Η επιρροή του Χειμερινού Ηλιοστασίου στα 12 ζώδια

Από τα Αρχαία χρόνια θεωρούσαν το χειμερινό ηλιοστάσιο μια πολύ σημαντική ημερομηνία και οι πιο πολλοί πολιτισμοί έκαναν μεγάλες γιορτές τις ημέρες εκείνες.

Αύριο στις 21.12 ξεκινάει το λεγόμενο χειμερινό ηλιοστάσιο. Από τα Αρχαία χρόνια το θεωρούσαν πάντα μια πολύ σημαντική ημερομηνία και οι πιο πολλοί πολιτισμοί έκαναν μεγάλες γιορτές τις ημέρες εκείνες. Τώρα το σημείο αυτό συμπτωματικά συμπίπτει και με το σημείο της ημερομηνίας που είχαν ορίσει οι Μάγια σαν τελική ημερομηνία που τελειώνει η ανθρωπότητα. Σίγουρα θα υπάρχει ένα τέλος, αλλά το τέλος θα είναι ότι θα σταματήσει ο

κατήφορος προς το σκοτάδι και σιγά σιγά θα αρχίσουμε να ανυψωνόμαστε ο καθένας ατομικά και κατά επέκταση συλλογικά σαν συνείδηση.

Ο Γαλαξίας μας μετά από 5.125 χρόνια μπαίνει πλέον στην γαλαξιακή ημέρα (πληροφορίες από την NASA). Όλοι έχουμε διαπιστώσει ότι ο χρόνος έχει αλλάξει και όλα κινούνται πιο γρήγορα αλλά και περισσότερο ανηφορικά. Τα πάντα πλέον βγαίνουν προς το φως και την αλήθεια αλλά με κόστος και κόπο. Αλλά για να γυρίσει ο Ήλιος θέλει δουλειά πολύ. Καλό είναι να μην απελπίζεστε με τα τρέχοντα προβλήματα και να κάνετε από μέσα σας στροφή θετική μέσω οραματισμού και σκέψης και να πιστέψετε ότι όλα θα λυθούν και θα γίνουν πράγματα μόνο για το ανώτερο καλό σας. Σίγουρα τα καθημερινά πρακτικά προβλήματα μας κάνουν και απομακρυνόμαστε από όλα αυτά, αλλά τώρα είναι η ευκαιρία πάνω εκεί να προσπαθήσουμε να βάλουμε νέο φώς αλλάζοντας παλιές πεποιθήσεις και να το ενδυναμώσουμε με μεγαλύτερη πίστη ότι θα όλα θα λυθούν. Γιατί, λόγω του νέου φωτός που θα μεταφέρει ο Ήλιος μας από το Γαλαξιακό κέντρο, θα βοηθήσει όλους μας στην αναβάθμιση του DNA μας και θα μας κάνει πιο δυνατούς σαν άτομα, περισσότερο συνειδητούς και πιο ελεύθερους. Χρειάζεται όμως και ατομική προσπάθεια από τον καθένα ξεχωριστά. Επειδή μπαίνει μεγαλύτερο φως στον πλανήτη καλό είναι να εκμεταλλευτούμε αυτή την κατάσταση με στόχο την προσωπική μας εξέλιξη. Και το φως βοηθάει αφού είμαστε κινούμενα ηλεκτρομαγνητικά σώματα τα οποία έχουν ανάγκη από αυτή την ενέργεια. Δηλαδή ο καθένας ας βρει μέσα βαθειά στον εαυτόν του την προσωπική του αλήθεια και ας σταματήσει έστω και για λίγο να σκέφτεται τα προβλήματά του και το μέλλον και πόσο άσχημο θα είναι και ας ζήσει για λίγο το εδώ και τώρα που σημαίνει "ενώνομαι με το παρόν και την αιώνια στιγμή".

ΚΡΙΟΣ

Αναλαμβάνετε ο καθένας από το πόστο του να φέρει την αλλαγή γιατί δεν αντέχετε πια να ζείτε είτε μέσα στο ψέμα είτε μέσα σε μια κατάσταση που δεν σας εκφράζει. Προσέξτε όμως να μην το παρακάνετε γιατί είστε το ζώδιο της υπερβολής. Χρειάζεται να βρείτε την χρυσή τομή και πάνω εκεί να εργαστείτε. Επίσης μέσα από την αρμονία και την ισορροπία θα έρθει η λύση και όχι μέσα από παρορμητικές κινήσεις που σας κάνουν να φαίνεστε ότι είστε μεν οι αρχηγοί και ότι έχετε την δύναμη να ηγηθείτε των περιστάσεων αλλά στο τέλος οι ενέργειες σας δεν έχουν αποτέλεσμα τουλάχιστον σε διάρκεια. Τώρα με την νέα αλλαγή που γίνεται στον πλανήτη χρειάζεται να ενεργοποιήσετε περισσότερο τον εαυτόν σας μέσω της ενορατικής διαισθήσεως σας. Για να γίνει αυτό θα χρειαστεί να είσαστε απόλυτα καθαροί από άχρηστες σκέψεις αλλά και προσωπικό εγωισμό γιατί αυτά σας εμποδίζουν να φτάσετε εκεί που θέλετε. Πολλοί πάντως θα κάνετε ξεκαθαρίσματα μέσα σε συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις αλλά χρειάζεται να το κάνετε με αγάπη και όχι άκομψα.


ΤΑΥΡΟΣ

Αναζητώντας να βρείτε τις ισορροπίες σας τουλάχιστον για σήμερα θα ξεκαθαρίσετε μέσα σας κάποια πράγματα και θα βρείτε ακριβώς τον τρόπο που πρέπει να δράσετε και να συμπεριφερθείτε τουλάχιστον σε έναν Ζυγό. Ήρθε η εποχή που χρειάζεται να αφήσετε και κάποια πράγματα να φύγουν από τα χέρια σας γιατί έχετε μια μανία και κρατάτε πολλά πράγματα γύρω σας και το αποτέλεσμα είναι ότι μαζεύετε, μαζεύετε και τελικά δεν οδηγείστε πουθενά. Σίγουρα έχετε αρχίσει και ανεβάζετε τον πήχη πολύ ψηλά και κυρίως με τους ανθρώπους που είστε μέσα σε στενή σχέση αλλά δεν αφήνετε και πολλά περιθώρια για ελευθερία και προσωπικές πρωτοβουλίες στους άλλους. Η δύναμή σας είναι στο να κρατήσετε σταθερά τα όνειρά σας και να είστε το σημείο αναφοράς των προσωπικών σας επιλογών. Σίγουρα έχετε παραπάνω φιλοδοξίες τον τελευταίο καιρό και αυτό σας δίνει την ανάγκη της αναβάθμισης. Και κυρίως αν σχετίζεστε με Αιγόκερω η Ιχθύ. Οι ξαφνικές αποφάσεις που θα πάρετε θα σας οδηγήσουν στον σωστό δρόμο αρκεί να μην φοβηθείτε να το κάνετε.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε καταλάβει τι πρέπει να κάνετε και κυρίως μέχρι που θα φτάσετε για να ανακαλύψετε σε ποιο σημείο κοιμόσαστε και σε ποιο σημείο θα χρειαστεί να κάνετε τις αλλαγές σας. Οι οποίες θα γίνουν με ευκολότερο τρόπο. Η επιρροή ενός Τοξότη θα σας σηκώσει το ηθικό και θα σας δημιουργήσει την ώθηση να ψάξετε περισσότερο και να κάνετε κυρίως βήματα μέσα σε θέματα συνεργασίας. Χρειάζεται όμως να δεχτείτε ότι υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να πετύχετε αν είσαστε πολύ πειθαρχημένοι και πολύ οργανωτικοί και συγκεντρωμένοι στο στόχο σας το οποίο είναι αναγκαίο κατά αρχάς να βρείτε τι ακριβώς θέλετε και μετά να ριχτείτε στον αγώνα για να έχετε το ποθούμενο αποτέλεσμα. Επειδή οι βαθιές οικονομικές σας επιδιώξεις σε μερικούς από εσάς αντί να ελαττώνονται μεγαλώνουν και οι φιλοδοξίες σας είναι πολύ υψηλές άσχετα από το αν σας φοβίζει. Έχετε την δύναμη να πετύχετε αρκεί να ξεκινήσετε να κάνετε την θεωρία πράξη.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαστε σε φάση επανάστασης και προσπαθείτε να κάνετε τις αλλαγές σας μέσα από ένα πιο εκρηκτικό τρόπο από ότι έχετε συνηθίσει μέχρι τώρα. Ο Κριός μπορεί να είναι το άτομο που σας δίνει συνέχεια το έναυσμα για να ξεφύγετε από τα τετριμμένα που μέσα από την πρόκληση που σίγουρα θα σας ζορίζει θα σας δώσει το κλειδί της εξέλιξής σας. Ακόμα και κάποιες δυσκολίες που θα έχετε μέσα στον εργασιακό σας η οικογενειακό σας χώρο θα σας βάλει σε τάξη και σε πειθαρχία και επιτέλους θα μπορέσετε να ακούσετε και τα μηνύματα των άλλων. Επίσης ο Αιγόκερως είναι σημαντικός για σας αφού θα προσπαθήσει ακόμα και συνεργάτης σας να είναι η μια πολύ στενή σχέση να σας βάλει σε ένα καλούπι και θα σας βοηθήσει έστω και με μικρές συμβουλές αν δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Η ευαισθησία σας είναι προσόν που χρειάζεται να την διατηρήσετε και να την αναπτύξετε τόσο ώστε να επικοινωνεί και με την διαίσθησή σας.


ΛΕΩΝ

Θεωρείστε πολύ δυνατοί και έτοιμοι για να κάνετε πολλές «τρέλες» και νέα ξεκινήματα κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες. Σίγουρα θα ξεφύγετε με την καλή έννοια του όρου γιατί θα ξεπεράσετε τις αυστηρές γραμμές του εαυτού σας και θα αναλάβετε πρωτοβουλίες πολύ δραστικές. Σίγουρα ευνοείστε και μάλιστα σε πολλά επίπεδα αφού θα φωτιστείτε και θα δείτε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε και κυρίως για το θέμα ενός ακινήτου σε συνδυασμό με τα οικονομικά που σας απασχολούν. Η επιρροή του Τοξότη είναι έντονη αλλά και ενός Αιγόκερω ο οποίος σας ζορίζει αρκετά και αν είναι και συνεργάτης σας μέσα στον εργασιακό σας χώρο θα σας υποχρεώσει να λειτουργείτε πάντα με την δική του κοσμοθεωρία. Οι ευκαιρίες οι επαγγελματικές μπορεί να έρθουν ακόμα και από μια πρόταση που σας είχε ξαναγίνει και τώρα θα την αναγνωρίσετε περισσότερο γιατί θα την βρείτε πιο δελεαστική. Γενικά σαν άτομα είστε ώριμοι αλλά μερικές φορές είστε αμετακίνητοι από κάποιες θέσεις σας. Αυτό χρειάζεται να αλλάξετε και δεν χρειάζεται να χάσετε την θέση σας από τις αξίες σας αλλά να βρείτε ένα τρόπο που να είστε ευέλικτοι και επικοινωνιακοί και συγχρόνως να μην χάσετε και κάποια άτομα από την απολυτότητά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε ανάγκη να τα πείτε έξω από τα δόντια και να ξυπνήσετε την συνείδηση μερικών γύρω σας που πιστεύεται ότι δεν σας καταλαβαίνουν. Θα πάρετε αποφάσεις πάντως που θα αφορούν πρωτοβουλίες ατομικές και αυτό θα σας δώσει μεγαλύτερη δυναμικότητα. Από την άλλη η μεγάλη αίσθηση ελευθερίας που νιώθετε σας κάνει πιο ανοιχτούς στην επικοινωνία αλλά συγχρόνως και πιο φευγάτους από την προσωπική σας σχέση. Βασικά το ζώδιο σας έχει μια εσωτερική μοναξιά και απομόνωση από τους άλλους γιατί ο βασικός σας στόχος και μερικές φορές δεν το συνειδητοποιείτε αυτό που κάνετε είναι ότι χρειάζεται να παραμείνετε μέσα σας καθαροί και ανέγγιχτοι και αυτό τελικά σας σπρώχνει να κάνετε κινήσεις ασυνείδητες προς την μοναχικότητα. Είναι πάντως μεγάλη ευκαιρία αυτές τις ημέρες να ανακαλύψετε τον εαυτόν σας και να σταματήσετε να το κριτικάρετε.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.


ΖΥΓΟΣ

Την ευαισθησία που έχετε αυτή την στιγμή θα την διαδεχτεί ένα νέο κύμα από δύναμη αλλά και μια διάθεση για αυτονομία και νέα ξεκινήματα. Σίγουρα οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες μπορεί να νιώσετε άτρωτοι και να μην μετανιώσετε για κάποιες κινήσεις που είχατε κάνει στο παρελθόν τις οποίες όμως κάποιοι γύρω σας δεν τις εγκρίνουν και ίσως να το πληρώνετε με έναν άκομψο τρόπο. Κρατείστε γερά θυμηθείτε τα δικά σας όνειρα και μην αφήνετε κανέναν να σας τα αλλάξει. Ένα ταξίδι μπορεί να σας κάνει καλό σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά θα χρειαστεί να είστε πολύ μεθοδευμένοι για να έχετε σημαντικά αποτελέσματα. Μια οικονομική επιτυχία θα σας τονώσει το ηθικό και κυρίως από μια συνεργασία με πρωτότυπο θέμα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξυπνάτε ξαφνικά και θέλετε να διεκδικήσετε ακόμα και στον ερωτικό τομέα ένα άτομο που είναι πολύ διαφορετικό από εσάς αλλά σας ξεσηκώνει και σας ενεργοποιεί. Επειδή έχετε ανάγκη να ξελαφρώσετε από τα βάρη που σας ακολουθούν τον τελευταίο καιρό καλό είναι να ξαναγίνετε και λίγο πιο ανάλαφροι και να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας πιο χαλαρά. Με το να αγχώνεστε μάλλον δεν βλέπετε λύση. Έχετε πολλές δυνάμεις αρκεί να πιστέψετε σε εσάς και να μην θυμώνετε η να είστε με κάτι αρνητικά προδιατεθειμένοι. Από εκεί χάνετε όλη σας την δύναμη γιατί βάζετε τα πόδια κάτω και κολλάτε σε μια στιγμή του παρελθόντος που είχατε πονέσει και δεν προχωράτε καθόλου. Οικονομικά έχετε βελτιώσεις και υπάρχουν μπροστά σας θετικές προοπτικές αρκεί να τις πιστέψετε.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρχίσετε και ξυπνάτε γιατί βλέπετε ότι είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε κάτι η να πάρετε μια ποιο δυναμική θέση απέναντι στα πράγματα και τις καταστάσεις. Το μόνιμό σας θέμα είναι η έλλειψη σταθερότητας σε στόχο. Από εκεί χάνετε όλες σας τις δυνάμεις και μετά δεν μπορείτε εύκολα να τις ξαναμαζέψετε. Για αυτό δεν χρειάζεται να βάζετε μεγάλους και μεγαλεπήβολους στόχους βάλτε πιο μικρούς και περισσότερο πρακτικούς και έτσι σιγά σιγά θα καταφέρετε να κάνετε αυτό που θέλετε. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε ένα ξαφνικό ξεσήκωμα από το σπίτι σας η να κάνετε μέσα κάποιες αλλαγές που δεν τις είχατε προγραμματίσει. Αυτό τελικά θα σας κάνει καλό αφού θα ξεφορτωθείτε και κάποια παλιά πράγματα τα οποία σας είναι τελείως άχρηστα και επιβαρυντικά. Αυτό μπορεί να είναι είτε αναμνήσεις που δεν τις χρειάζεστε πια είτε και αντικείμενα. Επίσης ένα κομμάτι του χαρακτήρα σας που δεν σας αρέσει με τον τρόπο που εκφράζεται θα το αλλάξετε και θα το φέρετε ποιο κοντά στην αλήθεια του εαυτού σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε στην αρχή μιας νέα κατάστασης την οποία για να την δεχτείτε μπορεί να σας δημιουργήσει πόνο και αποκοπές από άτομα και καταστάσεις τα οποία όμως θα είναι αναγκαία για να πορευτείτε πιο κάτω με περισσότερο αλήθεια για τις επιθυμίες σας και τα θέλω σας. Κυρίως αν σχετίζεστε με ένα πρόσωπο και βλέπετε ότι η σχέση σας αλλάζει μην καθίσετε και τα βάψετε μαύρα γιατί μπορεί να είναι για το ανώτερο καλό σας και να χρειαστεί να γίνουν αλλαγές για να είσαστε εσείς ποιο καλά. Σίγουρα μια αλήθεια που γνωρίζετε είτε από γνώση είτε από πληροφορίες θα γίνει και βιωματική και αυτό θα σας φέρει ακόμα και σε σύγκρουση αλλά είναι αναγκαίο για να ξέρετε και εσείς προς τα πού πηγαίνετε χωρίς να χάσετε την πυξίδα σας. Η βοήθεια και η στήριξη από φίλους που θέλουν το καλό σας θα είναι πολύτιμη αρκεί να τους εμπιστευτείτε. Η απόφαση ενός Δίδυμου να επιστρέψει στην ζωή σας σίγουρα θα σας έχει προβληματίσει για αυτό ζητήστε περισσότερο χρόνο για να πάρετε την σωστή απόφαση.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νιώθετε πολύ δυνατοί αφού είστε έτοιμοι να σηκώσετε την κουρτίνα και να ανακαλύψετε από κάτω πράγματα που παλιά αποφεύγατε. Κυρίως μπορεί να κόψετε κάποιους δεσμούς με άτομα που σας καταπίεζαν με τα πρέπει και την υποχρέωση και ίσως αφορά και συγγενικούς δεσμούς τους οποίους θα τους βελτιώσετε με τον τρόπο σας. Επειδή προσπαθείτε όλο και περισσότερο τον τελευταίο καιρό είτε να στήσετε μια νέα δουλειά είτε να κερδίσετε χρήματα μέσα από ένα πρωτοποριακό τρόπο θα δείτε σιγά σιγά ότι αυτό θα αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά και αυτό θα σας βοηθήσει στην μετέπειτα επαγγελματική σας αλλαγή. Χρειάζεται όμως αναγκαστικά να πάρετε ατομικές πρωτοβουλίες και να μην έχετε πάντα σαν γνώμονα των πράξεών σας την αποδοχή και την εκτίμηση από μια ομάδα η ένα γκρούπ ατόμων. Πάντως επειδή έχετε την στήριξη και την αγάπη φίλων και αυτό σας δίνει δύναμη γιατί μπορείτε να βάλετε τα πράγματα πιο σωστά στην βάση τους ακόμα και σε μια ερωτική σχέση που έχει ξεκινήσει να γίνεται δυνατή και να σας λέει όμως αλήθειες που χρειάζεται και εσείς να αντιληφθείτε.


ΙΧΘΥΕΣ

Ήρθε η ευκαιρία σας να αντιδράσετε πιο δυναμικά και συγκεντρωτικά σε σχέση με εσάς σε όλα τα ερεθίσματα που παίρνετε από τους γύρω σας και αυτό θα σας δώσει το προβάδισμα αλλά και θα σας απελευθερώσει από την θέση του αδύναμου η του θύματος που παίρνετε μερικές φορές ασυνείδητα. Επειδή είστε πολύ ευαίσθητοι και αντιδράτε τελείως διαφορετικά από τον τρόπο που αντιδρούν οι άλλοι μερικές φορές παρασύρεστε και πιστεύετε ότι είσαστε αδύναμοι. Αντίθετα η δύναμη σας κρύβεται μέσα σε αυτή την «ευαισθησία» γιατί είστε πολύ ανθρώπινοι και έχετε κατευθείαν επαφή με το κέντρο της καρδιάς σας. Αυτό σας δίνει το προβάδισμα έναντι των άλλων γιατί πάνω από όλα νιώθετε και μπορείτε να μπείτε εύκολα στα προβλήματα του άλλου αλλά αυτό μερικές φορές σας κάνει αδύναμους γιατί χάνετε τον δικό σας εαυτό. Αυτό χρειάζεται να μάθετε να κάνετε δηλαδή να βάζετε και την λογική για να μην χάνεστε εσείς. Πάντως αυτή την περίοδο έχετε και διαίσθηση έντονη αλλά και εύνοια σε πολλές σας υποθέσεις. Πιστέψτε το και θα δείτε τι αλλαγές θα γίνουν.


Keywords
επιρροή, ζωδια σημερα, επιρροή, το φως, NASA, φως, dna, σημαίνει, λύση, νέα, πήχη, astrology, πηγαίνετε, γνώμονα, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , ομαδα διας, αλλαγη ωρας, τελος ακινητων, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, αλλαγη ωρας 2013, αποτελεσματα, χειμερινο ηλιοστασιο, ημερομήνια, βγαινουν, επιθυμιες, το θεμα, αιγοκερως, γνωση, δουλεια, θεμα, κριος, ονειρα, φως, ψεμα, ωθηση, dna, αγαπη, αστρα, αναμνησεις, αρμονια, αρχαια, ατομο, πηγαίνετε, βοηθεια, βρειτε, γαλαξιας, γινει, γινεται, γνώμονα, δυναμη, δειτε, δικη, δοντια, δωσει, ευκαιρια, ευκολα, υπαρχει, εκρηκτικο, εκτιμηση, ελευθερια, ελλειψη, ενεργεια, εννοια, εξελιξη, επικοινωνια, εποχη, επιτυχια, ευνοια, εναυσμα, ζωη, ζωδιο, ηλιος, θεωρια, ηθικο, ισορροπια, κυμα, λύση, μαγια, μηνυματα, μοναξια, μπορειτε, ξερετε, ομαδα, παντα, ο ηλιος, οστα, πειθαρχια, πυξιδα, πιστη, προβληματα, σιγουρα, συνεχεια, σκεψεις, σπιτι, τομη, το φως, χρυση, χρυση τομη, χρονος, astrology, βηματα, κομματι, μπροστα, πήχη, πληροφοριες, ποδια, σημαίνει, σωματα, σωστο, ταξιδι, τοξοτη, θεματα, θεσεις, χαλαρα, χερια, ξυπνατε
Τυχαία Θέματα