Ερωτικές προβλέψεις Οκτωβρίου για όλα τα ζώδια

Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Οκτώβριο στα ερωτικά και τις σχέσεις μας;


Κριός


ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Με τον Κρόνο περίπου δυόμισι χρόνια στον Ζυγό δοκιμαστήκατε, σοβαρευτήκατε και αναλάβετε ευθύνες και επιπλέον καθήκοντα μέσα στη σχέση, η οποία έκανε το test drive της, επιβίωσε και συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της. Με τον Άρη στον Τοξότη από τις 7 Οκτωβρίου έχετε την ανάγκη να κάνετε ορισμένα ξεκαθαρίσματα σε θέματα επικοινωνίας και πιθανόν να κάνετε κάποιες μετακινήσεις μαζί με το ταίρι σας που θα συμβάλλουν στο να ζήσετε λίγο πιο χαλαρά. Ωστόσο, καλό είναι να αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις γύρω τις 8/10 καθώς και να αποφύγετε να παρασυρθείτε σε ενέργειες που μπορούν να σας βάλουν σε μπελάδες. Η Νέα Σελήνη στις 15 Οκτωβρίου προμηνύει έναν νέο κύκλο επεισοδίων στην ερωτική σας ζωή. Κάποιοι μπορεί να αρραβωνιαστείτε, άλλοι να παντρευτείτε, άλλοι να κάνετε ένα παιδί και άλλοι να προχωρήσετε σε μια συνεργασία που θα έχει αντίκτυπο και στη σχέση σας. Τέλος, με την Αφροδίτη στην Παρθένο κάποιοι θα κάνετε κάποιες προπαρασκευαστικές ενέργειες για το νέο άνοιγμα σας και άλλοι πιθανόν να κάνετε έναν αναλυτικό κατάλογο με λάθη, παρατυπίες αλλά και νίκες και επιτυχίες του παρελθόντος.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Επιτέλους ο Κρόνος αποχαιρετά για τα καλά την αισθηματική σας ζωή και πλέον πιο ώριμοι και συνάμα πιο πρόθυμοι να ερωτευτείτε αφήνεστε στην αγκαλιά του έρωτα. Ο Οκτώβριος για πολλούς από εσάς θα αποτελέσει ένα μήνα ορόσημο για την ερωτική σας ζωή καθώς- ναι- θα μπείτε σε σχέση. Η Νέα Σελήνη στις 15 Οκτωβρίου ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων και δίνει το έναυσμα για μια όμορφη και ερωτική ένωση. Παράλληλα, ο Άρης στο ευνοϊκό ζώδιο του Τοξότη σας ωθεί να δράσετε, να διεκδικήσετε και να χαρείτε βλέποντας κάτι θετικό και χαρούμενο για το μέλλον σας. Το τρίγωνο του σχηματίζει με τον Ουρανό στις 15/10 προοιωνίζει μια γνωριμία μέσω φίλων ή γνωστών ενώ δεν αποκλείεται η σύζευξη που θα προκύψει να είναι πολύ καλύτερη από ότι θα μπορούσατε να προβλέψετε. Προσοχή, ωστόσο, σε φλερτ και αισθηματικές γνωριμίες που λαμβάνουν χώρα το πρώτο δεκαήμερο του μήνα γιατί μπορεί να αποδειχθεί άνθρακας ο θησαυρός.

Ταύρος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Με τον Κρόνο πλέον στο απέναντι ζώδιο από τις 5 Οκτωβρίου, αρχικά οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, θα αρχίσετε να είστε πιο απαιτητικοί, κτητικοί και επίμονοι σε θέματα σχέσεων. Συχνά, ο Κρόνος φέρνει προβλήματα που χρειάζεται να λύσετε για να περάσετε τις εισαγωγικές εξετάσεις για την επόμενη φάση της ζωής ή της σχέσης σας. Από την άλλη, αν η δέσμευση που έχετε έχει γερά θεμέλια, τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε διότι θα γίνει ακόμη πιο ισχυρή και δυνατή. Η Αφροδίτη στην Παρθένο σας ωθεί να εξετάσετε πιο σχολαστικά ζητήματα έρωτα ενώ σας ωθεί να δείξετε την αγάπη σας με πρακτικούς τρόπους. Αποφύγετε στις αρχές του μήνα να επηρεαστείτε από φίλους και παρέες όσον αφορά στις αισθηματικές επιδιώξεις σας διότι τα πράγματα θα γίνουν ένα μάτσο κουβάρια και θα ψάχνετε την άκρη του νή

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Astrology.gr