Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/11

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη στον Υδροχόο εξακολουθεί να προάγει το συλλογικό κλίμα, έστω και μετ' εμποδίων, αφού δεν θα λείψουν οι αναστατώσεις, με αφορμή κι αιτία τις επιλογές ή τη συμπεριφορά ενός φίλου ή ομοϊδεάτη. Το εξάγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα έχει ήδη δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για «κουκουλώματα» και παρασκηνιακές ενέργειες, που βγαίνοντας στο φως θα σας αποκαλύψουν μια... άλλη πραγματικότητα του Σ/Κ.



ΚΡΙΟΣ

«Όλοι μαζί»

Σε ροκ

διάθεση σας βρίσκει η σημερινή μέρα ενώ πολλά ενδιαφέροντά σας στρέφονται γύρω από την επικοινωνία και τη κοινωνική δικτύωση. Επαγγελματικά, ίσως γίνετε πιο μαχητικοί ενώ δεν θα χαριστείτε σε κανέναν. Οικονομικά ζητήματα ίσως απαιτήσουν να ολοκληρώσετε κάποιες διεκπεραιώσεις που είχατε αφήσει στη μέση ενώ πολύ πιθανόν να λάβετε κάποιο μήνυμα από άτομο που διατηρούσατε ερωτική σχέση. Οι γεννημένοι του 1985 θα παρακολουθήσετε κάποιο σεμινάριο.

ΤΑΥΡΟΣ

«Νέα και ωραία»

Σήμερα, επιστρατεύετε την εργατικότητά σας στην υπηρεσία της καινοτομίας και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Συγχρόνως, ίσως έρθετε σε επαφή με άτομα που ηγούνται μιας ομάδας ή ένωσης. Η σχέση με το σύντροφο μπορεί να γίνει λίγο ανταγωνιστική ενώ πολύ πιθανόν να αισθανθείτε ότι κάποιο συγγενικό πρόσωπο ρίχνει λάδι στη φωτιά. Οι γεννημένοι του 1974 θα αισθανθείτε την εκτίμηση των υφισταμένων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Πρώτοι σε like»

Οι έξυπνες ιδέες σας ταξιδεύουν και πολύ πιθανόν να δείτε κάποιες δικές σας απόψεις να υιοθετούνται από μια μερίδα ή ομάδα ατόμων. Παράλληλα, ίσως χρειαστεί να δουλέψετε υπερωρίες ή σε πιο έντονους ρυθμούς, προκειμένου να βγει στην ώρα του κάποιο project. Με την Αφροδίτη στο Ζυγό αξιοποιήστε τις ευκαιρίες για ερωτικές συναντήσεις και ρομαντικές επαφές. Οι γεννημένοι του 1988 ίσως τα ψάλλετε σε κάποιο άτομο με το οποίο δουλεύετε μαζί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Θέλω καινούργιο τσελεμεντέ»

Με τη Σελήνη στον 8ο ηλιακό οίκο ασχολείστε ως επί το πλείστον με θέματα που σχετίζονται με τράπεζες, εφορίες, ασφάλειες και χρηματοπιστωτικές υποχρεώσεις. Συγχρόνως, η σχέση σας με ένα φίλο ή πελάτη μπαίνει στο μάτι του κυκλώνα και πιθανόν να ανησυχήσετε για αυτήν. Το σπίτι σας αποτελεί ένα ζεστό και όμορφο καταφύγιο και πολλοί από εσάς το έχετε ρίξει στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική. Οι γεννημένοι του 1985 θα λάβετε πιο σοβαρά τη διασκέδασή σας.

ΛΕΩΝ

«Σε ακούω»

Σήμερα, είστε πιο κοινωνικοί και συγχρόνως διατεθειμένοι να ακούσετε τη γνώμη και την άποψη ενός συνεργάτη ή φίλου με πιο ανοιχτό μυαλό. Έχετε διάθεση για φλερτ και γνωριμίες και πιθανόν στους κόλπους μιας ομάδας ο έρωτας να σας κεραυνοβολήσει. Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο ίσως αποτελέσει αιτία για να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες. Οι γεννημένοι του 1971 θα γραφτείτε σε κάποιο σύλλογο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Ας δοκιμάσω κάτι άλλο»

Σήμερα, δε θέλετε να ακολουθήσετε την πεπατημένη, επιθυμείτε να ρισκάρετε, να πρω

Keywords
Τυχαία Θέματα