Λύστε τα προβλήματά σας και αποκτήστε δόξα με τη βοήθεια του Αγγέλου Λεκαμπήλ

Η αγγελική ιδιότητά του προσθέτει στην προσωπικότητα ταλέντο επίλυσης προβλημάτων του Αγγέλου Λεκαμπήλ

Αφιερωμένο στο γιό μου Γιάννη που έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή μου.


Το πιο σημαντικό για όλους τους ανθρώπους είναι η επικοινωνία και ο τρόπος που ανταλλάσουμε τα συναισθήματά μας. Για αυτό χρειάζεται να μάθουμε να ακούμε τους άλλους και να έχουμε τη λεγόμενη ενσυναίσθηση που είναι σημαντικό για την εξέλιξη της ανθρωπότητας. Δηλαδή, όταν ο άλλος μας λέει το αίτημά του χρειάζεται να σκύψουμε δίπλα του, να ακούσουμε τουλάχιστον τι έχει να μας πει. Αυτό είναι το πλέον

σημαντικό θέμα που κυριαρχεί αυτή την στιγμή στην επαφή των ανθρώπων και το βασικό αίτημα για την εξέλιξη όλου του πλανήτη. Η λεγόμενη ενεργητική ακρόαση είναι αυτή που λύνει πολλά θέματα με τις σχέσεις, συνεργασίες, τα παιδιά μας, γονείς μας κλπ. Ενεργητική ακρόαση σημαίνει «ενεργώ με τα μηνύματα του άλλου και δεν κάνω του κεφαλιού μου», βάζοντας τον εαυτό μου πάνω από όλα. Η αγγελική ιδιότητά του προσθέτει στην προσωπικότητα ταλέντο επίλυσης προβλημάτων του Αγγέλου Λεκαμπήλ και θα σας δώσει τη δυνατότητα να έχετε εμπνεύσεις και φώτιση η οποία θα σας προσφέρει εξέλιξη και άμεση επίλυση των προβλημάτων σας αλλά και μια καλύτερη επικοινωνία με τους γύρω μου.

Ο Άγγελος Λεκαμπήλ είναι ο προστάτης αυτών που έχουν γεννηθεί από 23 έως 28 Αυγούστου.

Είναι το πρόσωπο του Θεού που φέρνει την άμεση επίλυση των προβλημάτων πους σας απασχολούν



Όσοι έχετε γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες έχετε τις παρακάτω αγγελικές ιδιότητες:

Είστε πολύ θετικά και φωτεινά άτομα. Έχετε μέσα σας πάντα τη σωστή λύση και είναι σαν να παίρνετε κατευθείαν κατεύθυνση από τον ανώτερο εαυτό σας. Σκέφτεστε και δράτε πολύ άμεσα και γρήγορα και είστε πάντα μέσα στο θέμα που αποφασίζετε να επιλύσετε. Μερικές φορές έχετε φοβίες με την ύλη και μπορεί να μιζεριάζετε, να τσιγκουνεύεστε να δώσετε πράγματα. Αυτό σας δυσκολεύει και μπορεί να χάνετε το ταλέντο που σας έχει κληρονομήσει ο Άγγελός σας, γιατί η σωστή επίλυση των προβλημάτων σας διακατέχει άμεσα. Επίσης, μπορείτε να πάρετε γρήγορες αποφάσεις και να είστε σίγουροι ότι τελικά έχετε πάρει τον σωστό δρόμο. Ο Άγγελος σας σάς βοηθάει να ανακαλύψετε ακόμα και το πιο καλυμμένο ψέμα και να δράσετε άμεσα και με επίγνωση των πράξεων σας. Αυτό σας δίνει το προνόμιο της πρωτιάς και γιατί όχι και της δόξας. Μπορείτε εύκολα να ανακαλύψετε νέα πράγματα και να ηγηθείτε σχημάτων που φαίνονται πρωτοπόρα.

Δυναμικέ Λεκαμπήλ, σε παρακαλώ πολύ χάρισέ μου το ταλέντο της επίλυσης των προβλημάτων μου με άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο. Εγώ θα είμαι γενναιόδωρος με τους γύρω μου και θα προσπαθήσω να στηρίξω με αγάπη αυτούς που έχουν ανάγκη από ένα χέρι βοηθείας. Θέλω να απαλλαγώ από κάθε φόβο και κάθε ενοχή για το αν πράττω σωστά ή όχι, αφού ξέρω ότι εσύ θα είσαι το φως των εμπνεύσεών μου και ο χορηγός των όλων των σωστών και γρήγορων αποφάσεων που μπορεί ακόμα να μου φέρουν και την δόξα.

Keywords
Τυχαία Θέματα