Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 27/5 έως 2/6 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη



ΚΡΙΟΣ

Το επικοινωνιακό σας κριτήριο φαίνεται ότι λειτουργεί στο μάξιμουμ γι αυτό πρέπει να αξιοποιήσετε τις περιστάσεις, να οργανώσετε ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα και να προσπαθήσετε να κλείσετε συμφωνίες και, γενικότερα, να προωθήσετε νέα σχέδια με άτομα που κατέχουν θέσεις – κλειδιά. Το εξάγωνο του Ήλιου και του Ερμή από τους Διδύμους με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σας είναι ευνοϊκό για επαφές, ιδιαίτερα για τα Κριάρια του πρώτου δεκαημέρου.

Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι βρισκόμαστε στο μεσοδιάστημα δύο εκλείψεων που προσβάλλουν τον ίδιο άξονα, των επαφών σας, γι αυτό κάντε ότι σας είναι δυνατόν αλλά θα είστε ξεκάθαροι, απόλυτα σαφείς σε αυτό που συζητάτε κι αν νιώσετε ότι η συζήτηση δεν οδηγεί πουθενά, δεν θα απογοητευτείτε αλλά θα την αναβάλετε για τη μεθεπόμενη εβδομάδα.


Προσέχετε για να έχετε: Προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι, εστιασμένοι σε αυτά που θέλετε να πείτε ή να κάνετε, ιδιαίτερα σε σημαντικές υποθέσεις, γιατί θα έχετε την τάση να αφαιρείστε και μπορεί να κάνετε κάποιο σοβαρό λάθος.


Κρατάμε το καλό: Οι μέρες είναι καλές για να προβληθείτε ενώ ευνοούν ακόμη περισσότερο την προώθηση απόλυτα πρωτότυπων ιδεών.

ΤΑΥΡΟΣ

Εστιαστείτε στην προσωπική σας ζωή καθώς θα συμβαίνουν ευχάριστα γεγονότα είτε ερωτικού χαρακτήρα είτε λόγω των φίλων σας. Ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σας για ένα ακόμη δεκαπενθήμερο και ευνοεί τους Ταύρους του τρίτου δεκαημέρου που έχετε τις πιθανότητες με το μέρος σας τόσο για να προβείτε σε συζητήσεις και συνεργασίες όσο και για να δώσετε μια τονωτική ανάσα στις σχέσεις σας. Παράλληλα το ζώδιό σας ευνοείται από τη διέλευση του Άρη στην Παρθένο, η οποία θα αξιοποιηθεί από πλευράς σας αν δραστηριοποιηθείτε για να προωθήσετε δημιουργικές ή καλλιτεχνικές δουλειές σας. Ο Άρης ευνοεί και το ερωτικό σας παιχνίδι, τα φλερτ, τη διασκέδαση.

Αν έχετε παιδιά που δίνουν εξετάσεις μάλλον θα είστε λίγο πιο αγχωμένοι και υπερπροστατευτικοί του φυσιολογικού. Προσπαθήστε να μην τα πιέζετε γιατί ο Άρης στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι δείχνει ότι μπορεί να τα πιέσετε άθελά σας.


Προσέχετε για να έχετε: Αντιφατικές θα είναι οι εξελίξεις στις οικονομικές σας υποθέσεις καθώς από τη μια μπορεί τώρα να πάρετε χρήματα που σας χρωστούν από καιρό ή από μια έχτρα δουλειά αλλά, από την άλλη, μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα. Προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί στη διαχείρισή σας, που άλλωστε είναι και έμφυτο ταλέντο σας.


Κρατάμε το καλό: Υπάρχει κάτι καλό στον ορίζοντά σας...

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πολυαστρία στο ζώδιό σας καθώς επίσης και οι εκλείψεις στον άξονά σας, δίνουν αντιφατικά μηνύματα γι αυτό πρέπει να είστε προσεκτικοί σε κάθε σας κίνηση. Με τον Ερμή και τον Ήλιο στο ζώδιό σας να σχηματίζουν όψη εξαγώνου με τον Ουρανό και χιαστί με τον Πλούτωνα, θα έχετε την τάση να εκφράζεστε με ειλικρίνεια μεν αλλά ανεξέλεγκτα δε, γεγονός που ενέχει τόσο θετικά όσο και αρνητικά

Keywords
Τυχαία Θέματα