Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 25/3 έως και 29/3

ΚΡΙΟΣ

Είσαστε σε μεγάλη δράση αυτή την εβδομάδα και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Μερικοί από εσάς μπορεί να παραβιάσετε κάποιους κανόνες εσωτερικής εγκράτειας και να κινηθείτε τελείως διαφορετικά από τους τύπους και την δεδομένη συμπεριφορά. Για αυτό αν δεν είστε έτοιμοι να κάνετε βήματα για να αφήσετε μια σχέση μην το παρακάνετε. Παρατηρήστε τον εαυτόν σας και μετά να πάρετε αποφάσεις ψύχραιμες και σωστές. Βέβαια η Αφροδίτη που μπαίνει στο ζώδιο σας δεν θα σας δώσει το ρόζ σύννεφο για να ανεβείτε ψηλά θα σας δώσει δράση και διάθεση για ξεκαθάρισμα και παρορμητικές κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Απομονώνεστε μεν, υπάρχει μεγάλη δράση στα κρυφά δε. Που σημαίνει η δεν έχετε πολύ μεγάλη επαφή μέσα στην σχέση σας γιατί θέλετε να κάνετε μια παύση για να πάρετε κάποιες αποφάσεις η βάζετε τα όρια σας. Το κρυμμένο ενδιαφέρον για ένα πρόσωπο που ίσως να υπάρχει αυτή την στιγμή μέσα σας στα σπάργανα μπορεί να εκδηλωθεί περισσότερο και να κάνετε κινήσεις πολύ παρορμητικές και απερίσκεπτες. Δεν προσφέρετε η εποχή για να εκφράσετε την πραγματική σας φύση. Για αυτό να είστε πολύ προσεκτικοί σε οτιδήποτε αποφασίσετε. Η σχέση με Ζυγό η Υδροχόο θα ενισχυθεί ιδιαίτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είσαστε πολύ γεμάτοι από φίλους και νέες γνωριμίες και γενικά έχετε μια ερωτική αυτοπεποίθηση η οποία εκπέμπετε στον αέρα. Μην αφήνετε να σας κάνουν κουμάντο σκέψεις οι οποίες σας αποπροσανατολίζουν γιατί δεν θα οδηγηθείτε σε ασφαλή αποτελέσματα και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο και αν σχετίζεστε με Ιχθύ. Το φιλικό ενδιαφέρον από ένα πρόσωπο μπορεί να οδηγηθεί άμεσα σε ερωτική συμπεριφορά και κυρίως αν σχετίζεστε με Κριό, Ζυγό η Υδροχόο. Η ήδη υπάρχουσα σχέση σας θα έχει πολύ καλή εξέλιξη και οι ελεύθεροι με ευκολία θα κάνετε καινούργια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαστε προσανατολισμένοι να κάνετε τομές και υπερβολές. Το διάστημα αυτό θα φανείτε περισσότερο από άλλες φορές και ίσως παίξετε και ένα ηγετικό ρόλο μέσα στην δουλειά σας η σε στον κοινωνικό χώρο οπότε θα είστε ιδιαίτερα επιφορτισμένοι με πράγματα τα οποία μπορεί να μην σας επιτρέπουν να ασχοληθείτε ιδιαίτερα με την προσωπική σας ζωή. Από την άλλη οι πιο τολμηροί επειδή έχετε πάρει φόρα ίσως γίνετε πιο εκρηκτικοί και κάνετε καβγάδες για πράγματα τα οποία δεν σας αρέσουν η σας ταιριάζουν και ίσως δημιουργήσετε μια τεταμένη κατάσταση. Οι ελεύθεροι θα γίνετε πιο τολμηροί και ξεπεράσετε τα δικά σας όρια γνωρίζοντας η ένα νεώτερο άτομο η ένα πρόσωπο που για ας παλιά ήταν απαγορευμένη ζώνη.

ΛΕΩΝ

Είσαστε γενικά περισσότερο διεκδικητικοί και έτοιμοι ακόμα και για νέα σελίδα κυρίως οι ελεύθεροι γιατί μερικοί από εσάς είχατε κολλήσει στα παλιά και δεν λέγατε να ξεκολλήσετε. Τώρα όμως νέες προοπτικές ξεκινούν οι οποίες θα σας απελευθερώσουν και μπορείτε να σκεφτείτε για σας πολύ όμορφα πράγματα. Ένα άτομο από το εξωτερικό μπορεί να σας βάλει σε ερωτική περιπέτεια. Πάντως ένας θυελλώδης έρωτας σας περιμένει στην γωνία και κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Η σχέση με τον Τοξότη και Υδροχόο θα έχει την ευκαιρία και την απλοχωριά να βελτιωθεί γιατί και από τις δυο πλευρές θα δημιουργηθεί καλύτερο περιβάλλον. Μην μπερδεύεστε όμως με λόγια και φανταστικά πράγματα τα οποία αν δεν τα διαπιστώσετε με τα μάτια σας μπορεί να σας απομακρύνουν από το πρόσωπο που αγαπάτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι περίεργα τα πράγματα για σας γιατί χρειάζεται να κάνετε υπέρβαση η γεφύρωση πραγμάτων βασικά μέσα σας για να μπορέστε να ανταποκριθείτε στις τρέχουσες καταστάσεις. Δηλαδή να πάρετε πρωτοβουλίες η να είσαστε έτοιμοι για ξεκαθάρισμα και αλήθειες που μερικές φορές τις κουκουλώνετε και δεν αφήνετε να μπει το φως μέσα στην προσωπική σας σχέση. Τώρα όμως που θα αναγκαστικά θα λειτουργήσετε πολύ διαφορετικά και μη αναμενόμενα μπορεί να ζοριστείτε αλλά τουλάχιστον θα βγει ένα αποτέλεσμα το οποίο θα αφορά την βαθιά σας κατάσταση. Μπορεί να γνωρίσετε ξαφνικά έναν Κριό . Αν σχετίζεστε με Καρκίνο, η Αιγόκερω θα έχετε εξελίξεις για αυτό γιατί από την μια δεν θέλετε να χαλάσετε την σχέση σας και από την άλλη δεν αντέχετε να ζείτε κάτω από συνθήκες που σας δεσμεύουν.

ΖΥΓΟΣ

Είσαστε πολύ απελευθερωμένοι από την μια αλλά ιδιαίτερα κοντινοί στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει η σχετίζεστε αυτή την περίοδο. Που σημαίνει από την μια θέλετε να κάνετε την επανάστασή σας αλλά κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Είναι λίγο αντιφατικό αυτό αλλά τα καταφέρνετε γιατί προσπαθείτε να βάλετε τα δικά σας μέτρα και σταθμά και με αυτόν τον τρόπο δεν αφήνετε κανέναν να σας μπει μπροστά και να σας κάνει αυτός ότι θέλει. Μερικές φορές προκειμένου να μην χαθεί η σχέση σας και διαταραχτεί η ισορροπία προσπαθείτε να κάνετε υπομονή και αυτό τελικά είναι καλό γιατί δεν χαλάει η σχέση αλλά μερικές φορές δεν είστε ο εαυτός σας. Οπότε τώρα σας δίνετε η ευκαιρία να βάλετε τους δικούς σας όρους και να εκφράσετε τα θέλω σας. Η σχέση με έναν Κριό σίγουρα θα εξελιχτεί και μερικοί τολμηροί θα πάρετε απόφαση μόνιμης συμβίωσης. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο έχετε την μεγαλύτερη εύνοια αφού θα έχετε έναν ιδιαίτερο μαγνητισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε αντιληφτεί ότι για να κάνετε τομές και βήματα πιο γρήγορα από αυτά που ήδη κάνετε χρειάζεται κατά κάποιον τρόπο να ξεχάσετε τον παλιό σας εαυτό και να προσαρμοστείτε σε ένα νέο κομμάτι το οποίο θα έχει το θάρρος της μεγαλύτερης έκφρασης, δημιουργικότητας αλλά και ερωτικής πρωτοβουλίας που παλιά φοβόσαστε να πάρετε. Σίγουρα ένας Κριός θα πρωτοστατήσει και θα σας δώσει την δυνατότητα να εκφράσετε πιο εύκολα τον κρυμμένο σας εαυτό. Το σώμα σας και οτιδήποτε πάνω στην εμφάνισή σας που δεν είναι αποδεκτό πρώτα από όλα από εσάς τους ίδιους θα προσπαθήσετε να το αλλάξετε γιατί έχετε ανάγκη να βγει το βαθύ σεξουαλικό σας κομμάτι το οποίο το έχετε κρυμμένο. Η αλήθεια πάντως είναι αναγκαία στην προκειμένη φάση μέσα στην σχέση σας. Για αυτό αναλογιστείτε τι πρέπει να κάνετε για να υπάρχει διαφάνεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαστε σε πολύ ερωτική φάση γιατί θέλετε να παίξετε, να φλερτάρετε αλλά και να είστε περισσότερο ο εαυτός σας . Κυρίως οι ελεύθεροι θα έχετε μεγαλύτερη δυνατότητα να κάνετε βήματα τα οποία θα σας βγάλουν από αδιέξοδο γιατί τουλάχιστον θα είστε ο εαυτός σας και δεν θα φοβηθείτε να τον εκφράσετε. Επειδή θα είστε σίγουροι για τον εαυτόν σας και για τις πράξεις σας ίσως τώρα θα βάλετε μπρός για να εκφράσετε τα εσώψυχά σας με τον πρόσωπο που σχετίζεστε γιατί έτσι εσείς φαντάζεστε την σχέση. Ίσως να το παρακάνετε γιατί μπορεί να γίνουν υπερβολές. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο έχετε μια εύνοια εφ όλης της ύλης οπότε θα είστε ανεβασμένοι και γενικά πολύ θετικοί. Είστε έτοιμοι να παρακάμψετε ακόμα και κάποια λάθη του παρελθόντος. Κυρίως αν σχετίζεστε με Κριό, Δίδυμο, Λέοντα και Υδροχόο. Αντίθετα αν σχετίζεστε με Καρκίνο χρειάζεται να είστε προσεκτικοί γιατί ίσως γίνετε άκρως επιθετικοί και μπορεί να στεναχωρήσετε το πρόσωπο που είστε μαζί χωρίς να το καταλάβετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σίγουρα ο αέρας της ανανέωσης σας έχει ήδη κτυπήσει και δεν μπορείτε να αντισταθείτε σε προκλήσεις οι οποίες μπορεί να σας φαίνονται ακρότητες για τον συγκροτημένο χαρακτήρας σας αλλά επιτέλους εκφράζεστε και γίνεστε με αυτόν τον τρόπο μαγνητικοί, έξαλλοι και εκρηκτικοί. Ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο που ίσως να μην αρέσει αλλά τουλάχιστον δεν θα καταπιέζεστε. Αν σας αρέσει ένα πρόσωπο μπορεί τώρα να το εκδηλώσετε και να ζητήσετε από αυτό να ανταποκριθεί με έναν επιτακτικό τρόπο. Το ρίσκο ίσως να σας πηγαίνει αυτή την περίοδο αρκεί να πάρετε απόφαση από πριν ότι υπάρχει περίπτωση και να χάσετε γιατί ίσως φανείτε πολύ παρορμητικοί. Αν σχετίζεστε με Κριό, Καρκίνο και Ζυγό θα υπάρχει πάθος αλλά η κατάσταση θα είναι τεταμένη. Γενικά είναι μια εβδομάδα με μεγάλες διακυμάνσεις και πιθανές εντάσεις αλλά τουλάχιστον δεν θα είστε αδρανείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε ξεκινήσει και επικοινωνείτε με τρόπο πολύ εκφραστικό αλλά και αληθινό σε σχέση με τα δικά σας ιδανικά και δεδομένα. Γενικά τα ανοικτά χαρτιά σας βοηθάνε να πάτε την σχέση εκεί που έχετε ανάγκη για να νιώθετε ασφάλεια αλλά και ελευθερία κινήσεων. Οι συζητήσεις και οι επαφές με ένα πρόσωπο που μπορεί να σχετίζετε και με την δουλειά σας θα σας δώσουν την ευκαιρία να γνωριστείτε καλύτερα και ίσως να ξεκινήσετε κάτι πολύ καλό μεταξύ σας. Γενικά είναι περίοδος που θα ενισχυθεί η προσωπική σας σχέση πάρα πολύ και η πιθανή επιστροφή ενός ατόμου από το παρελθόν που μπορεί να είναι Ζυγός θα σας κάνει να πιστεύετε ότι υπάρχουν και θαύματα. Ένα ταξίδι η ένα ξαφνικό σεμινάριο που μπορεί να πάρετε θα σας φέρει μια γνωριμία από εκεί που δεν το περιμένατε. Γενικά απολαύστε και χαρείτε αυτή την εβδομάδα γιατί οι οιωνοί είναι με το μέρος σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι μια εποχή που θα διεκδικήσετε περισσότερο από αυτά που σας ανήκουν. Είναι έτοιμο ένα πλάνο το οποίο θα σας δώσει την δυνατότητα απελευθέρωσης και μεγαλύτερης επένδυσης πάνω σε μια σχέση στην οποία έχετε κάνει πολλά όνειρα και ίσως να έχετε εξαρτηθεί και λίγο. Μπορεί βέβαια να δείτε και ωφελιμιστικά την κατάσταση και ίσως αυτό να σας απομονώσει από την έννοια της αγάπης. Αλλά αυτό εσείς θα το δείτε και θα το κρίνετε. Η σχέση με έναν Ζυγό θα εξελιχτεί περισσότερο αλλά μπορεί να κρατηθεί κάπως σαν μυστικό. Αντίθετα θα βελτιωθεί η σχέση με Δίδυμο και Λέοντα γιατί θα είστε ποιο εκδηλωτικοί και περισσότερο ερωτικοί.

Keywords
Τυχαία Θέματα