Η λάγνα Αφροδίτη στον Ταύρο και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η επιρροή της ξεκινάει από τις 15/4 και θα παραμείνει μέχρι και τις 9/5 για αυτό εκμεταλλευτείτε όσο μπορείτε αυτό το διάστημα

Η Αφροδίτη που μπαίνει στον Ταύρο θα δημιουργήσει τη διάθεση για μεγαλύτερες ισορροπίες, ασφάλεια και σταθερότητα. Θα αυξηθεί η ενασχόληση με την τέχνη και γενικά με οτιδήποτε είναι δημιουργικό. Το σίγουρο είναι ότι η αναζήτηση της ομορφιάς και της καλοπέρασης θα είναι δεδομένη. Η επιρροή

της ξεκινάει από τις 15/4 και θα παραμείνει μέχρι και τις 9/5 για αυτό εκμεταλλευτείτε όσο μπορείτε αυτό το διάστημα γιατί θα κερδίσετε πολλά πράγματα ανεξαιρέτως ζωδίου. Η Αφροδίτη, όταν είναι στην καλή της θέση όπως είναι τώρα στον Ταύρο, δίνει το υπέροχο δώρο της όμορφης υλοποίησης των μορφών και των σχημάτων για αυτό υπάρχει και μια στροφή προς την ποιότητα σε θέματα ακινήτων, ειδών, αντικειμένων για το σπίτι, βελτίωσης της εικόνας του ατόμου ή του χώρου του, ρομαντική διάθεση σε συνδυασμό με ένα καλό γεύμα υπό το φως των κεριών και το πιο μεγάλο της δώρο είναι ότι ανοίγει το τσάκρα της καρδιάς που σημαίνει ότι μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να πετάξουν από πάνω τους την μνησικακία και να ενωθούν μέσα από την αγάπη.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Τουλάχιστον θα έχετε κάποια μεγαλύτερη οικονομική εξασφάλιση. Θα επιδιώξετε βέβαια να κάνετε αγορές σε καλλυντικά και ρούχα. Ένα ακίνητο μπορεί να έρθει στην κατοχή σας ή να έχετε μια επιτυχή κατάληξη. Η σχέση με έναν Σκορπιό θα γίνει πολύ καλύτερη, αφού θα απολαύσετε μαζί τα ωραία πράγματα. Να προσέχετε μόνο την διατροφή σας γιατί η διάθεσή σας για καλά γεύματα σε συνδυασμό με γλυκό μπορεί να σας παρασύρει. Από την άλλη σε ακραία περίπτωση θα γίνετε πολύ κτητικοί, ζηλιάρηδες και ίσως να θέλετε να μαζέψετε μόνο εσείς τα βλέμματα πάνω σας. Αυτό σίγουρα δεν θα σας κάνει καλό γιατί θα καταπιεστείτε αρκετά αλλά θα χαλάσετε και την σχέση σας. Η ενασχόληση με θέματα σπιτιού ή ακόμα και αντικείμενα τέχνης θα είναι για μερικούς και επαγγελματική κατεύθυνση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η γοητεία σας είναι δεδομένη, αφού θα αυξηθούν κατακόρυφα οι μετοχές σας. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο επειδή ζορίζεστε και ίσως να είχατε υψώσει τα τείχη της απολυτότητας και της απομόνωσης θα αλλάξει το σκηνικό και από εκεί που βιώνατε την απόλυτη μοναξιά θα φανεί στον ορίζοντα η αλλαγή που θα σας βγάλει από αδιέξοδα και δυσκολίες. Πιθανόν να πάρετε απόφαση για συμβίωση ή γάμο και γενικά θα εξελιχτεί πολύ καλύτερα μια σχέση σας που είχε διακοπεί γιατί θα επανέλθει και πάλι στην φυσιολογίας της. Τα οικονομικά σας θα καλυτερεύσουν και τα θέματα ανάπτυξης και προσωπικής ομορφιάς θα σας απασχολήσουν περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επειδή μερικές φορές σας αρέσει το μυστήριο μπορεί να γίνετε για λίγο μυστικοπαθείς και απόμακροι. Μια σχέση που την φυλάτε σαν κόρη οφθαλμού μπορεί να σας απομονώσει και κυρίως αν σχετίζεστε με Σκορπιό που μπορεί να είναι και μέσα στον ίδιο χώρο εργασίας. Από την άλλη καλό είναι να σκεφτείτε πολύ καλά και τις μελλοντικές επιπτώσεις αν ξεκινήσετε μια σχέση η οποία θα σας χώσει στην αφάνεια ή στο περιθώριο. Δεν είστε οι πολύ μοναχικοί τύποι οπότε μην βγαίνετε και πολύ έξω από το πεπρωμένο σας. Η απομόνωση βέβαια πάντα έχει και τα καλά της οπότε μπορεί να συγκεντρωθείτε περισσότερο επειδή θα δημιουργήσετε ένα έργο ή μια δουλειά την οποία την είχατε ήδη εδώ και καιρό σκεφτεί και τώρα σας παρουσιάζετε η ευκαιρία να ξεκινήσετε αλλά σε πολύ μυστικό επίπεδο προς το παρόν. Η φιλανθρωπική σας διάθεση και η κατανόηση των προβλημάτων των άλλων θα είναι διευρυμένη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι πολύ καλή περίοδος για σας αφού θα κινηθείτε πιο εύκολα μέσα στην κοινωνική αρένα και θα φανείτε πιο ολοκληρωμένες προσωπικότητες, επειδή θα έχετε καλύτερη εμφάνιση προς τα έξω αλλά και θα εκφράζεστε πιο εύκολα είτε στους φίλους σας είτε τους γύρω σας. Ίσως να σας προκύψει κάποια εργασία μέσα από τις προσωπικές γνωριμίες που θα κάνετε και αυτό θα είναι ένας εύκολος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα. Η σχέση με Ταύρο ή Σκορπιό μπορεί να ενισχυθεί. Ένα νέο χόμπι ή ενδιαφέρον που μπορεί να αφορά ένα σύλλογο η ομάδα θα σας κάνει καλό γιατί από την επαφή θα αναπτύξετε περισσότερες σχέσεις και μέσα από αυτές μπορεί να δημιουργήσετε φίλους με καλό κριτήριο για την τέχνη της ζωής οι οποίοι θα είναι ταιριαστοί με εσάς.

ΛΕΩΝ

Μεγαλύτερη κοινωνικότητα σε συνδυασμό με την χρησιμότητα της επαγγελματικής σας ανάγκης θα είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός. Βέβαια θα γίνουν υπερβολές κατόπιν πίεσης αλλά αυτό θα είναι για το καλό σας, απλώς να μην το παρακάνετε με τα κοινωνικά γιατί μπορείτε να ξεφύγετε από τον στόχο σας. Η διάθεση για ρούχα, καλλυντικά αλλά και γενικά μια ποιοτική αναβάθμιση της ζωής σας που θα έχει όμως βάσει σε υλικά αγαθά δεν θα σας αφήσει αδιάφορους. Είναι καλό πάντως για σας να υλοποιείτε τα σχέδια σας γιατί με αυτόν τον τρόπο μαθαίνετε και την ζωή από την πρακτική πλευρά της. Ο ερωτισμός σας θα έχει την χροιά του πάθους και της καλοπέρασης. Ταύρος, Σκορπιός θα είναι αυτοί που θα σας τραβήξουν για νέα γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανακαλύπτετε καινούργια πράγματα τα οποία θα σας κάνουν εν γένει καλό. Μια πνευματική αναβάθμιση που θα βασίζεται όμως σε στοιχεία τέχνης και καλών σπουδών θα είναι για σας ένα δώρο προς τον εαυτό σας. Οι καλές επαφές με πρόσωπα της οικογενείας σας που βρίσκονται στο εξωτερικό ή γενικά με άτομα που δεν έχουν μόνο την βάση τους εδώ θα σας κάνει καλό γιατί μπορεί να σας ανοίξει νέους ορίζοντες. Ένα νέο άτομο που μπορεί να έρθει στην ζωή σας σίγουρα θα σας δώσει μια νότα αισιοδοξίας, χαράς αλλά και τέχνης. Τα οικονομικά σας θα έχουν μια καλυτέρευση γιατί θα αναγνωρίζετε πιο εύκολα κάποιες αξίες.

ΖΥΓΟΣ

Θα ασχοληθείτε περισσότερο με οικονομικές συνεργασίες. Ίσως να πιάσετε τον εαυτό σας να κάνει κάποιες κοινωνικές επαφές που μπορεί να είναι καθαρά για συμφεροντολογικούς λόγους και αυτό να σας κάνει να μην νιώθετε πολύ καλά ή να διαλέξετε ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο που να σχετίζεται και με την προσωπική σας γοητεία για να κερδίσετε πράγματα. Θα χρειαστεί να συμβιβάσετε πολλά πράγματα μεταξύ τους για να πετύχετε μεγαλύτερη χρησιμότητα αυτή την περίοδο. Η σχέση με Ταύρο η οποία είναι καρμική θα σας βγάλει στην επιφάνεια την διάθεση για καλλιτεχνική δημιουργία, για καλοπέραση αλλά και για οικονομική εξασφάλιση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεκινάει μια θετική περίοδος για σας η οποία θα σας αυξήσει κατά αρχάς την δημοτικότητα και την εύνοια σε σχέση με τους γύρω σας και αυτό θα σας προσδώσει μια ιδιαίτερη γοητεία αλλά και αξία. Η πιθανή πρόταση γάμου, συμβίωσης ή συνεργασίας θα είναι για σας έκπληξη γιατί κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο περνάτε μια περίοδο απομόνωσης η οποία σας έχει ρίξει και σε πολλούς συλλογισμούς αλλά τελικά σας κάνει καλό γιατί ωριμάζετε με αυτόν τον τρόπο. Τώρα σας δίνεται ένα δωράκι το οποίο θα σας κάνει πολύ καλό και θα ομορφύνει τα δύσκολα σημεία της ζωής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανακατεύεστε με πράγματα τα οποία παλιά μπορεί να μην είχατε σκεφτεί καν ότι υπάρχουν. Είναι σημαντικό για σας το μάθημα της ύλης και ίσως τώρα να το μάθετε για άλλη μια φορά σωστά είτε από ένα άτομο που μπορεί να είναι Ταύρος και να σας το διδάξει είτε από μια εμπειρία η οποία ευτυχώς θα έχει καλό αποτέλεσμα. Το πιο βασικό είναι να μάθετε την σωστή χρησιμότητα της ύλης και να προχωρήσετε σε δημιουργικές ασχολίες οι οποίες θα σας εξασφαλίσουν το καλό ευ ζην, αυτό είναι το πιο σημαντικό αυτή την περίοδο γιατί κάθε φορά παίρνετε ένα μάθημα το οποία σας πηγαίνει και λίγο παραπέρα. Κυρίως αν κινηθείτε για να εξασφαλίσετε μια ποιοτική καθημερινότητα η κάνετε ένα πρόγραμμα που θα έχει και μέσα στοιχεία ομορφιάς θα σας κάνει πολύ καλό. Αλλά χρειάζονται θυσίες για να γίνει αυτό. Πάντως η επαγγελματική μοναξιά θα σταματήσει να υπάρχει και θα έχετε υποστήριξη ακόμα και μέσα στον χώρο της δουλειάς σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι μια πολύ ερωτική περίοδος στην ζωή σας όπου εκεί θα κατορθώσετε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη και την αγάπη ενός προσώπου με την αξία σας και αυτό θα σας φέρει μεγαλύτερη χαρά και διάθεση για να δημιουργήσετε ή να γίνετε εσείς οι μεγάλοι νικητές. Οι σχέσεις σας θα ισορροπήσουν προς το καλύτερο και θα νιώσετε ότι επιτέλους ανήκετε κάπου που είστε πολύ αγαπητοί. Το θέμα ενός παιδιού θα σας απασχολήσει ευχάριστα. Εσείς που είστε ελεύθεροι πιο εύκολα είναι να κάνετε προσωπική σχέση γιατί θα έχετε ένα κύκλο γύρω σας πιθανών υποψηφίων και αν είστε και περισσότερο κοινωνικοί θα κάνετε μεγαλύτερα ανοίγματα. Το ρίσκο σας ευνοεί και κυρίως αν ασχολείστε με επιχειρήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη θα σας φέρει μια προσωπική ηρεμία μέσα στον χώρο του σπιτιού και οι πιο τολμηροί θα κάνετε αλλαγές μέσα στον χώρο του σπιτιού σας, επιδιώκοντας αναβάθμιση και πιθανόν αγοράζοντας κάποια έργα τέχνης ή κάτι που να ομορφαίνει τον χώρο σας. Μια πιθανή διάθεση τεμπελιάς ή υπερβολικής καλοπέρασης μπορεί να σας αναχαιτίσει την δράση αλλά μπορεί να το χρειάζεστε για να δείτε και την όμορφη πλευρά της ζωής. Οτιδήποτε έχει να κάνει με τέχνη σε συνδυασμό με ακίνητα μπορεί να είναι και ένα κομμάτι που θα αναπτυχθεί στον τομέα της δουλειάς σας. Ταύρος, Καρκίνος, Παρθένος και Σκορπιός θα είναι φαβορί για να κάνετε σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε σε πολύ καλή επικοινωνιακή φάση αφού θα έχετε διάθεση είτε να γνωρίσετε περισσότερο κόσμο είτε να ανταλλάξετε γνώσεις που θα ωφεληθείτε αμφότεροι ή θα μιλάτε περισσότερο με λόγια αγάπης ή εκτίμησης προς τα πρόσωπα που συνδιαλέγεστε. Αυτό σίγουρα θα βοηθήσει και θα βελτιώσει τις σχέσεις σας πάρα πολύ. Το θέμα ενός αμαξιού θα λήξει θετικά γιατί μπορεί να αποκτήσετε πιο εύκολα αυτό που είχατε βάλει σαν στόχο. Πιθανή βοήθεια από ένα συγγενικό σας πρόσωπο. Τέχνη, γνώσεις και γενικά θέματα ομορφιάς θα σας είναι ενδιαφέρουσες ασχολίες και ένα ερωτικό ταξίδι που μπορεί να γίνει σε συνδυασμό με το επαγγελματικό ή με το να πάρετε μεγαλύτερη γνώση θα είναι σταθμός γιατί θα κάνετε μια νέα γνωριμία.

*Αν θέλετε να βρείτε τη θέση και τις όψεις της Αφροδίτης σας, πατήστε εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα