Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 7/8

από τη Χριστίνα Δημοπούλου


Γενικό προφίλ

Η Σελήνη συνεχίζοντας να διανύει το ζώδιο του Κριού το πρωί σχηματίζει όψη με το Βόρειο Δεσμό και σας ωθεί να δώσετε το σύνθημα για συμβούλια, φιλικές επαφές και δραστηριότητες μαζί με άλλους. Το μεσημέρι με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη θα υπάρχει μια περιβάλλουσα ένταση και συνάμα έξαψη. Αντιπαραθέσεις και ανταγωνιστικές ενέργειες θα σας κρατούν εγρήγορση ενώ δεν αποκλείεται να ιδρώσετε από την έντονη σωματική δραστηριότητα. Προς το βράδυ η Σελήνη συναντιέται με τον Κρόνο και ως εκ τούτου η ανάγκη να μείνετε και λίγο

μόνο θα συναντήσει δυσκολίες και αντιρρήσεις. Από την άλλη είναι και μια ευκαιρία να μάθετε να λέτε «όχι» ακόμα και στους πιο ισχυρούς.

Η Αφροδίτη από σήμερα θα βρίσκεται στο φιλόξενο ζώδιο του Καρκίνου δίνοντας έμφαση στις οικογενειακές σχέσεις, την ανάγκη για να γίνει το σπίτι πιο όμορφο και στις επαφές με άτομα που νιώθετε οικεία, ασφάλεια και προστασία. Ο έρωτας πολύ πιθανόν να βρει τη δική του φωλιά για τιτιβίσματα και τρυφερά αγγίγματα.

ΚΡΙΟΣ

«Προσωπικοί ορίζοντες»

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο δίνετε μεγάλη σημασία στις προσωπικές σας ανάγκες ενώ νιώθετε μια εσωτερική ώθηση για νέα ξεκινήματα και καινούργιες περιπέτειες. Σε κάποιες περιπτώσεις θα αγωνιστείτε είτε για υψηλές επιδόσεις είτε για τη νίκη. Παράλληλα με την Αφροδίτη πλέον στον Καρκίνο θα θελήσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις με άτομα που μοιράζεστε την ίδια στέγη. Οι γεννημένοι του 1957 θα στηριχτείτε σε φίλους.

ΤΑΥΡΟΣ

«Εσωτερικές εργασίες»

Σήμερα νέα κίνητρα εκ των έσω σας παρουσιάζονται και σας δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστείτε για να ανακτήσετε τη δύναμη σας. Παλιές υποθέσεις απατούν να δραστηριοποιηθείτε και να ξεχωρίσετε την ήρα από το στάχυ. Επικοινωνιακά θα είστε πιο άνετοι και πιθανόν να λάβετε φιλοφρονήσεις και κομπλιμέντα που θα σας κάνουν να νιώθετε πιο όμορφα. Οι γεννημένοι του 1982 θα έχετε φόρτο εργασίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Αλλαγή πορείας»

Μπορεί σήμερα να ξεκινάτε με φόρα για να πραγματοποιήσετε κάποια σχέδια όμως ίσως στην πορεία διαπιστώσετε ότι έχετε να ανεβείτε ανηφόρα και χρειάζεται να αλλάξετε ταχύτητα και ρυθμό. Οι διαφωνίες με φίλους θα κάνουν την εμφάνιση τους χωρίς ωστόσο να είναι ουσίας οπότε και γρήγορα θα επιλυθούν. Με την Αφροδίτη πλέον στον 2ο ηλιακό σας ανοίγονται οικονομικές ευκαιρίες. Οι γεννημένοι του 1965 ίσως ξεκινήσετε κάτι νέο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Διλήμματα»

Η οικογενειακή αρμονία ίσως βρεθεί στο στόχαστρο της επαγγελματικής εξέλιξης και χρειαστεί να διαλέξετε ανάμεσα στην οικογένεια και τη δουλειά. Οι σχέσεις με μεγαλύτερα άτομα ίσως σας εκνευρίσουν και δεν αργήσετε να κάνετε το «μπουμ». Ευτυχώς η Αφροδίτη μπαίνοντας στο δικό σας ζώδιο πέρα από γοητευτικούς σας κάνει και διπλωματικούς και έτσι ίσως γρήγορα συνάψετε ειρήνη. Οι γεννημένοι του 1960 θα λάβετε κάποιο δώρο.

ΛΕΩΝ

«Ανάγκη για επικράτηση»

Σήμερα δεν διστάζετε να εκφράσετε τις επιθυμίες σας και να ζητήσετε απ

Keywords
Τυχαία Θέματα