Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 28/10 έως και 1/11;

ΚΡΙΟΣ

Είστε σε φάση που από την μια έχετε διάθεση να φλερτάρετε, να βγείτε έξω και να περάσετε καλά αλλά υπάρχουν αρκετές υποχρεώσεις επαγγελματικές που φαίνεται ότι ο χρόνος σας δεν φτάνει γιατί υπάρχουν κάποιες δουλειές για να παραδώσετε και έχετε αγχωθεί αρκετά. Μια πιθανή απομάκρυνση δεν σημαίνει κάτι αλλά καλύτερα να το εξηγήσετε γιατί αυτό το διάστημα είναι πολύ σημαντικό για σας. Ο Παρθένος μπορεί να σας καταλάβει περισσότερο από όλους. Ο δε Ζυγός είναι πιο ερωτικός μαζί σας και κυρίως αν έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε έντονη ενέργεια και διάθεση να κάνετε πολλά πράγματα. Ο ερωτικός σας τομέας είναι πολύ δυνατός και μαζί με αυτό και το θέμα ενός παιδιού μπορεί να τεθεί πάνω στην σχέση. Μην αποκλείετε τίποτε γιατί γίνονται πολλά ξαφνικά αυτές τις ημέρες. Η ενέργειά σας πάντως θα είναι το σήμα κατατεθέν για να ξεσηκωθεί ένας Τοξότης και να δημιουργηθεί κάτι έντονο μεταξύ σας. Επειδή η σχέση είναι ελαφρώς μοιραία ίσως να μην μπορείτε να την αποφύγετε και καλό είναι να ξεκινήσετε σωστά από την αρχή για να μην υπάρχουν προβλήματα μετά, δηλαδή να αναφέρετε αμέσως τις αρχές σας και τις ιδέες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε μεγάλο εκνευρισμό γιατί και στο σπίτι για κάποιους λόγους μπορεί να είστε κλεισμένοι αλλά και να χρειάζεστε έναν άλλο τρόπο σκέψης και πράξης ο οποίος μπορεί να σας δυσκολεύει. Αυτό σίγουρα θα μπερδεύει την σχέση σας γιατί μπορεί να μην έχετε υπομονή να αντιμετωπίσετε τις αντιξοότητες. Πιο καλά θα είναι τα πράγματα για λίγο ακόμα για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο όπου εκεί θα αναπτυχθούν ευκαιρίες ερωτικές που σίγουρα θα σας κάνουν να εμπιστευτείτε και πιθανόν μέσα από πίεση να κάνετε κάτι πιο σταθερό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε ιδιαίτερα ενεργοποιημένοι. Από την μια θέλετε να κάνετε μια αλλαγή η οποία θα σας τοποθετήσει πιο εύκολα στο βάθρο της επιτυχίας και της ασφάλειας και από την άλλη δεν μπορείτε να υποστηρίξετε εύκολα εξτρήμ και ανατρεπτικές συμπεριφορές που πιθανόν να υπάρχουν με έναν Κριό. Αφουγκραστείτε καλύτερα τον εαυτό σας διαθέτοντας του ποιοτικό χρόνο. Η αναβάθμιση στην ζωή σας είναι απαραίτητη και ίσως να γίνεται μερικές φορές με βίαιο και αιφνίδιο τρόπο. Το καλό είναι ότι αυτή η αναβάθμιση θα σας βοηθήσει στο να πάρετε αποφάσεις με το σωστό πρόσωπο. Αφού φέτος είναι η χρονιά σας και έχετε τον Δία να συμπορεύεται μαζί σας τι άλλο θέλετε. Όλο και κάπου θα βάζει το χέρι του για να θυμίσει σε όσους δεν έχετε κάνει οικογένεια να ξεκινήσετε τώρα και οι υπόλοιποι να διορθώσετε τα κακώς κείμενα.

ΛΕΩΝ

Είναι η εποχή που θα περάσετε τα μεγάλα πάθη και θα δείτε καθαρά τις εξαρτήσεις σας, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν έχετε το ενδιαφέρον σας στραμμένο στη σχέση. Αλλά προσπαθείτε πολύ και στα οικονομικά οπότε μερικές φορές δεν είναι δύσκολο να τα συνδυάσετε. Το πρωταρχικό σας μέλημα είναι να δημιουργηθεί μια έντονη σχέση που μπορεί να έχει και μια μορφή εξάρτησης. Όλα αυτά μπορεί να γίνουν χωρίς να το καταλάβετε. Ίσως να πρέπει να μείνετε και για λίγο με τον βαθύ σας εαυτό για να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς θέλετε γιατί μπορεί να σας βγουν κάποια παλιά παράπονα ή μικρές πληγές και να πρέπει να τις γιατρεύσετε μόνοι σας αλλιώς θα επιβαρύνετε την σχέση σας. Πάντως το ουσιαστικό δέσιμο τώρα θα γίνει γιατί θα μπείτε βαθιά στα εσώψυχα του άλλου κυρίως ενός Σκορπιού ή Ιχθύ. Οι γεννημένοι το τελευταίο δεκαήμερο έχετε μεγαλύτερη τύχη με έναν Τοξότη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε πολλές εξελίξεις αυτές τις ημέρες και μπορείτε να πάρετε το αίμα σας πίσω από την επιστροφή ενός ασώτου και να τελικά να αξιολογηθείτε όπως πρέπει. Επειδή σίγουρα θα εκπέμπετε κάτι το ερωτικό μπορεί οι ελεύθεροι να γνωρίσετε μια καινούργια σχέση που να είναι Σκορπιός ή Υδροχόος. Από την άλλη ο Καρκίνος είναι και αυτός μια καλή ευκαιρία. Έχετε πάντως αντοχές για να κυνηγήσετε και να πάρετε το λάβαρο. Η αυτοπεποίθησή σας έχει ανέβει. Και ίσως αυτό να σας δίνει ιδιαίτερη δύναμη. Επειδή συμβαίνουν πολλά ξεκαθαρίσματα γύρω σας ίσως να μάθετε κάτι που θα σας εκπλήξει έντονα αλλά και να σας κάνει να συμφωνήσετε ότι τελικά καλά το είχατε καταλάβει για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Το ζητούμενο για σας αυτές τις ημέρες είναι να έχετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και σε αυτούς που σχετίζεστε γιατί ό, τι και αν γίνει, θα αποκαλυφτεί.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ

ΖΥΓΟΣ

Έχετε κάπως κλειστεί στο καβούκι σας επειδή έχετε ανάγκη να γίνετε περισσότερο επιλεκτικοί ή να προστατέψετε επιτέλους τον συναισθηματικό σας κόσμο. Η ανάλυση που μπορεί να κάνετε ίσως να μην σας αρκεί ή να μην σας κάνει καλό για να δείτε τα αληθινά σας συναισθήματα. Επειδή μπορεί να υπάρχει μια σχέση που να μην βγει καθόλου στην επιφάνεια και να έχει παρασκήνιο, καλό είναι να είστε σίγουροι για τα συναισθήματά σας και όχι να σας παρασέρνουν οι εντυπώσεις και οι ψευδαισθήσεις, κυρίως αν σχετίζεστε με Παρθένο ή Ιχθύ. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο παρόλο που υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις και εντάσεις σίγουρα θα ενδώσετε στο κυνηγητό ενός Δίδυμου ή Τοξότη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε σε μια φάση που αναζητάτε να ζήσετε πιο έντονα σε καθημερινό επίπεδο με το πρόσωπο που είστε μαζί. Για αυτό μπορεί να κάνετε πολλά πράγματα από κοινού και να δοκιμαστείτε, κυρίως αν είστε πολύ καινούργιοι μέσα στην σχέση, αν μπορείτε να τα καταφέρετε ή όχι. Αυτό γενικά είναι πολύ καλό γιατί χρειάζεστε εσείς ειδικά τέτοιου είδους πειραματισμούς. Επειδή αρκετές φορές είστε αγχωμένοι και ιδιαίτερα τσιτωμένοι ίσως θα πρέπει να κάνετε ένα είδος ριλάξ για να επανέρθετε στα φυσιολογικά σας όρια. Επειδή τον τελευταίο καιρό κάνετε συνέχεια γνωριμίες μην αρκείστε να βλέπετε μόνο κάποια κομμάτια που εσείς έχετε εστιαστεί. Καλύτερα να δώσετε προτεραιότητα σε πιο ουσιαστικές καταστάσεις. Η επαφή με Κριό πάντα έχει κάτι να σας δώσει. Τώρα ίσως για λίγο να χρειαστεί να ενωθείτε πιο πολύ για κάποιες αποφάσεις από κοινού που είναι να πάρετε αντί να έχετε συγκρούσεις ακόμα και για οικονομικά θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε αναλάβει χρέος το να βγάλετε εσείς το φίδι από την τρύπα και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο που βλέπετε ότι κάτι δεν πάει καλά με τις προσωπικές σας σχέσεις γιατί δεν παίρνετε αυτό τελικά που είναι απαραίτητο για να σας γεμίσει τις μπαταρίες. Όλο υποχρεώσεις και υποχρεώσεις μπορεί να έχετε βαρεθεί και εσείς και τελικά να αναζητάτε κάτι να ξαλαφρώσετε. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε ακόμα αποθέματα γιατί η Αφροδίτη είναι ακόμα στο ζώδιό σας και σας κάνει να έχετε έναν μαγνητισμό περίεργο. Μην αφήνετε όμως κάποια πράγματα άλυτα. Τώρα είστε στο εδώ και τώρα και καλύτερα να τα βάλετε όλα επί τάπητος. Η επαφή με Καρκίνο μερικές φορές είναι ακαταλαβίστικη για σας αλλά έχουν κάτι που σας συγκινεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναλαμβάνετε ευθύνες που είναι για σας πολύ βολικές και ίσως με αυτόν τον τρόπο να νιώθετε ότι προσφέρετε και κάτι πολύ σημαντικό ή τουλάχιστον να αξιολογηθείτε με ιδιαίτερο βαθμό απέναντι σε ένα Παρθένο ή Σκορπιό που σας γοητεύει πάρα πολύ. Με τον Δίδυμο κάνετε αγώνα να μπορέσετε να τα βρείτε και μερικές φορές δεν τα καταφέρνετε, εκτός αν υπάρχει μοιραία έλξη και δεν μπορείτε να το ξεπεράσετε. Γενικά ενώ έχετε συναίσθημα δεν το βγάζετε γιατί σε μερικούς έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Οι ανατροπές μπορεί και να χρειάζονται γιατί με το σχήμα που υπήρχε πριν στην ζωή σας ίσως να μην μπορούσατε να πορευτείτε και να πρέπει να κάνετε αγώνα για να επιβιώσετε. Τώρα σε μερικούς έχει φύγει η ένταση και μάλιστα οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες κάνετε και σχέδια γάμου ή συμβίωσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να κάνετε και την μητέρα Τερέζα αυτό τον καιρό γιατί αναγκαστικά θα πρέπει να προσέξετε το πρόσωπο που είστε μαζί αφού μπορεί να χρειάζεται προστασία και φροντίδα. Ίσως αυτό να σας φέρει και πιο κοντά γιατί η πραγματικότητα μιας σχέσης δεν βρίσκεται στα μέλια αλλά στην καθημερινή πρακτική και την αναγκαιότητα του ενός για τον άλλον. Αν υπάρχει αυτό τότε όλα θα βαίνουν πολύ καλά. Μπορεί να σας κουράζει γιατί εσείς να θέλετε διανόηση και συζητήσεις πολύ προχωρημένες αλλά είναι και αυτό μέρος της ζωής σας, κυρίως αν σχετίζεστε με Καρκίνο, Παρθένο και Σκορπιό. Για αυτό μην αφήνετε τον χρόνο να τρέχει και μην έχετε αντιστάσεις σε κάτι που σας ζητάει η ζωή έτσι και αλλιώς. Εκεί δημιουργείται η βάση για την αληθινή αγάπη.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχετε απομακρυνθεί από πολλά πρόσωπα γιατί νιώθετε ελαφρώς πιεσμένοι και ίσως καταπιεσμένοι γιατί η ενέργεια του συντρόφου σας ή του ατόμου που σχετίζεστε στενά σας ρουφάει κατά κάποιον τρόπο στο εδώ και τώρα και εσείς θα πρέπει να ανταποκριθείτε και να δεχτείτε ακόμα και κάποιες παρεμβάσεις οι οποίες ίσως να μην είναι και τόσο θετικές για την ψυχολογία σας. Από την άλλη επειδή υπάρχει συναίσθημα που το λαμβάνετε με κάποιο τρόπο ίσως να μην χρειάζεται να κάνετε και πολλά βήματα και να το έχετε φτιάξει όλο μέσα στο μυαλό σας. Η συναισθηματική σας υπερβολή μερικές φορές σας ξεπερνάει λόγω της μεγάλης ευαισθησίας που έχετε. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να σταματήσετε να είστε τα θύματα σε μια σχέση γιατί αυτό σας πάει πίσω. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο είστε κάπως περισσότερο ανεξάρτητοι και αεράτοι. Για αυτό μπορεί να εκμεταλλευτείτε αυτή την εβδομάδα τον χρόνο σας καλύτερα βγαίνοντας, φλερτάροντας και ίσως γνωρίζοντας έναν Δίδυμο ή Τοξότη.

* Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

* Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

* Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

Keywords
Τυχαία Θέματα