Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 7/9

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Γενικό προφίλ

Σήμερα, με την πληθωρική χορηγία του Δία είναι μια ημέρα όπου κυριαρχούν οι υπερβολές και το κυνήγι των εντυπώσεων. Παράλληλα όμως και πάμπολλες ευκαιρίες ή ευκολίες βρίσκονται στην απόλυτη διάθεση σας, ενώ το χρήμα κινείται προς πάσα κατεύθυνση.

Σε κάποιες καταστάσεις ή δραστηριότητες, όπως πχ την δουλειά σας, θα προτάξετε το χιούμορ και τη χαλαρότητα κι αν δεν το πράξετε εσείς, τότε θα το ...υποστείτε. Προηγούνται δηλαδή οι χαριεντισμοί και οι ...κοπάνες κι αλίμονο σε όσους θα μείνουν πίσω! Το πρωί πάντως με τη Σελήνη σε τετράγωνο

με τον Ποσειδώνα ένα σύννεφο πλάνης θα αιωρείται στον αέρα για αυτό αφήστε τις σημαντικές αποφάσεις για αργότερα.

ΚΡΙΟΣ

«Πολύ μπλα-μπλα»

Σήμερα, θα χρειαστεί να κάνετε μετακινήσεις και να συζητήσετε με πολλούς και διάφορους για ένα θέμα που πιθανόν χρειάζεστε τη γνώμη τους. Παράλληλα, θα νιώσετε μια δυνατή αγάπη για ένα χόμπι ή μια ευχάριστη δραστηριότητα ενώ κάποιοι από εσάς θα κυνηγήσετε με πάθος μια καινούργια ερωτική ιστορία. Εν τω μεταξύ, μέσα από τα λάθη θα μπορέσετε να κάνετε μια νέα αρχή. Οι γεννημένοι του 1970 θα ξαναχτίσετε μια σχέση από το μηδέν.

ΤΑΥΡΟΣ

«Πολύ γρήγορα για να προλάβετε να σκεφτείτε»

Τα έξοδα είναι πολλά και ποικίλα και είναι πιθανόν να κινηθείτε πιο γρήγορα από όσο χρειάζεται και γι' αυτό ίσως αργότερα δείτε πως χρειάζεται να αλλάξετε τακτική απέναντι σε κάποιες καταστάσεις. Συγχρόνως, με το Δία στον 2ο ηλιακό θα έχετε μια οικονομική επιτυχία που θα επηρεάσει θετικά πολλούς τομείς της ζωής σας. Αισθηματικά, θα νιώθετε πιο περιζήτητοι από όσο αισθάνεστε. Οι γεννημένοι του 1953 θα ακολουθήσετε τη συμβουλή ενός πρώην.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Τα παιδία παίζει»

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο δείχνετε διατεθειμένοι να αξιοποιήσετε τα θετικά και τα αρνητικά σας με τον πιο περίεργο τρόπο. Επαφές με άτομα του στενού οικογενειακό περιβάλλοντος ίσως περιέχουν μια έντονη κριτική που θα νιώσετε πως δεν σας βοηθά, αντίθετα σας ρίχνει. Αντιμιλήσετε στους επικριτές σας και μην τους επιτρέπετε να επεμβαίνουν στα προσωπικά σας. Οι γεννημένοι του 1976 θα αντιμετωπίσετε κάποιες έριδες στο χώρο της εργασίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Σκέψεις»

Σήμερα, νιώθετε την ανάγκη να εστιάσετε στα λάθη σας, προκειμένου να μάθετε από αυτά και να μην τα επαναλάβετε. Αυτό που χρειάζεται να αποφύγετε είναι το... αυτομαστίγωμα γιατί κάτι τέτοιο θα σας «κολλήσει» πίσω. Με την Αφροδίτη στον 2ο ηλιακό οίκο πολλοί από εσάς θα αναζητήσατε έναν έρωτα που θα δε θα σβήσει στο πέρας του χρόνου ενώ κάποιοι άλλοι θα θελήσετε το κάτι παραπάνω στην ήδη υπάρχουσα σχέση. Οι γεννημένοι του 1957 θα πείτε «γεια σου» σε μια σχέση.

ΛΕΩΝ

«Κεφάτη παρεούλα»

Η Σελήνη στους Διδύμους ευνοεί εξόδους και συναντήσεις με φίλους και γνωστούς ενώ περισσότερη παρέα θα κάνετε με πρόσωπα που σας έλκουν με το χιούμορ και την ευφυΐα τους. Κάποιοι από εσάς ίσως πείτε κάποια ψέματα όσον αφορά οικονομικά θέματα γιατί έτσι θα

Keywords
Τυχαία Θέματα