Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/6


από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Γενικό προφίλ

Με καλοκαιρινή διάθεση ξεκινά ο μήνας και είναι μια ευκαιρία να εξορμήσετε στις παραλίες, να φύγετε για τριήμερο και να ευχαριστηθείτε τον ήλιο και τη θάλασσα πίνοντας καφέ ή ...ουζάκι όπου δει. Η ευνοϊκή όψη του Ερμή και της Αφροδίτη στο ανέμελο ζώδιο των Διδύμων φέρνει καλή παρέα, όμορφες μετακινήσεις, ξέγνοιαστες στιγμές και διασκεδαστικές συζητήσεις.

ΚΡΙΟΣ

«Ερωτική επιθυμία»

Σχέσεις και συνεργασίες συνεχίσουν να σας απασχολούν μέχρι και το μεσημέρι που η Σελήνη εισέρχεται στο Σκορπιό και το

ενδιαφέρον σας εστιάζεται περισσότερο στα ερωτικά σας και λιγότερο στα οικονομικά. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης ευνοεί εξόδους, ερωτικά ραντεβουδάκια και οικονομικές συμφωνίες. Πιθανόν να παράσχετε βοήθεια σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Οι γεννημένοι του γ' δεκαημέρου χρειάζεται να απαγκιστρωθείτε από το παρελθόν και να κοιτάξετε μπροστά.

ΤΑΥΡΟΣ

«Οικονομικές απολαβές»

Η μέρα ξεκινά όμορφα με τη σύνοδο Ερμή – Αφροδίτη να γεμίζει τις τσέπες σας με χρήματα και να σας δίνει υποσχέσεις για καλύτερες οικονομικές συνθήκες. Η Σελήνη πηγαίνοντας από το μεσημέρι στο απέναντι ζώδιο δίνει προτεραιότητα σε θέματα σχέσεων και διαπροσωπικών επαφών. Το πείσμα και η απολυτότητα δεν θα σας βοηθήσουν για αυτό δοκιμάστε να ελιχθείτε και θα βγείτε κερδισμένοι. Οι γεννημένοι του 1984, ξεκαθαρίστε το τοπίο στα αισθηματικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Θα ετοιμάσετε βαλίτσες και θα φύγετε»

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και εσείς έχετε ξυπνήσει με διάθεση και όρεξη να συμμετάσχετε σε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Από το απόγευμα θέματα που σχετίζονται με την τάξη και την καθαριότητα θα σας απασχολήσουν, προκειμένου να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας και να έχετε ένα ελεύθερο σαββατοκύριακο. Ίσως μάλιστα από το βραδάκι με τον Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη κάνετε μια ευχάριστη μετακίνηση. Οι γεννημένοι του 1989 ίσως δεν θέλετε να παίξετε το παιχνίδι του έρωτα μόνο με δύο παίχτες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Αποδέσμευση από καθήκοντα»

Συναντήσεις με άτομα της οικογένειάς σας θα σας δώσουν την ευκαιρία να χαρείτε και να έρθετε πιο κοντά. Από το απόγευμα θέλετε να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε και πιθανόν να φύγετε από την πόλη για να πάτε κάπου όμορφα και ξέγνοιαστα. Ο έρωτας σας κλείνει το μάτι και διεκδικεί στιγμές πάθους και ερωτικής ικανοποίησης. Προσέχετε στις μετακινήσεις σας να μην τσακωθείτε. Οι γεννημένοι του 1976 αποκτάτε περισσότερη αυτοπεποίθηση σε επαγγελματικά ζητήματα.

ΛΕΩΝ

«Σπίτι μου - σπιτάκι μου»

Κάποιες συναλλαγές κατά τις πρωινές ώρες ίσως δεν ολοκληρωθούν ενώ κάποιες συζητήσεις θα σας δημιουργήσουν αμφιβολίες. Η επιστροφή στο σπίτι είναι κάτι που περιμένετε πως και πως, δεδομένου ότι επισκέψεις ή άτομα που σας αγαπάνε σας προσμένουν με ανυπομονησία. Το βράδυ μια ερωτική συνάντηση ή μια φιλική συγκέντρωση θα ενθουσιάσει. Οι γεννημένοι του 1973 θα επικοινωνήσετε με άτομα που έχετε καιρό να μιλήσετε.

ΠΑΡ

Keywords
Τυχαία Θέματα