Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 26/7


από τη Χριστίνα Δημοπούλου


Γενικό προφίλ

Σήμερα υπάρχει η τάση να κρατήσετε πολλά πράγματα για τον εαυτό σας ενώ σε πολλές περιπτώσεις θα δώσετε μάχη προκειμένου κάποιες καταστάσεις να παραμείνουν σταθερές και αμετάβλητες. Η τεράστια δύναμη των συναισθημάτων και η ισχυρή θέληση θα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που μπορούν να σας οδηγήσουν στην επικράτηση. Από την άλλη η ζήλια, η μνησικακία και η καταπίεση θα ζητήσουν μερίδιο σε ό,τι και αν κάνετε. Το αν θα το πάρουν εξαρτάται από εσάς.

ΚΡΙΟΣ

«Επιδοτώντας την ένταση»

Ευχάριστα γεγονότα

που συνδέονται με αδέρφια και φίλους σας δίνουν χαρά ενώ ο οξύς ανταγωνισμός σε μια σχέση αποτελεί για εσάς μια ευκαιρία για να βιώσετε τον ενθουσιασμό και την ικανοποίηση. Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού είναι πιθανόν να ασχοληθείτε με χρηματοπιστωτικές υποθέσεις ενώ η ερωτική διάθεση ακουμπά κόκκινο. Συνάμα κάποιες «προτάσεις» που αφορούν την αισθηματική ζωή δεν αποκλείεται να ξαναπέσουν στο τραπέζι των συζητήσεων. Οι γεννημένοι του 1981 ίσως αξιοποιήσετε κάποιες γνωριμίες όσον αφορά τις διακοπές σας.

ΤΑΥΡΟΣ

«Δεν περιμένετε άλλο»

Σήμερα δείχνετε αποφασισμένοι να πάρετε απαντήσεις όσον αφορά θέματα που τα περικλείει ένα μυστήριο ενώ παράλληλα δείχνετε διατεθειμένοι να αναζωπυρώσετε το πάθος σας μέσα στη σχέση. Με τον Ερμή ανάδρομο στο τομέα του σπιτιού μπορείτε να ξαναδείτε θέματα που σχετίζονται με τις συνθήκες διαβίωσης ενώ δεν αποκλείεται ένας κοντινός συγγενής ή φίλος που στο παρελθόν είχατε φιλοξενήσει να σας ζητήσει να μείνει για λίγο μαζί σας. Οι γεννημένοι του 1975 θα δείτε τα έσοδα σας να αυξάνονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Ποδιά εργασίας»

Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού επαγγελματικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο ενώ είναι πολύ πιθανόν να κρατήσετε κρυφά θέματα που σχετίζονται με τη διατροφή ή τη φυσική σας κατάσταση. Επίσης κάποιοι από εσάς ίσως προσθέσετε στο σημερινό σας πρόγραμμα δραστηριότητες που σας ανεβάζουν ψυχολογικά. Συνάμα ίσως χρειαστεί να ψάξετε να βρείτε χαρτιά, έγγραφα και έντυπα με πληροφορίες που είτε σχετίζονται με κάποια συσκευή είτε με κάποια υπόθεση. Οι γεννημένοι του 1968 θα βάλετε τον έρωτα σε προτεραιότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Πάθος και απόλαυση»

Σήμερα θέλετε να ασχοληθείτε με αυτά που πραγματικά σας ευχαριστούν και σας διασκεδάζουν. Ο έρωτας βρίσκεται στις πρώτες επιλογές σας ενώ θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε ένα χόμπι ή μια ευχάριστη δραστηριότητα. Θέματα που αφορούν παιδιά θα τα ψάξετε σε βάθος. Ταυτόχρονα ίσως κάποιες αγορές που είχατε κάνει πριν από καιρό να πιάσουν τόπο ενώ μια έρευνας αγοράς για κάτι που θέλετε να αποκτήσετε θα σας δώσει μια πρώτη εικόνα. Οι γεννημένοι του 1952 θα δώσετε ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα σπιτιού και νέων επαγγελματικών βημάτων.

ΛΕΩΝ

«Ξανά από την αρχή»

Με τον Ερμή στο δικό σας ζώδιο είναι πολύ πιθανόν να ξαναδείτε κάποια προσωπικά σας σχέδια ενώ δεν αποκλείεται να αξιοποιήσετε κάποιες παλιές καλές συνταγές όσον αφορ

Keywords
Τυχαία Θέματα