Για τον γιο μου που έφυγε τόσο ξαφνικά και αναπάντεχα από την ζωή μου πριν τρία χρόνια

Οι πιο όμορφοι άνθρωποι δεν συμβαίνουν έτσι απλά


Σου αφιερώνω αυτό το κείμενο γιατί ήσουν και είσαι ο μεγάλος μου δάσκαλος και με το δικό σου το φως συνεχίζω να υπάρχω να ζω και να αναπνέω


Όταν διάβασα τα λόγια της Elizabeth Kubler- Ross κατάλαβα ότι είναι δυστυχώς μια μεγάλη αλήθεια που δεν μπορείς με τίποτε να την ακυρώσεις γιατί πιάνει τα μύχια της ψυχής και σε συνταράζει. Γράφει λοιπόν ότι: «η πραγματικότητα είναι μια ότι θα θρηνείς για πάντα. Δεν θα ξεπεράσεις την απώλεια του αγαπημένου

σου προσώπου και θα μάθεις να ζεις με αυτή. Θα θεραπεύσεις, και θα ανοικοδομήσεις τον εαυτό σου γύρω από την απώλεια που έχεις υποστεί. Θα γίνεις ολόκληρη πάλι, αλλά δεν θα ΕΙΣΑΙ ΠΟΤΕ Η ΙΔΙΑ. Ούτε θα πρέπει να είσαι η ίδια, ούτε θα θέλεις να είσαι η ίδια».
===================================================================================
Οι πιο όμορφοι άνθρωποι που έχουμε συναντήσει, είναι αυτοί που έχουν γνωρίσει ήττα, έχουν υποφέρει, έχουν αγωνιστεί, έχουν γνωρίσει απώλειες και έχουν βρει την διέξοδο από το βάθος.
Αυτά τα άτομα έχουν εκτίμηση, ευαισθησία και μια κατανόηση για την ζωή που τους γεμίζει, με συμπόνια, ευγένεια και με μια βαθιάς Αγάπης φροντίδα.
Οι πιο όμορφοι άνθρωποι δεν συμβαίνουν έτσι απλά..

Να είσαι μέσα στο φως και στην ευλογία!

*Αναρωτιέστε ποιά είναι η καρμική προέλευση και ο προορισμός σας; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Keywords
Αναζητήσεις
logia gia apwleia agapimenou anthrwpou
Τυχαία Θέματα