Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/8

από τη Χριστίνα Δημοπούλου


Γενικό προφίλ

Το κύριο αστρολογικό γεγονός της ημέρας είναι η Νέα Σελήνη στο Λιοντάρι που θα επηρεάσει θέματα που σχετίζονται με διακοπές, χόμπι, έρωτα, παιδιά αλλά και λαμπερές ή εξέχουσες προσωπικότητες. Περισσότερο επηρεάζεστε εσείς που έχετε πλανήτες στον τρίτο δεκανό τόσο σε ζώδια της φωτιάς (Κριος, Λέων, Τοξότης) όσο και στο σταθερό σταυρό (Ταύρος, Λέων, Υδροχόος,

Σκορπιός). Καλώς ή κακώς, ανάλογα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο, τα γεγονότα που φέρνει η Νέα Σελήνη θα έχουν μακρά διάρκεια. Εν τω μεταξύ το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο ευνοεί επαφές με επιφανή πρόσωπα και ευνοεί προσγειωμένες φιλοδοξίες.

ΚΡΙΟΣ

«Ευκαιρία να κάνετε αυτό που θέλετε»

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα είναι ιδιαίτερα θετική για όσους από εσάς θέλετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην αισθηματική ζωή. Το φλερτ, ο έρωτας και τα ρομάντζα ευνοούνται, ενώ κάθε είδους δημιουργικές ενασχολήσεις μπορούν να αποτελέσουν το πεδίο μέσα από το οποίο θα πετύχετε κάτι πολύ καλό. Επιπλέον τα εμπόδια σε μια συνεργασία αρχίζουν να απομακρύνονται. Οι γεννημένοι του 1971 θα ασχοληθείτε με το ντεκόρ του σπιτιού.

ΤΑΥΡΟΣ

«Χαρείτε το καλοκαίρι σας»

Ίσως είστε κάπως αγχωμένοι όσον αφορά θέματα οικίας και οικογένειας, ωστόσο η Νέα Σελήνη στον 4ο οίκο μπορεί να αποτελέσει ένα θετικό οιωνό για την εξέλιξη τους καθώς ανοίγει ένα νέο κύκλο. Συνάμα ζητήματα καθημερινότητας και εργασίας απαιτούν από εσάς περισσότερη ενέργεια, κάτι που μπορεί να συμβεί εάν αποβάλλετε τις συναισθηματικές τοξίνες. Οι γεννημένοι του 1987 ίσως αποκτήσετε ευγενικούς γείτονες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Θα κινηθείτε σε καινούργιους δρόμους»

Η αγάπη για τα ταξίδια αλλά και τις δημόσιες σχέσεις μπορεί να σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες, προκειμένου να ζήσετε πιο χαρούμενα και κεφάτα. Κάποιοι από εσάς ίσως αλλάξουν μεταφορικό μέσο ή διαφοροποιήσουν τον τρόπο που μετακινούνται. Αισθηματικά το γκρίζο σύννεφο αρχίζει σιγά- σιγά να διαλύεται και μπορείτε να ελπίζετε σε μια λαμπερή λιακάδα. Οι γεννημένοι του 1990 ίσως ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Ίσως αξίζει να βάλετε νερό στο κρασί σας»

Οι περισσότεροι από εσάς με Άρη και Κρόνο στο Ζυγό δυσκολεύεστε να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες μέσα στο χώρο της οικογένειας. Ωστόσο η Νέα Σελήνη στο Λέοντα έρχεται να σας γεμίζει με αισιοδοξία και να βοηθήσει να κερδίσετε και χρήματα και συναισθήματα. Αν δείξετε διάθεση για εύρεση λύσης, ίσως φτάσετε στο στόχο σας πιο εύκολα από ότι υπολογίζατε. Οι γεννημένοι του 1984 ίσως αλλάξετε τα μαλλιά ή το στυλ σας.

ΛΕΩΝ

«Η κινητήριος δύναμη σας είναι η πίστη στον εαυτό σας»

Με τη Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο νιώθετε το φαβορί της κούρσας και αυτό αποτελεί αιτία για να υπερβάλλετε των δυνατοτήτων σας και να πετύχετε πράγματα που θα σας ανεβάσουν στο βάθρο του νικητή. Οι σχέσεις με αδέλφια, συναδέλφους, γείτονες και φίλους ίσως αυτήν την περίοδο να αποτελεί την αχίλλειο πτέρνα σας, γι' αυτό αποφύγετ

Keywords
Τυχαία Θέματα