Ετήσιες προβλέψεις 2016: Οι σημαντικότερες ημερομηνίες για το κάθε ζώδιο

Διάβασε αναλυτικά τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για τις σημαντικότερες ημερομηνίες των 12 ζωδίων για το 2016.

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του 2016 για τον Κριό

1-3 Ιανουαρίου
Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του τρίτου δεκαημέρου, θα αναγκαστείς να κάνεις συμβιβασμούς με τους συνεργάτες σου, αλλά και με το σύντροφό σου. Παράλληλα, θα δώσεις έμφαση στην αρμονία και στην ομορφιά και θα φροντίσεις το ντύσιμό σου να είναι κομψό κι επιμελημένο.

15-16 Ιανουαρίου
Έχεις μια πολύ μεγάλη ώθηση και θα προσπαθήσεις να ξεπεράσεις

τις φοβίες σου σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο, με σκοπό να εκπληρώσεις τους στόχους σου. Οι αντιδράσεις σου μπορεί να είναι αρκετά επιθετικές, αλλά τουλάχιστον θα υπάρχει υπόβαθρο σε ότι κάνεις και θα διοχετεύσεις τελικά την ενέργεια σου προς μια κατεύθυνση.

5-6 Φεβρουαρίου
Η πίεση θα είναι πάρα πολύ μεγάλη, γιατί θα πρέπει να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου και να ανταποκριθείς σωστά σε μια προσωπική σχέση, η οποία σε πιέζει να σταθείς σωστά. Ορισμένα οικογενειακά θέματα, μπορεί να νιώσεις ότι σου αφαιρούν τον αυθορμητισμό, έτσι, τα συναισθήματά σου θα είναι ελαφρώς συγκρατημένα, παρόλη την προσπάθεια που θα κάνεις. Αν έχεις γεννηθεί από τις 3 έως και τις 8 Απριλίου, θα υπάρξουν ανατρεπτικές, ξαφνικές κινήσεις -σε συγχρονισμό με προοδευτικές ιδέες- που θα δώσουν μια καινούργια διάσταση κι άποψη στην προσωπική σου συνείδηση.

11-12 Φεβρουαρίου
Έντονες διαισθήσεις θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις προβλήματα που σε απασχολούν, και θα βρεις τρόπο εκ των έσω, για να αναθεωρήσεις πεποιθήσεις που δεν σε προοδεύουν. Φίλοι κι ομάδες θα εκφράσουν πιο εύκολα τα ιδανικά σου.

20 Mαρτίου
Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σου και σε ισχυροποιεί στο έπακρο. Μέσα από την διεύρυνση της συνειδητότητας σου, θα δεις πόσο μακριά μπορείς να φτάσεις. Ως αποτέλεσμα τούτου, θα προχωρήσεις αυτή την περίοδο πολύ δυναμικά.

22 Mαρτίου
Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο σου και θα σου δώσει μια επιπλέον ευκαιρία για να εκφράσεις το δυναμικό σου. Ο λόγος σου θα ρέει και σε συνδυασμό με νέες ιδέες που θα συναντήσεις, θα βιώσεις προσωπική ανάπτυξη μέχρι και τις 5 Απριλίου.

23 Μαρτίου
Η Έκλειψη μαζί με την Πανσέληνο, επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος που είχε ξεκινήσει με την προηγούμενη έκλειψη το Σεπτεμβρίου του 2015. Τώρα πλέον, θα δεις καθαρά την αλήθεια που αφορά τον εαυτόν σου αλλά και την σχέση σου με σύντροφο ή με συνεργάτη. Θα γίνει μια νέα αρχή, με μεγαλύτερη διάθεση για ξεκάθαρες και πολύ αληθινές τοποθετήσεις. Οι πληγές σιγά σιγά θα αρχίσουν να θεραπεύονται μαζί με την ευεργετική ενέργεια της Άνοιξης.

6 Απριλίου
Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σου κι ομορφαίνει τον προσωπικό σου κόσμο. Θα πιστέψεις περισσότερο στην αξία σου και θα αγωνιστείς περισσότερο για την εξωτερική σου εικόνα. Πιθανόν νέες γνωριμίες κι ενθουσιώδεις έρωτες που δεν κρατάνε όμως πολύ, να σε κάνουν να δραστηριοποιηθείς, ακόμα περισσότερο.

7 Απριλίου
Η Νέα Σελήνη γίνεται στο ζώδιο σου, κι επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Θα δώσει μια νέα πνοή σε ότι κάνεις, και συγχρόνως θα σε υποχρεώσει να σταματήσεις καθετί αρρωστημένο και ψεύτικο που σε ενοχλεί, κι αποκρύπτει την αλήθεια. Μπορεί να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο και ταυτόχρονα να αποκόψεις απ’ όλες τις παλιές κακές συνήθειες.

27-29 Ιουνίου
Νέες συνθήκες δημιουργούνται, στις οποίες χρειάζεται εσύ, να σταθείς στο ύψος των αναγκών και των υποχρεώσεων όλης της οικογένειας. Αν θεωρήσεις τα άτομα στην δουλειά ως πολύ δικά σου πρόσωπα, θα πρέπει να δράσεις, με σκοπό να εξασφαλίσεις ένα μέρος των αναγκών τους. Ασφαλώς δεν θα είναι εύκολο, γιατί εσύ χάνεις τον στόχο σου κι ίσως να βρίσκεσαι κι έξω από τα νερά σου. Γενικά, το πολύ συναίσθημα σε αποπροσανατολίζει.

4 Ιουλίου
Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα έχεις να αντιμετωπίσεις εσωτερικές ευαισθησίες, οι οποίες μπορεί να προέρχονται από την οικογένεια ή από άτομα με τα οποία συνδέεσαι με ένα πολύ συναισθηματικό τρόπο. Κατά συνέπεια θα αντιδράσεις, ώστε να προστατεύσεις και να φροντίσεις τα δικά σου πρόσωπα, αλλά κι ότι έχεις δημιουργήσει. Το σπίτι κι η οικογένεια, θα είναι τα πεδία που θα κινηθείς και θα δραστηριοποιηθείς. Ένας Καρκίνος η ένας Αιγόκερως θα παίξουν τον ρόλο τους.

19 Ιουλίου
Ο χρόνος σου θα μοιραστεί μεταξύ οικογένειας και δουλειάς, κι αυτό θα σε ζορίσει επειδή θαξεφύγεις τελείως από τα προσωπικά σου θέλω. Όμως, πρόκειται για εμπειρίες που τις έχεις ανάγκη, επειδή σε εξελίσσουν, ενώ ταυτόχρονα, σε υποχρεώνουν να δεις την πραγματικότητα με άλλα μάτια. Απέφυγε τις πολλές εντάσεις γιατί δεν θα μπορείς να διαχειριστείς κάποιες δυσκολίες.

30 Αυγούστου
Η Αφροδίτη μπαίνει στον Ζυγό κι ενεργοποιείται έντονα το κομμάτι των προσωπικών σχέσεων και συνεργασιών. Θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 23 Σεπτεμβρίου, οπότε θα έχεις ευκαιρία -αν τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά-, να παντρευτείς ή να συζήσεις. Οι συνεργασίες θα είναι ευνοϊκές και συγχρόνως θα απολαύσεις καλή τύχη μέσω νέων γνωριμιών κι επαφών.

9 Σεπτεμβρίου
Ο Δίας μπαίνει στον Ζυγό κι εσύ ενεργοποιείσαι μέσω των άλλων. Τα ανοίγματα σου θα είναι μεγάλα, αφού θα ξεθαρρέψεις και θα πιστέψεις ότι πραγματικά κάτι αλλάζει στην ζωή σου. Τύχη στον γάμο και στις συνεργασίες

1 Οκτωβρίου
Προσπαθείς να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο αλλά όχι μόνος/η. Κατά τη διαδικασία αυτή όμως, ξεκαθαρίζεις το τοπίο, αποφασίζεις ποιον/ποια θα επιλέξεις και το πως θα είσαι μαζί τους. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον άξονά σου, δηλαδή Κριού – Ζυγού, σε βοηθάει να ρίξεις τους τόνους και να κινηθείς μέσα σε περιβάλλον ευγένιας, συντροφικότητας και κυρίως αρμονίας.

16 Οκτωβρίου
Η Πανσέληνος γίνεται στον άξονά σου, δηλαδή Ζυγού – Κριού, κι αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα βρεθείς σε μια φάση που θα σπάσεις όλα τα δεσμά με οτιδήποτε ψεύτικο και χωρίς ουσία. Το τοπίο θα γίνει τελείως ξεκάθαρο και δείχνει ότι θα ξεκινήσεις κάτι από την αρχή. Θα είσαι ο ζωγράφος που αποπειράται να αποδείξει το ταλέντο του σε ένα καινούργιο, άγραφο τελάρο. Οι αποστάσεις κι οι ξαφνικές αποχωρήσεις από σχήματα κι ομάδες ή ακόμα κι από μια προσωπική σχέση, μπορεί να είναι δύσκολες, αλλά αναγκαίες. Το καλό είναι ότι θα ρίξεις νερό στο κρασί σου κι αυτό δείχνει διπλωματία, μιας κι έχεις αρχίσει να μαθαίνεις το μάθημά σου.

Διάβασε επίσης τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το ζώδιό σου ΕΔΩ - για video ΕΔΩ

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του 2016 για τον Ταύρο

4 Ιανουαρίου
Ο Άρης μπαίνει στον Σκορπιό, κι ενεργοποιούνται στο έπακρο οι σχέσεις κι οι συνεργασίες σου, αλλά με ένα τρόπο πολύ ιδιαίτερο. Θα βρεθείς να ξοδεύεις, χωρίς να το καταλαβαίνεις, όλη σου την ενέργεια για τους άλλους. Απέφυγε τις εξαρτήσεις και τον ανταγωνισμό μέχρι και τις 5 Μαρτίου.

15 Φεβρουαρίου
Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα νιώσεις τις εντάσεις μέσω φίλων, ομάδων και στενών συνεργατών, και μπορεί να πιστέψεις για μια στιγμή, ότι είσαι έξω από το παιχνίδι. Θα χρειαστεί να κάνεις τις υπερβάσεις σου και πάνω από όλα να μην εμμείνεις στις απόλυτες θέσεις σου, γιατί αντί να ωφεληθείς, θα δυσκολέψεις περισσότερο τους υπόλοιπους αλλά και τον εαυτό σου. Η φιλικότητα πιθανόν να είναι το μέσο που σε βγάλει από τα αδιέξοδα. Ο Υδροχόος κι ο Σκορπιός, είναι τα άτομα που θα σε κάνουν να νιώσεις έντονη έλξη και μοιραίο πάθος.

6 Απριλίου
Ο Ερμής μπαίνει στον Ταύρο κι αυτό είναι πολύ καλό για σένα, αφού μέχρι και τις 12 Ιουνίου, θα σου δίνει συνέχεια εμπνεύσεις και νέους τρόπους για να βγάλεις χρήματα. Πρόσεξε μην γίνεις ξεροκέφαλος και μπλοκάρεις καθετί καινούργιο που θέλεις να κάνεις, ιδιαίτερα όταν θα γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής από τις 28 Απριλίου.

20 Απριλίου

Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σου και θα νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια κι άνεση. Το χρήμα και γενικά η ύλη, θα παίξουν σπουδαίο ρόλο και με τον τρόπο σου, θα προσπαθήσεις να συσωρεύσεις όλα τα υλικά αγαθά που σου λείπουν. Το καλό φαγητό με την συνοδεία ενός εξαιρετικού κρασιού θα σε απογειώσουν.

28 Απριλίου
Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος στο ζώδιο σου και θα παραμείνει έτσι μέχρι και τις 21 Μαΐου. Αυτό σημαίνει ότι οι ενδόμυχες σκέψεις κι οτιδήποτε επεξεργάζεσαι στο πίσω μέρος του μυαλού σου, θα γίνεται πια με μεγάλη μυστικότητα. Πάντως, η ανάληψη των αποφάσεων όλο το διάστημα που θα υπάρχει αυτή η ανάδρομη κίνηση, θα είναι πολύ αργή και γενικά, δεν θα βιώνεις με μεγάλη ευκολία τον παρόντα χρόνο. Τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα πάντως -αν διαθέτεις- θα εκφραστούν εύκολα αυτή την περίοδο.

30 Απριλίου
Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σου και κάνει την ζωή σου πολύ πιο άνετη και πολύ περισσότερο αισθαντική, αφού ο αισθησιασμός σου μαζί με το ρομαντικό στοιχείο, θα γίνουν ένα. Έτσι, οι κατακτήσεις σου θα είναι πάρα πολύ εύκολες και συγχρόνως πολύ σταθερές. Νέοι έρωτες γεννιούνται, κι εσύ θα είσαι το επίκεντρο. Μέχρι και τις 23 Μαΐου, θα κινείσαι στην τροχιά του προσωπικού σου μαγνητισμού.

6 Μαϊου
Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο σου, θα σε ευνοήσει ώστε να εξασφαλίσεις περισσότερο τα κεκτημένα σου και γενικά μιλώντας, να ασχοληθείς με την ύλη, καθώς επίσης, όλα όσα αφορούν κινήσεις και καταστάσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις ότι το παιχνίδι είναι δικό σου. Το πεδίο δράσης θα είναι πολύ σταθερό και σίγουρο για το επόμενο βήμα σου και θα έχεις εύνοια σε ότι κάνεις. Το φαγητό θα μπει στο ποιοτικό στόχαστρο σου και θα αναζητήσεις εκείνο που φέρνει απόλυτη ευδαιμονία στον ουρανίσκο σου και μόνο.

28η Μαΐου
Ο Άρης στον αξονά σου -δηλαδή στον Σκορπιό- και συγχρόνως ανάδρομος, θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με καταστάσεις που δεν είναι και τόσο εύκολο να τις ελέγξεις, αφού θα αφορούν την σχέση σου με τα άλλα άτομα και κυρίως τα πολύ κοντινά σου πρόσωπα. Ανησυχίες, εντάσεις, οικονομικά θέματα, εξαρτήσεις, ανταγωνισμοί και πιθανόν ζήλειες, είτε προς άλλα άτομα, είτε προς εσένα, θα σε κάνουν να βγεις έξω από την ειρήνη του εαυτού σου. Κάποια θαμμένα προβλήματα που μάλλον τα είχες παραγκωνίσει, τώρα θα βγουν στην επιφάνεια με σκοπό, την εξυγίανση τους. Την ενέργεια σου, είτε το καταλάβεις είτε όχι, θα την μοιράζεις στους άλλους και σε ακραίες περιπτώσεις μπορεί να μην σου αρέσει καθόλου ο εαυτός σου, αν δεν έχεις την αποδοχή του/της συντρόφου σου, ή ενός πολύ σημαντικού συνεργάτη. Μέχρι και τις 2 Αυγούστου, κι ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα είσαι το αμφιλεγόμενο πρόσωπο, γιατί η προσωπικότητά σου θα είναι πολύ ισχυρή ή θα σε βλέπουν έτσι, οι υπόλοιποι. Συγχρόνως, θα έχεις μέσα σου την τάση της διεκδίκησης, γιατί πιστεύεις ότι οι άλλοι σε αδικούν και θα δώσεις μάχη, ακόμα και για μικρά ζητήματα. Προσοχή λοιπόν! Όλα θα τα διευθετήσεις, αρκεί να μην αντιδράς με οργή, πνιγμένος από το αίσθημα της αδικίας. Εδώ χρειάζεσαι μεγάλη ατομική συνείδηση για να μην ξεπεραστούν τα όρια από εσένα και κατ' επέκταση κι από τους άλλους.

29 Ιουνίου
Ο Άρης στον άξονά σου ορθοδρομεί και μπαίνουν πλέον τα πράγματα κάπως στην θέση τους. Ότι ήταν να λύσεις από το παρελθόν, μπορεί και να έχει ήδη λυθεί, και τώρα θα έχεις να αντιμετωπίσεις την τρέχουσα πραγματικότητα, την οποία ακόμα θεωρείς δύσκολη, αλλά όχι ακατόρθωτη. Τα αδιέξοδα θα παραμερίσουν και θα βρεις λύσεις.

26 Ιουλίου
Μην δώσεις σημασία σε εντάσεις που θα προκύψουν από εγωιστικές αντιλήψεις και καταστάσεις. Πιθανόν η κτητικότητα σου να μην σε αφήνει να δεις την αλήθεια και χωρίς να το θέλεις να παραποιείς ένα μέρος από αυτήν. Ένα Λιοντάρι θα σου δώσει αυτό που ζητάς, αλλά μέσα από δυσκολίες κι εντάσεις.

24 Σεπτεμβρίου
Η Αφροδίτη ξεκινάει ένα μεγάλο ταξίδι μέσα στον προσωπικό σου άξονα, δηλαδή στον Σκορπιό, κι εσύ βγάζεις την γοητεία σου προς τα έξω, δείχνοντας επιτέλους ένα κομμάτι από τον κρυμμένο σου εαυτό. Όσο πάντως θα κρατήσει αυτό, δηλαδή μέχρι και τις 17 Οκτωβρίου, εσύ θα βγάλεις στην επιφάνεια όλα τα κρυμμένα πάθη που έχεις, και με τον τρόπο σου, θα γίνεις μοιραίο πρόσωπο, με την καλή έννοια, επιδιώκοντας να έχεις τον ερωτικό έλεγχο. Οι ίντριγκες κι η ζήλεια θα δώσουν το παρόν, και μπορεί να σε κάνουν να ενδώσεις σε υπόγειες στρατηγικές. Η οικονομική εύνοια μέσα από μια συνεργασία, μπορεί να εξασφαλιστεί πιο εύκολα.

25 Οκτωβρίου
Ο Ερμής στον άξονά σου, δηλαδή στον Σκορπιό, δημιουργεί ένα πεδίο νέων δράσεων, συνεργασιών και συζητήσεων, αλλά με ένα τρόπο πολύ έντονο και πολύ ιδιαίτερο. Να προσέξεις μόνο τις αντιπαραθέσεις και τις συζητήσεις που ελλοχεύουν διαφωνίες, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις.

30 Οκτωβρίου
Η Νέα Σελήνη στον άξονά σου -στον Σκορπιό-, επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, ωθώντας σε να εξερευνήσεις περισσότερο το πεδίο που έχει να κάνει με τρίτα πρόσωπα. Μπαίνοντας βαθιά στην ψυχολογία των άλλων, σίγουρα θα βρεις κάτι πολύ δικό σου.

14 Νοεμβρίου
Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο σου, θα σου φέρει κάτι καινούργιο σε προσωπικό επίπεδο. Γι’ αυτό θα ήταν καλό να καθαρίσεις το πεδίο που υπάρχει γύρω σου, ώστε να δώσεις μια νέα διάσταση στην ζωή σου. Η θέληση να μετρήσεις το εσωτερικό σου βάθος, θα σε κάνει να ξεπεράσεις κάποιες αναστολές και θα δοκιμάσεις νέες ιδιαίτερες καταστάσεις. Το να πατήσεις σε στέρεο έδαφος είναι το ζητούμενο, και θα το επιδιώξεις με τον δικό σου τρόπο. Παράλληλα, η τέρψη των αισθήσεων σου, παραμένει πάντα βασική σου απαίτηση.

Διάβασε επίσης τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το ζώδιό σου ΕΔΩ - για video ΕΔΩ

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του 2016 για τον Δίδυμο

1 Ιανουαρίου
Η Αφροδίτη στον Τοξότη, δηλαδή στον άξονά σου, θα σου προσφέρει μια ιδιαίτερη νότα αισιοδοξίας κι ελευθερίας μαζί. Μέχρι και τις 23 Ιανουαρίου θα περάσεις πολύ όμορφα, αφού θα διευρύνεις τους ορίζοντες σου συνέχεια και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ ευνοϊκό για εσένα. Η σκέψη για γάμο, μπορεί να μην είναι και τόσο μακριά, αλλά πάντα θα υπάρχουν μέσα σου αποτρεπτικά αισθήματα. Μεγαλύτερα σε ηλικία πρόσωπα θα σε έλκουν, γιατί έχεις ανάγκη από την σοφία και την ωριμότητα που μπορεί να σου προσφέρουν.

14 Φεβρουαρίου
Από τις 17 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 4 Μαρτίου, θα βελτιωθεί ο τρόπος επικοινωνίας σου και θα δώσεις μεγάλη σημασία σε πληροφορίες που αφορούν νέες τεχνολογίες αλλά κι εφευρέσεις. Καινούργιες γνώσεις γύρω από την ψυχολογία ή την αυτογνωσία, θα σε βοηθήσουν να βρεις το εσωτερικό και ποιοτικό κομμάτι του εαυτού σου. Τα ταξίδια θα είναι πολύ σημαντικά για σένα και την εξέλιξή σου.

6 Μαρτίου
Ο Άρης στον Τοξότη -στον άξονά σου- σε ενεργοποιεί πάρα πολύ, δημιουργώντας σου την διάθεση να μοιραστείς πράγματα με τους άλλους, κυρίως όμως τη γνώση και τη φλόγα που σε ενεργοποιεί. Γι’ αυτό το λόγο, μπορεί να έχεις μια υπερβολή στον τρόπο που θα εκφράζεσαι. Θα ασχοληθείς με την δουλειά σου, σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό, και μέσα από αυτή θα ξεχωρίσεις. Η δίψα για γνώση σε επίπεδο ιδεολογικό, θα υπάρχει έντονα, κι ίσως να υπερβάλεις και λίγο, όμως θυμήσου ότι μέσα από μια υπερβολή συμβαίνουν όλα. Μέχρι και τις 27 Μαΐου, θα δημιουργούνται εντάσεις, όμως αν δείξεις ανωριμότητα, μπορεί να ξεσπάσεις στην προσωπική σου σχέση ή στις συνεργασίες σου ή και να διακόψεις πολύ απότομα τις επαφές σου. Για να μην συμβεί αυτό, θα χρειαστεί να μην δρας με τρόπο εκρηκτικό και κυρίως να μην χάνεις την αισιοδοξία σου. Η φωτιά μπορεί να ανάψει κι από τρίτα πρόσωπα, αλλά το ζητούμενο είναι πως θα αντιδράσεις εσύ.

15 Μαρτίου
Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, το να επιβιώνεις στο εδώ και τώρα, μέσα στη ρευστή καθημερινότητα, δεν θα είναι ότι πιο εύκολο έχεις ζήσει. Τουλάχιστον όμως, τα πράγματα κινούνται. Αυτό που τα κάνει δύσκολα από την άλλη, είναι ότι, κινούνται όλα μαζί και δεν ξέρεις πως να διαχειριστείς όλες τις καταστάσεις των διαφορετικών απαιτήσεων. Προσπάθησε να κινηθείς με τρόπο πρακτικό, ο οποίος θα σου προσφέρει τις κατάλληλες λύσεις. Μην αφήσεις το άγχος και την τάση για διάσπαση να σε απομακρύνει από αυτά που θέλεις να κάνεις.

20 Μαϊου
Ο Ήλιος μπαίνει στους Διδύμους κι αυτό σε σπρώχνει προς το διάβασμα, την γνώση και την επικοινωνία, πολύ περισσότερο από άλλες φορές. Το ότι θα βγεις από μικρά αδιέξοδα, θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις σε τομές που κι εσύ δεν είχες σκεφτεί ότι χρειάζονταν να γίνουν. Οι συζητήσεις, αλλά κι η ικανότητα σου να ζεις στον παρόντα χρόνο σε καθημερινό επίπεδο, θα μπουν στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων. Τα ταξίδια επίσης θα είναι το μέσο που θα σε βγάλει από την αδράνεια.

22 Μαϊου
Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, σε επηρεάζει άμεσα γιατί τώρα θα μπορέσεις να δεις και το άλλο σου πρόσωπο το οποίο τις περισσότερες φορές, είτε το κρύβεις είτε δεν μπορείς να το αποδεχτείς. Τώρα όμως, θα δεις σε όλο της το μεγαλείο την εσωτερική σου δύναμη και θα την αξιολογήσεις ανάλογα. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες μικρές εντάσεις, αλλά θα προέρχονται από την συγκίνηση μιας νέας γνωριμίας, γνώσης ή ακόμα και μιας καινούργιας επαγγελματικής ταυτότητας. Τα γεγονότα θα εξελιχθούν κάτω από μεγάλη πίεση, αλλά ότι κάνεις κι ότι αναζητάς, θα διέπεται από μεγάλη αυθεντικότητα.

24 Μαϊου
Η Αφροδίτη μπαίνει από τις 24 Μαϊου στο ζώδιο σου και θα παραμείνει μέχρι και τις 17 Ιουνίου. Οι σχέσεις κι οι επαφές, θα χαρακτηρίζονται από αμεσότητα κι ευκολία. Θα μοιάζεις με μικρή πεταλούδα που θα θέλει να χαρεί και να επικοινωνήσει με όλους. Αυτό, θα σε βοηθήσει να ανοιχτείς και να γνωρίσεις καινούργια άτομα κι όχι μόνο. Θα είσαι πολύ ανάλαφρος/η και θα ανοιχτείς σε πολλούς περισσότερους τομείς, αφού θα απαλλαχτείς από κάθε βάρος και κάθε δυσκολία. Να προσέξεις όμως, ίσως υπάρξει τάση επιπολαιότητας στον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους. Γι’ αυτό καλό είναι να μην ξεφύγεις από τα πρέποντα, διατηρώντας το σωστό ηθικό υπόβαθρο στην συμπεριφορά σου.

5 Ιουνίου
Η Νέα Σελήνη γίνεται στο ζώδιο σου, κι αφορά κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Ιδανικά, θα σου δώσει φτερά για να πετάξεις, και θα γνωρίσεις μια νέα πραγματικότητα η οποία με τον δικό της τρόπο, θα σε απελευθερώσει.

13 Ιουνίου
Ο Ερμής στο ζώδιο σου από σήμερα μέχρι και τις 29 Ιουνίου, θα κάνει ένα γρήγορο πέρασμα για να αφήσει και πάλι το στίγμα του, υπενθυμίζοντας σου ότι πρέπει να σκέφτεσαι γρήγορα κι ευέλικτα, αφού έτσι θα αναγνωρίζεις την καλή πληροφορία, χωρίς όμως να αισθάνεσαι ενοχές όταν δεν τα καταφέρνεις. Η γόνιμη σκέψη σε συνδυασμό με την σωστή πληροφορία, συνθέτουν μια εικόνα, πολύ δημιουργική.

20 Ιουνίου
Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και μάλιστα σε ένα οριακό σημείο, στην τελευταία ημέρα των Διδύμων. Αυτό σηματοδοτεί μια διαφορετική προσέγγιση της πραγματικότητας: τα πάντα μπορεί να διαβρωθούν με στόχο την επαναδημιουργία τους, και να που αυτό γίνεται και τώρα. Επομένως, ότι και αν συμβαίνει, δεν πρέπει να σε ανησυχεί υπερβολικά. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους, κι όλα θα καταλαγιάσουν με κάποιο τρόπο. Εσύ, αυτό που καλείσαι να κάνεις, είναι να λάβεις το μήνυμα που θα σε βάλει σε ένα δρόμο γνώσης και προσωπικής αφύπνισης.

3 Αυγούστου
Ο Άρης μπαίνει γι’ άλλη μια φορά στον άξονά σου -δηλαδή στον Τοξότη- και μέχρι στις 26 Σεπτεμβρίου οι θεωρίες για ανεξαρτησία κι ελευθερία, θα σε ξεσηκώνουν. Μπορεί να γίνεις πιεστικός/η μέχρι να επανακπαιδευτείς και να ολοκληρώσεις το έργο που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό διαμέσου των άλλων ατόμων. Πιθανόν να συνειδητοποιήσεις κάποιες αλήθειες, κυρίως μέσα στις πολύ προσωπικές σου σχέσεις, γιατί το πρόβλημα υποβόσκει και τώρα θα ξαναέρθει στην επιφάνεια.

23 Αυγούστου
Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα βρεθείς μπροστά σε νέες εξελίξεις, οι οποίες απαιτούν πρακτικές λύσεις για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Θέματα υγείας και διατροφής μπορεί να σε απασχολήσουν. Επίσης, θα κάνεις νέες γνωριμίες, οι οποίες μπορεί να σου δείξουν έναν καινούργιο δρόμο, ακόμα κι εναλλακτικών θεραπειών ή νέων μαθημάτων.

9 Σεπτεμβρίου
Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα δεις ότι θα πρέπει να ξεκινήσεις κάποια πράγματα και πάλι από την αρχή. Ιδιαίτερο βάρος δώσε στην καριέρα σου, η οποία απαιτεί λεπτομέρεια και μεθόδευση. Τίποτε δεν είναι εύκολο, αλλά ούτε κι ακατόρθωτο.

18 Οκτωβρίου
Η Αφροδίτη μπαίνει στον άξονά σου -δηλαδή στον Τοξότη- οπότε ξεκινάει μια περίοδος περισσότερο ευνοϊκή στις σχέσεις με τους γύρω σου. Θα γίνουν πολλές θετικές αλλαγές, αφού την αισιοδοξία σου, θα την κρατάς σημαία σε ότι κάνεις. Μέχρι και τις 11 Νοεμβρίου, θα αποπειραθείς να δώσεις μια καινούργια διάσταση στις σχέσεις σου, βοηθούμενος/η από την κοινωνικότητα και την δημοτικότητα σου, που θα ανέβουν αρκετά, έχοντας κάνει κι εσύ όμως τα δέοντα. Οι επαφές με άτομα που φέρουν γνώση και τα θεωρείς πολύ ξεχωριστά, θα σε βοηθήσουν στο να αποκτήσεις μια ωριμότητα σε όλο το φάσμα των διαπροσωπικών σου σχέσεων.

13 Νοεμβρίου
Ο Ερμής στον άξονά σου -στον Τοξότη- μέχρι και στις 2 Δεκεμβρίου, θα σε κάνει να ενεργείς περισσότερο δυναμικά αλλά και λίγο χαοτικά, αφού δεν θα ξέρεις πότε να πεις το ‘όχι’. Πιθανόν να υπερεκτιμήσεις καταστάσεις και να παρασυρθείς ακόμα κι από πληροφορίες, οι οποίες δεν έχουν διασταυρωθεί. Παρόλα αυτά, θα έχεις ένα άνοιγμα από τους τρίτους που θα σε οδηγήσει σε μια καλύτερη αναγνώριση των δυνατοτήτων σου.

14 Δεκεμβρίου
Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα δεις μια διαφορετική πραγματικότητα, η οποία θα εκδηλωθεί μέσω της Πανσελήνου που γίνεται σήμερα. Η επιθυμία να βρεις ένα στόχο περισσότερο ποιοτικό κι ηθικό, θα σε βοηθήσει ώστε να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου με ένα τρόπο συνειδητό. Αμφιβολίες που αφορούν τα πολύ κοντινά σου άτομα θα διαλυθούν, γιατί θα βγει η αλήθεια στην επιφάνεια.

Διάβασε επίσης τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το ζώδιό σου ΕΔΩ - για video ΕΔΩ

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του 2016 για τον Καρκίνο

9 Ιανουαρίου
Ο Ερμής είναι ανάδρομος στον άξονά σου, στο ζώδιο του Αιγόκερου, κι επηρεάζει πάρα πολύ, όλες τις πολύ κοντινές σου σχέσεις. Ίσως να βρεθείς να μιλάς, ή και να υπογράφεις γραπτά ή συμβόλαια, κυρίως για το συμφέρον τρίτων, αλλά έχοντας πάντα στόχο να ωφεληθείς κι εσύ. Δημόσιες σχέσεις, συμβουλευτικές υπηρεσίες και νομικά θέματα, θα ρέουν πιο εύκολα με την συνεργασία άλλων ατόμων. Μέχρι και τις 13 Φεβρουαρίου, θα κινείσαι πολύ μεθοδικά κι οργανωμένα, μιας και δεν έχεις καμία όρεξη να κάνεις λάθη που θα σε βάλουν σε περιπέτειες.

10 Ιανουαρίου
Σου αναδύονται βαθιές φιλοδοξίες και στο πρόσωπο των άλλων προσώπων, βλέπεις δικά σου κομμάτια. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον άξονά σου, θα σε υποχρεώσει να βγεις έξω από τον εαυτό σου και να δεις μέσα από τα μάτια των άλλων. Το γεγονός ότι θέλεις να πετύχεις και μάλιστα με ένα τρόπο πολύ διαφορετικό από κάθε προηγούμενη φορά, είναι το νέο δεδομένο. Οι ανατροπές σε πράγματα που είχες δεδομένα μπορεί να συμβούν, έχοντας ως στόχο την απομάκρυνση από καθετί παραδοσιακό.

24 Ιανουαρίου
Η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω και μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου, η σοβαρότητα στην συμπεριφορά σου μαζί με φιλοδοξίες που δεν τις είχες καν ανακαλύψει, θα σε κάνουν να βιώσεις έντονα συναισθήματα, τα οποία όμως θα τα συνειδητοποιείς, όσο θα σχετίζεσαι με τον γύρω κόσμο. Μια διαφορετική πρόταση, μπορεί να ταράξει τα ήσυχα νερά σου γιατί θα αφορά, είτε μια δουλειά, είτε την επισημοποίηση μιας σχέσης.

14 Απριλίου
Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, τότε θα βιώσεις μια περίεργη πίεση, την οποία δεν θα σου είναι και πολύ εύκολο να την διαχειριστείς αν χάσεις την ψυχραιμία σου. Τα αρχηγικά σου ταλέντα μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και να σαρώσεις όλες τις δυσκολίες, αν διαχειριστείς την κατάσταση σωστά. Πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να φανείς προς τα έξω, ενώ εσύ με τον τρόπο σου να την καταστέλλεις.

18 Ιουνίου
Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σου και θα σε κάνει να νιώσεις πιο άνετα με τον εαυτό σου και γενικά με τα θέλω σου. Οι συναισθηματικές σου απαιτήσεις συνήθως είναι αρκετά δυνατές κι ιδιαίτερες, ενώ με τον τρόπο σου, θα προσπαθήσεις να κατακτήσεις τα όμορφα πράγματα της ζωής, με απώτερο στόχο την απόλαυση. Η οικογενειακή κι η οικονομική ασφάλεια, θα είναι το ζητούμενο.

22 Ιουνίου
Ο Ήλιος εισήλθε στο ζώδιο σου από τις 21 Ιουνίου και θα παραμείνει μέχρι και τις 22 Ιουλίου. Επομένως, θα έχεις την μεγάλη ευκαιρία να συλλέξεις τις συναισθηματικές εμπειρίες που θέλεις, αλλά ταυτόχρονα να προστατέψεις όχι μόνο τον εαυτό σου, αλλά και τα άτομα που θεωρείς πολύ δικά σου.

30 Ιουνίου
Ο Ερμής στο ζώδιο σου από τις 30 Ιουνίου έως τις 13 Ιουλίου, θα σου δίνει συνέχεια ευκαιρίες για να εκφράσεις ολοένα και πιο εύκολα τον εσωτερικό σου εαυτό. Το γερό μνημονικό, σε συνδυασμό με την δημιουργική σου σκέψη, θα σου επιτρέψουν να έχεις καλύτερη αίσθηση προς τα που πηγαίνεις και τι αποτελέσματα να περιμένεις.

1-12 Ιουλίου
Είναι το διάστημα κατά το οποίο, σε συνδυασμό με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου, θα υπάρξει μια μεγάλη κινητικότητα. Ο στόχος είναι, να μην παρασυρθείς από τα θέλω και τις απαιτήσεις των άλλων, αλλά να κάνεις δικά σου πράγματα, τα οποία θα σε ευχαριστήσουν. Το να διατηρήσεις την ταυτότητά σου, θα είναι τελικά εκείνο που θα σε ευεργετήσει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Μια σχέση με ένα νεώτερο πρόσωπο, μπορεί να προκύψει αιφνίδια.

4 Ιουλίου
Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο σου θα σε υποχρεώσει να κάνεις κάποιες εκκαθαρίσεις, ενώ, με τον δικό σου μοναδικό τρόπο θα βιώσεις και θα ξεχωρίσεις μέσα σου το σωστό από το λάθος, πάντα σε σχέση με το άτομο σου και τη ζωή σου. Όταν μάθεις να αποφορτίζεσαι και να μην αναμειγνύεσαι πουθενά, τότε σίγουρα προστατεύεσαι. Πιθανόν να το κάνεις και τώρα, αναζητώντας την προσωπική σου ηρεμία και γαλήνη.

19 Ιουλίου
Η Πανσέληνος σε επηρεάζει άμεσα αφού γίνεται στον άξονά σου και σηματοδοτεί τα σκαμπανεβάσματα σε συναισθηματικό επίπεδο. Το να βλέπεις ένα θέμα κι από τις δυο πλευρές του, δεν σημαίνει πάντα ότι είναι εύκολη υπόθεση. Οι προσωπικές σου φιλοδοξίες σε σχέση με το πως τελικά τις έχεις δουλέψει, πιθανόν να είναι ένα κομμάτι που θα σε βαρύνει πάρα πολύ. Ίσως να πρέπει να αναθεωρήσεις κάποιες σχέσεις που ναι μεν, σε κάνουν να νιώθεις δυνατός/η, αλλά από την άλλη να σε φορτώνουν με ευθύνες και πολλές υποχρεώσεις.

23 Σεπτεμβρίου
Αγωνίζεσαι με τον δικό σου τρόπο να επιβιώσεις επαγγελματικά και να περάσεις τις δικές σου τις γραμμές. Είναι απαιτητικό το πεδίο της συγκατοίκησης, αλλά σου χρειάζεται πιο πολύ από ποτέ. Γενικά μιλώντας, ο τομέας της οικογένειας είναι το δυνατό σου σημείο, αν όμως δεν πηγαίνει κάτι καλά, είσαι ο πρώτος/η που το εκφράζεις, με στόχο να το αλλάξεις, να το διορθώσεις. Το να είσαι ανοικτός/η, σε αυτή την φάση ενώ το έχεις ανάγκη, δεν αποδεικνύεται εύκολο, επειδή δεν δύνασαι να εμπιστευτείς. Αν όμως το προσπαθήσεις, δεν θα είναι και τόσο δύσκολο όσο νομίζεις.

27 Σεπτεμβρίου
Μπαίνεις σε καινούργιες περιπέτειες, αφού ο Άρης θα μπει στον Αιγόκερω και μέσα από τις αντιθέσεις, θα ενεργοποιήσει τον άξονά της επαγγελματικής ανέλιξης. Όσο και να μην θέλεις να παραδεχτείς ότι ο στόχος σου είναι να ανέβεις ψηλά, τελικά μέσα απο εντάσεις, πιέσεις και δυσκολίες, θα βγει στην επιφάνεια αυτό που επιθυμείς να κατακτήσεις σε επίπεδο καριέρας και θα το προσπαθήσεις πάρα πολύ. Μέχρι και τις 8 Νοεμβρίου, θα παλέψεις δράττοντας τις ευκαιρίες που θα σου δώσουν οι άλλοι. Αυτό θα συμβεί όμως, επειδή εσύ θα στρέψεις την ενέργεια σου σε συνεργάτες κι άτομα με τα οποία συνδέεσαι στενά.

12 Νοεμβρίου
Η Αφροδίτη επανέρχεται στον Αιγόκερω, για δεύτερη φορά μέσα στον ίδιο χρόνο, δίνοντας σου την ευκαιρία, είτε να τακτοποιήσεις με έναν ώριμο κι ιδιαίτερο τρόπο την προσωπική σου σχέση, είτε να ωφεληθείς από τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, μέσω καινούργιων γνωριμιών κι επαφών. Μέχρι και τις 7 Δεκεμβρίου, θα κάνεις προσπάθειες για να αναδιοργανωθείς και να προβάλλεις μια πολύ σοβαρή κι ώριμη παρουσία προς τα έξω, η οποία θα εκφράζει ένα κομμάτι από την βαθιά προσωπικότητά σου. Η αποστασιοποίηση δεν θα βοηθήσει, γι' αυτό, καλύτερα να επιτρέψεις σε ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σένα, να εισβάλει στον προσωπικό σου χώρο, γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα βιώσεις την συντροφικότητα. Η σχέση με ένα νεότερο άτομο μπορεί να συμβεί ξαφνικά, αλλά αν εξακολουθήσεις να έχεις συντηρητικές απόψεις, δεν θα μπορέσεις να την κρατήσεις για μεγάλο διάστημα.

Διάβασε επίσης τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το ζώδιό σου ΕΔΩ - για video ΕΔΩ

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του 2016 για τον Λέοντα

1 Ιανουαρίου
Η χρονιά θα ξεκινήσει για σένα με ένα πολύ τυχερό ερωτικό στοιχείο, που θα εμπεριέχει συγχρόνως ρίσκο, αλλά κι ευκαιρία για καλή ζωή. Η διασκέδαση θα συνεχιστεί και θα περάσεις καλά, αφού θα βιώσεις μια διαφορετική πραγματικότητα μέχρι και τις 23 Ιανουαρίου. Η ερωτική σου ζωή θα είναι πολύ παιχνιδιάρικη, έντονη και φλογερή. Στο πρόσωπο ενός Τοξότη που πιθανόν να είναι μεγαλύτερος/η σε ηλικία, θα βρεις όλα όσα ζητάς σε ένα άτομο.

24 Ιανουαρίου
Η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς γίνεται στο ζώδιο σου και μέσα από αυτή, σηματοδοτούνται αλλαγές στην συμπεριφορά σου, αφού αναγκαστικά γίνεσαι περισσότερο φιλικός/η, με τάση προς την ομαδικότητα. Ενώ πάντα όλα τα έκανες μόνος/η σου, τώρα, θα σου φανεί περίεργο αν δεν έχεις μια συντροφιά, ή μια συνεργασία. Πάντως, από εκεί που ήσουν πολύ συγκρατημένος/η σε πολλά θέματα, θα νιώσεις την ανάγκη να ξεφύγεις για λίγο από τις κλασσικές γραμμές σου και να ζήσεις με περισσότερη ανεμελιά.

8 Φεβρουαρίου
Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον άξονά σου, σε ενεργοποιεί σε θέματα τρίτων τόσο πολύ, που ξεχνάς για λίγο τον εαυτό σου και τις ανάγκες του. Το ομαδικό πνεύμα σε συνδυασμό με την υποχρεωτικά φιλική συμπεριφορά που πρέπει να επιδείξεις, δε σου ταιριάζουν πολύ και κατά συνέπεια, θα σε βγάλουν για λίγο από τα νερά σου.

14 Φεβρουαρίου
Θα αλλάξεις μέχρι και τις 4 Μαρτίου τον τρόπο που σκέφτεσαι και θα επικρατήσουν στο μυαλό σου, οι θεωρίες ατόμων που πιθανόν να τις είχες μέσα σου αδρανείς, αλλά τώρα θα τις δεις ολοκληρωμένες μπροστά σου. Δεν θα σου φαίνονται τόσο συντηρητικές όσο πριν, γιατί πλέον αλλάζεις πλώρη και συνεργάζεσαι με άτομα που εσύ παλιά, τα θεωρούσες απρόσωπα ή ιδιαίτερα. Οπότε, κι οι ιδέες σου διαμέσου των άλλων, θα εξελιχθούν σε πολύ προοδευτικές.

17 Φεβρουαρίου
Η Αφροδίτη ξεκινάει το ταξίδι της μέσα στον δικό σου άξονα, Λέοντα – Υδροχόου και με τον τρόπο της σου δείχνει πως να ξεπεράσεις το εγώ σου, χωρίς να χάσεις τον εαυτό σου ή την ατομική σου ταυτότητα. Οι σχέσεις σου θα αλλάξουν, κι όλα θα γίνουν τόσο φιλικά κι άνετα, που θα εξαφανιστούν για λίγο τα προσωπικά σου θέλω. Μέχρι και τις 11 Μαρτίου, το πάρε δώσε με πολύ κόσμο, που πιθανόν να είναι ετερόκλητος κι ιδιαίτερος, θα είναι το μόνιμο ενδιαφέρον σου. Οι σχέσεις σου, θα πάρουν μια άλλη χροιά και τα ταμπού που είχες για πολλά πράγματα, θα παραμερίσουν για χάρη της φιλίας και της ομάδας. Το καλό είναι ότι θα δεχτείς μια σημαντική πρόταση γάμου ή συμβίωσης για να είσαι κι επίσημα, μαζί με ένα πρόσωπο. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με το ξεκίνημα μιας νέας συνεργασίας.

13 Μαΐου
Συναντάς δυσκολίες στο να εκφράσεις τα δυνατά σου στοιχεία, γιατί νιώθεις ότι όλα γυρίζουν γύρω από θέματα, τα οποία σου μειώνουν την εσωτερική λαμπρότητα και σε μιζεριάζουν. Όμως, αν κρατήσεις τα θέλω σου χωρίς εγωιστικές προβολές, θα διαπιστώσεις γρήγορα ότι όλα θα ξεπεραστούν. Επίσης, υλικές απολαύσεις κι οικονομικές απαιτήσεις, θα σου ανατρέψουν την εσωτερική ασφάλεια αν δεν τις έχεις ικανοποιήσει.

12 Ιουλίου
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου, θα σε λούσει με την λάμψη της και μέχρι τις 5 Αυγούστου, θα σου προσφέρει όλα τα δώρα της κι όχι μόνο. Μια θετική αλλαγή στην εμφάνιση θα είναι ένα από τα πιο σημαντικά σημεία για σένα. Επίσης, θα ενδώσεις σε έρωτες παιχνιδιάρικους και μοναδικούς. Γενικά μιλώντας, είναι μια περίοδος που θα περάσεις όμορφα. Επιπλέον, θα έρθουν ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο.

22 Ιουλίου
Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σου, οπότε θα νιώσεις την εσωτερική σου δύναμη να μεγαλώνει, και την λάμψη σου να είναι δεδομένη. Το ότι θα είσαι πιο κοντά στον αληθινό σου εαυτό, θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις με άλλο σκεπτικό, οτιδήποτε σε απασχολεί.

14 Ιουλίου
Ο Ερμής στο ζώδιο σου, θα δημιουργήσει μια νέα, περισσότερο υποκειμενική πραγματικότητα, η οποία μπορεί μεν να σου δώσει δημιουργικές ιδέες, αλλά από την άλλη, θα σου κόψει τις ευκαιρίες, αν δεν έχεις την διαλλακτικότητα να διαπραγματευτείς οτιδήποτε τύχει στον δρόμο σου. Αν όμως κρατήσεις τις επιλογές σου ανοιχτές, δεν θα σε μπλοκάρει η απολυτότητα σου. Παρόλα αυτά, θα κάνεις πράγματα και θα κινηθείς με ένα πολύ δυναμικό τρόπο. Μέχρι και τις 30 Ιουλίου θα κινείσαι πάνω κάτω, σε αυτούς τους ρυθμούς.

2 Αυγούστου
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου, φέρνει νέες ευκαιρίες για να κάνεις καινούργια αρχή σε οτιδήποτε εσύ έχεις ανάγκη να κάνεις, για να ανανεωθείς. Η ζεστασιά που θα εκπέμπεις, θα σου ανοίξει νέα κανάλια. Η σιγουριά ότι θα τα καταφέρεις σε ότι κάνεις, είναι πλέον δεδομένη.

18 Αυγούστου
Η Πανσέληνος στον άξονά σου Λέοντα – Υδροχόου, επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Μπορεί να βγει από μέσα σου ο φόβος της μοναξιάς και να τον προβάλεις για λίγο πάνω στα πολύ δικά σου άτομα, πιστεύοντας ότι είναι υπεύθυνα για τα συναισθήματα που νιώθεις. Πιθανώς, η αποστασιοποίηση κι η μάσκα που θα έχεις στο πρόσωπό σου, να τους δείξει ένα άλλο κομμάτι του εαυτού σου, το οποίο δεν έχουν συνηθίσει να βλέπουν. Καλό είναι όμως, να βλέπεις και τις δυο όψεις του νομίσματος.

9 Νοεμβρίου
Ο Άρης στον Υδροχόο θα σε επηρεάσει κι εσένα πάρα πολύ δυναμικά, μιας και θα κινηθείς επαγγελματικά μέσα από συνεργασίες κι άτομα, που πιθανόν να μην είναι της απολύτου αποδοχής σου. Η καινοτομία κι η νέα τεχνολογία, θα είναι για σένα ένα δυνατό κίνητρο για να ανοιχτείς σε καινούργιες και πρωτοποριακές συνεργασίες. Μπορεί να σου βγει ένα αίσθημα ανταγωνισμού, αλλά δεν πρέπει να κολλήσεις εκεί, γιατί θα χάσεις το μήνυμα των καλών συνεργασιών. Η πίεση που θα ασκήσεις στους γύρω σου για να γίνουν τα πράγματα όπως τα θέλεις εσύ, θα κρατήσει μέχρι και τις 18 Δεκεμβρίου και μετά, θα την χαλαρώσεις.

21 Νοεμβρίου
Βρίσκεσαι σχεδόν πολιορκημένος/η από εντάσεις και βαθιά συναισθήματα, τα οποία δεν είναι και τόσο εύκολα να τα αποδεχτείς, γιατί σου θυμίζουν έλεγχο, εξουσία και μεγάλη κτητικότητα. Όμως είναι κι αυτά, ένα κομμάτι της πραγματικότητας, κι ενώ νόμιζες ότι μόνο οι άλλοι το βιώνουν, το βιώνεις κι εσύ. Η περίπτωση να βρεθείς με έναν Σκορπιό είναι πολύ πιο πιθανή από άλλες φορές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα έχεις δυσκολίες στην επαφή σας.

8 Δεκεμβρίου
Η Αφροδίτη στον άξονά σου, στο ζώδιο του Υδροχόου, σου δίνει για άλλη μια φορά αυτή την χρονιά την ευκαιρία να εξελιχτείς μέσω των άλλων, ακόμα και να μπεις αν γίνεται, στην δική τους θέση, πράγμα δύσκολο για τον δικό σου τον χαρακτήρα. Αναγκαστικά όμως θα το δοκιμάσεις, γιατί δεν γίνεται διαφορετικά, αφού, όλα τα επίπεδα, από το ερωτικό μέχρι και το επαγγελματικό, θα περνούν μέσα από τους άλλους. Η βαλίτσα θα πάει μακριά, γιατί μέχρι τις 2 Ιανουαρίου του 2017, η Αφροδίτη θα παραμείνει εκεί, για να σου θυμίζει ότι τελικά πρέπει να τα μοιράζεσαι όλα και να βλέπεις ακόμα και το άλλο σου μισό, σαν φίλο/η, εκτός από ερωτικό/η σύντροφο.

Διάβασε επίσης τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το ζώδιό σου ΕΔΩ - για video ΕΔΩ

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του 2016 για την Παρθένο

22 Φεβρουαρίου
Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου, θα σου φέρει μια ψυχική αναστάτωση, αφού θα σε ανακατέψει συναισθηματικά και θα νιώσεις ευάλωτος/η. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου και με άλλα πρόσωπα που μπορούν, με ένα συναισθηματικό τρόπο να σε προσεγγίσουν. Επίσης, μπορεί να υπάρξει ένα ερωτηματικό από την πλευρά σου, για το αν θα πρέπει να είσαι με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ή όχι. Πιθανόν να μην μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα για το τι ακριβώς θέλει από την σχέση μαζί σου.

5 Μαρτίου
Οι σκέψεις που θα κάνεις, θα αφορούν περισσότερο τις ανάγκες των άλλων, γιατί με τον Ερμή στον άξονά σου, δηλαδή στους Ιχθείς -μέχρι τις 21 Μαρτίου- θα διοχετεύεις την ενέργεια σου μιλώντας κι επικοινωνώντας, για πράγματα που πιθανόν να μην είναι απόλυτα δικά σου. Το πιο δύσκολο είναι, ότι υπάρχει περίπτωση να εξαπατηθείς, επειδή μπορεί να στηριχτείς σε λάθος πληροφόρηση, άρα, χρειάζεται από την πλευρά σου, να ασκήσεις μεγάλη διάκριση. Το μπέρδεμα θα συμβεί, γιατί άλλα θα περιμένεις, άλλα θα καταλάβεις κι άλλα θα σου έχουν πει. Επομένως, η όλη υπόθεση, είναι αρκετά περίπλοκη, εκτός αν έχεις στο μυαλό σου μια ξεκάθαρη εικόνα, πράγμα, που θα σε βοηθήσει πολύ. Πιθανόν πάντως, να εξαπατήσεις κι εσύ με τα λόγια σου κάποια άτομα που είναι πολύ κοντά σου, χωρίς φυσικά να το θέλεις.

9 Μαρτίου
Έχεις μια ολοκληρωμένη άποψη αυτή την στιγμ

Keywords
ζωδιο, επηρεάζει, νέα, video, αρης, ιουνίου, μαΐου, σημαίνει, εμφάνιση, συγκεκριμένο, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , εκλειψη ηλιου, ομαδα διας, έκλειψη σελήνης, αξια, Καλή Χρονιά, Πρώτη Μέρα της Άνοιξης, φωτια, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, αποτελεσματα, δυνατα, αιγοκερως, αφροδιτη, βημα, γνωση, δουλεια, δωρα, ζηλεια, θεμα, καριερα, ομορφια, οριζοντες, περιοδος, πιεση, σεληνη, τυχη, υδροχοος, υλη, υψος, φλογα, ψυχολογια, ωθηση, ωρα, αγχος, αδρανεια, αισιοδοξια, αμφιβολιες, αρμονια, ατομο, φαγητο, γεγονοτα, γεγονος, γινει, γινεται, γινεσαι, γοητεια, δεδομενο, δευτερο, δεοντα, διαστημα, δυναμη, διψα, δικη, δειχνει, δωσει, δυναμικο, εαυτος, εδαφος, ευκαιρια, ευκολο, ευκολα, υπαρχει, ειρηνη, εκλειψη, εκρηκτικο, εκφρασεις, ελευθερια, ελξη, ενεργεια, εννοια, εμφάνιση, εξελιξη, επικοινωνια, επηρεάζει, επιθυμια, ερμης, ερωτηματικο, ευνοια, εφευρεσεις, τεχνολογια, ζωη, ζωης, ιδεες, ιδιο, ηλικια, ηλιος, υπηρεσιες, υποθεση, ηρεμια, ησυχα, θεωριες, θυμιζει, θυμησου, ηθικο, εικονα, καρκινος, κινηση, κυκλος, κρασι, λαθη, λαθος, λαμψη, λιονταρι, λογια, λογο, μαζι σου, μαΐου, μακρια, ματια, μπορεις, μυαλο, νερο, ντυσιμο, ξεκινημα, παντα, οικογενεια, ορια, ωριμοτητα, ουσια, παθος, πεδια, πεδιο, περιβαλλον, πεταλουδα, πιο πολυ, πλωρη, πνοη, προβληματα, ρισκο, ρολο, σιγουρα, σιγουρο, συγκεκριμένο, συνεχεια, σκεφτεσαι, σκεψεις, σκορπιος, σοφια, σπιτι, στιγμα, σχηματα, ταυτοτητα, ταξιδια, ταση, φαινονται, φυσικα, φοβος, φοβιες, φτερα, φορα, χρημα, χρονος, ψευτικο, ψυχραιμια, ομορφα, ασφαλεια, δωσε, δωσεις, εμφαση, ερωτες, φιλοι, για σενα, γνωσεις, ιδιαιτερο, ιδιαιτερα, ιουνίου, χροια, κομματι, μια φορα, μπροστα, νιωθεις, ομαδες, οψεις, οργη, παιχνιδι, πληροφοριες, πληγες, σημαια, σημαίνει, σωστο, ταξιδι, τοξοτη, τυχερο, θεματα, θεσεις, υγειας, υλικα, ξεχνας, ζωγραφος
Αναζητήσεις
2016 τι περιμενει το καθε ζωδιο, προβλέψεις ζυγός μαρτίου 2016
Τυχαία Θέματα