίδραση (και η αντίθεση) αποτελεί την πεμπτουσία

της ύπαρξής μας (υπό την έννοια ότι, αν δεν γνωρίσω το κακό, πως θα μπορέσω να εκτιμήσω το καλό;). Ωστόσο, μπορούμε κάλλιστα να επιτρέπουμε την αντίθεση, τα θέλω και τα δεν θέλω μας, χωρίς να αναγκαζόμαστε να εκρέουμε τον αρνητισμό με τους τόνους.

Δύο βήματα χρειάζεται να κάνετε για να ξεφύγετε όσο μπορείτε από τον ψυχικό πόνο και φυσικά όλα αυτά θα γίνουν, αν το έχετε αποφασίσει βαθειά ότι θέλετε να αλλάξει η ζωή σας.

1. Αποστρέψτε την εστίαση σας από οτιδήποτε σημαντικό επί του παρόντος σας προκαλεί σοβαρό αίσθημα φόβου (στεναχώρια, ανησυχία, άγχος, στρες κλπ). Κρατήστε όλα αυτά μακριά από την σκέψη σας.

2. Καθορίστε ένα εναλλακτικό θέμα για την κάθε ημέρα, ανακαλύπτοντας καινούργια πράγματα στον εαυτόν σας τα οποία μπορείτε να εκτιμήσετε. Που αυτό σημαίνει ότι να έχετε έτοιμο ένα σενάριο όταν αρχίσει η αρνητική εστίαση για να μπορέσετε να στραφείτε προς τα εκεί. Δηλαδή αναγνωρίστε κάτι καλό στον εαυτόν σας και αρχίστε να το εκτιμάτε. Μπορεί βέβαια να αρνηθείτε από μέσα σας να βρείτε κάτι καλό για σας αλλά μόλις το ανακαλύψετε θα δείτε τι ευχάριστες αλλαγές θα σας συμβούν. Αντικαταστήστε τις δυσάρεστες σκέψεις με κάτι που έχει να κάνει με την εκτίμηση του εαυτού σας.

Ο Άγγελος Ροκχαήλ είναι ο προστάτης όσων γεννήθηκαν από 1 έως 5 Μαρτίου.

Το όνομά του σημαίνει το «πρόσωπο του Θεού που βλέπει τα πάντα»



Όσοι έχετε γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες η ψυχή σας έχει τις συγκεκριμένες αγγελικές ιδιότητες:

Είσαστε εξαιρετικά άτομα γιατί επιθυμείτε να προστατεύεται τους γύρω σας. Για αυτό μπορεί να γίνετε καταπληκτικοί γονείς. Είσαστε πολύ ευγενικοί και συμπονετικοί, έχετε μεγάλη αγνότητα και καλή καρδιά. Έχετε σαν χάρισμα να φυλάτε τα μυστικά των άλλων και γίνεστε καλοί φίλοι. Είναι το πρόσωπο του Θεού που επιβλέπει τα πάντα για αυτό υπάρχει ευγνωμοσύνη στην ζωή σας και μεγάλη ανταπόδοση, όταν κάνετε ένα καλό. Μερικές φορές ξεφεύγετε από το κέντρο σας και τότε αναζητάτε την μεγάλη ζωή με αποτέλεσμα να εκτροχιαστείτε από τις αρχές και τα πιστεύω σας, σε ακραίες περιπτώσεις να κάνετε κατάχρηση ή να εκμεταλλευτείτε για να αποκτήσετε χρήματα ή οτιδήποτε άλλο θέλετε. Επίσης, να είσαστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας γιατί δημιουργείτε μπερδέματα χωρίς καλά-καλά να το καταλάβετε.

Αγαπημένε μου Άγγελε, βοήθησέ με να εκτιμήσω αυτά που έχω και να έχω εμπιστοσύνη στον εαυτόν μου. Είμαι σίγουρος ότι

Keywords
Τυχαία Θέματα