Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 29/11

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Γενικό προφίλ

Με τη Σελήνη να συνεχίζει την πορεία της στο «σπιρτόζικο» ζώδιο των Διδύμων η επικοινωνία εξακολουθεί να κρατά τα σκήπτρα στην καθημερινότητα σας. Ο φτεροπόδαρος Ερμής βρίσκεται στην υπηρεσία σας για να στείλει ή να μεταδώσει μηνύματα που θέλετε ή... δεν θέλετε. Ανάλογα ενισχυμένες αναμένεται να είναι και οι μετακινήσεις σας, συχνά μάλιστα κάτω από συνθήκες... ζάλης!




ΚΡΙΟΣ

«Ντριν – Ντριν»

Η μέρα σας είναι γεμάτη από κορναρίσματα, κουδουνίσματα και τηλεφωνήματα που είτε σας εκνευρίζουν

είτε σας εκπλήσσουν και σας συνδέουν με τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας. Όλη σας την ενέργεια τη διάθετε στον επαγγελματικό τομέα μιας και αισθάνεστε ότι αυτή την εποχή προέχουν τα σχετικά ζητήματα. Επιπλέον, είναι πολύ πιθανόν να πετύχετε ευνοϊκούς όρους σε κάποιες οικονομικές διευθετήσεις. Οι γεννημένοι του 1990 θα νιώσετε την ανάγκη να βρείτε την αιτία για την κατάληξη κάποιων πραγμάτων.


ΤΑΥΡΟΣ

«Oops! I did it again»

Από τη φύση σας μετρημένοι, ίσως χαλάσετε με ευκολία κάποια χρήματα και αυτό αποτελέσει αιτία για να σκεφτείτε γιατί φανήκατε ασυνεπείς όχι μόνο γύρω από οικονομικά θέματα αλλά και πιθανόν από κάποια πιστεύω σας. Το γράψιμο ίσως αποτελέσει μια δραστηριότητα μέσα από την οποία θα αισθανθείτε πιο ευχαριστημένοι και πνευματικά ικανοποιημένοι. Οι γεννημένοι του 1973 θα αναλάβετε δράση γύρω από ζητήματα νομικής ή εκπαιδευτικής φύσεως.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Πιάσε με, αν μπορείς»

Το μυαλουδάκι σας τρέχει και συνάμα χοροπηδά με χαρά πότε για τη μια και πότε για την άλλη ιδέα. Ιδιαίτερα για θέματα εμφάνισης και στυλ θα περιεργαστείτε, θα φλυαρήσετε και θα διχαστείτε, μέχρι τελικά να επιλέξετε αυτό που σας δίνει περισσότερες επιλογές και ευελιξία κινήσεων. Ο Άρης στον 8ο προοιωνίζει δυνατό πάθος αλλά και έξοδα στο φουλ. Οι γεννημένοι του 1987 θα ξαναπιάσετε κάποιες υποθέσεις που έχουν μείνει καιρό στο ράφι.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Φύγαμε»

Θέλετε να ανοίξετε τις πόρτες και να φύγετε από αυτά που σας αγχώνουν ή σας περιορίζουν όσο πιο γρήγορα γίνετε. Λόγια, αποφθέγματα, ποιήματα και τραγούδια σας εμπνέουν και αποτελούν το μέσο για να απελευθερωθείτε, να χαμογελάσετε και να γίνετε ένα με ό, τι αγαπάτε. Οι σχέσεις με άτομα από τη φύση τους αυταρχικά, δογματικά και καθωσπρέπει είναι ικανές να σας «κουρδίσουν» για τα καλά. Οι γεννημένοι του 1971 θα πάρετε συνετές αποφάσεις για αισθηματικά θέματα.


ΛΕΩΝ

«Με το εισιτήριο στο χέρι»

Δεν έχει σημασία αν θα πάρετε ταξί, λεωφορείο, μετρό ή τρένο για να συναντηθείτε με φίλους ή να κάνετε πράγματα που αγαπάτε, αρκεί να έχετε παρέα από που θα πάρετε και θα δώσετε χαρά. Επιπλέον, ίσως αλλάξετε άποψη για κάποια πρόσωπα ή πείτε «ναι» σε προτάσεις που παλαιότερα σας φαίνονταν περίεργες ή από άλλη εποχή. Με τον Άρη στον 6ο θα πιάσετε δουλειά, θα ξεκινήσετε γυμναστική ή θα γίνετε πιο ενεργητικοί στην καθημερινότητα σας. Οι γεννημένοι του 1978 θα

Keywords
Τυχαία Θέματα