Κινέζικη Αστρολογία: Προβλέψεις Οκτωβρίου

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 15 Οκτωβρίου έως 14 Νοεμβρίου

Όπως έχουμε αναφέρει και στα προηγούμενα άρθρα μας το έτος όπως και ο μήνας για τους Κινέζους ξενικά με την εκάστοτε Νέα Σελήνη. Η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου γίνεται στις 15/10, 15:02 ώρα Ελλάδας.


Ποντικός

ΣΧΕΣΕΙΣ:

Όταν πρωτοσυναντήσατε τα εμπόδια που αντιμετωπίζετε τώρα, είχατε την εντύπωση ότι ήταν κάτι που θα μπορούσατε να ξεπεράσετε εύκολα και χωρίς τη βοήθεια κάποιου μέλους της οικογένειας ή ενός στενού φίλου. Όμως τελικά όσο πιο πολλά μαθαίνετε για το συγκεκριμένο άτομο που σχετίζεστε, τόσο πιο πολύπλοκο συνειδητοποιείτε ότι είναι. Προς τα τέλη του μήνα, και ιδιαίτερα μετά από κάποιες δυσκολίες που θα προκύψουν, θα καταλάβετε ότι όσο ψάχνετε τόσο πιο ενδιαφέρουσες πληροφορίες μαζεύετε. Απλά να είστε υπομονετικοί και να προσπαθήσετε να ανακτήσετε τη χαμένη σας εμπιστοσύνη.

ΤΥΧΗ: Αυτός ο μήνας περιλαμβάνει μια σειρά από ευκαιρίες που, ωστόσο, μπορεί να μην καταφέρνετε αρχικά να τις ξεχωρίσετε. Προσθέστε και το γεγονός ότι πολλές φορές νιώθετε ότι είναι καλύτερα έτσι, ώστε να μην είστε αναγκασμένοι να αντιμετωπίσετε μια σειρά αλλαγών. Πρέπει να πολεμήσετε όμως γι αυτό που θα είναι προς το συμφέρον σας. Ίσως η λύση είναι να είστε περισσότερο ανοικτοί σε κάποιες προτάσεις ή ιδέες και μετά να εξερευνήσετε όλες τις πιθανότητες που ενδεχομένως και να καταπλήξουν ευχάριστα.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Κάποια στιγμή είχατε δώσει μια συγκεκριμένη οικονομική υπόσχεση και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι προσπαθήσατε να κάνετε ό, τι μπορούσατε. Από τότε όμως οι συνθήκες και οι προτεραιότητές σας έχουν αλλάξει και ενδέχεται να φοβάστε να γνωστοποιήσετε την τωρινή σας κατάσταση. Δεν φταίτε που ορισμένα σχέδια δεν δούλεψαν, αν και ορισμένα άτομα μπορεί να σας κατηγορήσουν γι' αυτό. Ίσως έχετε ξεκινήσει κάποιες ρυθμίσεις αλλά το γεγονός είναι ότι οι άλλοι βασίζονται στο ότι εσείς θα ασχοληθείτε απλά με τα πάντα.



Βούβαλος ή Βόδι

ΣΧΕΣΕΙΣ: Δεν είναι η κατάλληλη εποχή για να κρατήσετε τα συναισθήματα μέσα σας. Μπορεί να υποθέτετε ότι τα αγαπημένα σας πρόσωπα πρέπει να γνωρίζουν τους βασικούς άξονες στους οποίους κινήστε, αφού έχετε κάνει στο παρελθόν διάφορες συζητήσεις μαζί τους, αλλά οι συνθήκες έχουν αλλάξει όπως και η οπτική σας σε κάποια πράγματα. Συζητήστε με αυτούς που ενδιαφέρεστε, ώστε να είναι πλήρως ενημερωμένοι για τα νέα σας δεδομένα και δώστε τους ίσες ευκαιρίες για να πουν την άποψή τους αλλιώς το μόνο που θα καταφέρετε είναι να μεγαλώσετε κι άλλο την απόσταση μεταξύ σας.

ΤΥΧΗ: Ιδέες ή προσφορές που μπορεί να εμφανιστούν από το πουθενά πιθανόν να σας ιντριγκάρουν αλλά, αν είστε χαρακτηριστικοί Βούβαλοι, θα θελήσετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες πριν συναινέσετε. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι τα πράγματα εξελίσσονται

Keywords
Τυχαία Θέματα