Εκλογές-Οι χρησμοί για ΠΑΣΟΚ και ΝΔ


«Δεν χρησιμεύει σε τίποτα να δίνεις βάση στα λόγια κάποιου που είναι είτε ερωτευμένος είτε μεθυσμένος είτε υποψήφιος σε εκλογές» Shirley Mc Laine

Αυτό είναι ένα απόφθεγμα που θα πρέπει να θυμάται καλά ο κάθε ψηφοφόρος.


Γράφει ο Karl-Heinz Ottinger

Με οδηγό την Ιστορία

Η χρεωκοπία της Ελλάδας έγινε επί Βενιζέλου το

1932. Η περίοδος 1931-32 ήταν αρκετά δραματική για το λαό και την Ελλάδα. Η κρίση από το ένα μέρος κι η πολιτική των φαυλοκρατικών κυβερνήσεων από το άλλο, ερήμωσαν τη χώρα. Τα καπνά κι η σταφίδα έμειναν απούλητα, μαζί με τις εξαγωγές έπεσαν κι οι εισαγωγές. Οι αγρότες πεινούσαν, οι εργάτες έμειναν άνεργοι, όλοι οι εργαζόμενοι βρίσκονταν σε απόγνωση. Οι μόνοι που απολάμβαναν μακάρια τη ζωή τους, αδιαφορώντας για την τραγική αυτή κατάσταση, ήταν – εκτός από τους νεόπλουτους που δημιούργησε η κυβέρνηση Βενιζέλου – οι ξένοι και ντόπιοι ομολογιούχοι, που μέχρι το 1932 έπαιρναν στο ακέραιο το τοκοχρεολύσιο.

Με μια σειρά αντιλαϊκά μέτρα το δημοσιονομικό έλλειμμα έκλεισε την χρήση του έτους 1931- 1932 με 1 δις δραχμές. Τα λεφτά για πληρωμές δεν έφταναν και έτσι αναγκαστικά έπρεπε να κάνει κάτι η κυβέρνηση. Δραχμοποίησε λοιπόν τις καταθέσεις καταληστεύοντας τον κόσμο με μόνους κερδισμένους την Εθνική Τράπεζα τον Υπουργό Οικονομικών Γεώργιο Μαρή και τους συν αυτώ.

Δεν ξέρω αν αυτή η ιστοριούλα σας θυμίζει κάτι. Άπλα αναφέρω πως όλα αυτά έγιναν με Ουρανό (στον Κριό) σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (στον Καρκίνο), ενώ ο Ποσειδώνας ήταν στην Παρθένο. Στην παρούσα φάση θα έχουμε Ουρανό ομοίως στον Κριό, Πλούτωνα στο αντιδιαμετρικο ζώδιο του Καρκίνου τον Αιγόκερω ενώ ο Ποσειδώνας είναι στο αντιδιαμετρικό ζώδιο της Παρθένου που δεν είναι άλλο από αυτό των Ιχθύων.

Και το καλοκαίρι προβλέπεται ζεστό αφού στις 24 Ιουνίου η πρώτη «συνάντηση» Ουρανού – Πλούτωνα ...θα είναι γεγονός.

Ας δούμε όμως τις εξισώσεις των εκλογών

Το κλείσιμο της κάλπης

Με βάση τα επίσημα στοιχεία που δίνει το Υπουργείο εξωτερικών έχουμε το κλείσιμο της κάλπης στις 19:00. Λόγω του ότι θα μεσολαβούν πολλά σημεία εξισώσεων καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας, θα λειτουργήσουμε με την ώρα κλεισίματος για να δούμε το ΗΔΗ διαμορφωμένο γεγονός.

Διάφοροι βρίσκονται σε πανικό αφού η κατά ορισμένους «πατερίτσα» του ΠΑΣΟΚ , η ΔΗΜ.ΑΡ, ολοένα και χάνει κάτι από την δυναμική της, ενώ θα πρέπει να υπολογίσει κανείς την αυξημένη δυναμική της άκρας δεξιάς. Εμείς τα είχαμε γράψει από καιρό στο άρθρο μας « Ο Ουρανός στον Κριό» και ηπραγματικότητα μας επιβεβαιώνει.

Πως βρίσκει όμως τα κόμματα και τους αρχηγούς τους το «κλείσιμο» της κάλπης;


ΠΑΣΟΚ: Ήλιος (ΠΑΣΟΚ)= Κρόνος/Vulcanus= Hades/Kronos= Ερμής= Αφροδίτη/Zeus = ASC/B.Δεσμος = WI/Δίας:

Ο παρατηρητής. «Ζυγίζοντας» τις εξελίξεις και τα γεγονότα. Ημέρες ανεπαρκούς τύχης. Η ημέρα όπου θα τους βρεις όλους απέναντι σου. Η κυβέρνηση δεν κρατά την υπόσχεσή της. Όταν η μοίρα σου γυρνά την πλάτη ή θάνατος από τα σοβαρά γεγονότα. Αναφορές για τ

Keywords
Τυχαία Θέματα