O Ήλιος στο Λιοντάρι και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Στις 22/7 στις 2 το μεσημέρι ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Λέοντα και θα μείνει μέχρι και τις 22/8 το βράδυ στις 20.19.

ΚΡΙΟΣ

Θα ενδυναμώσει υπερβολικά το ερωτικό σας κομμάτι. Είναι η ευκαιρία σας να ρισκάρετε ακόμα και με ένα άτομο που φοβόσαστε ότι θα φάτε απόρριψη. Το θέμα ενός παιδιού θα σας καλύψει πλήρως και θα έχετε την δύναμη να πάρετε αποφάσεις ρίσκου και πρωτοβουλιών σε επιχειρησιακά θέματα που παλιά δεν θα είχατε πάρει. Η διάθεσή σας θα ανέβει και θα θέλετε πιο εύκολα να βγαίνετε και να περνάτε καλά.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα είστε στην πρίζα αυτό το διάστημα

αφού θα πρέπει να αποδείξετε συνεχόμενα στον εαυτόν σας και τους γύρω σας κυρίως για ένα θέμα δημιουργίας που έχετε αναλάβει. Το σπίτι σας θα είναι το επίκεντρο αυτή την περίοδο και θα ασχοληθείτε με την οικογένεια αλλά και τις ανάγκες της. Η σχέση με ένα Λιοντάρι θα περάσει από διακυμάνσεις, αλλά υπάρχει έντονο πάθος. Να είστε προσεκτικοί στα εγωιστικά σας θέλω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα είστε πλέον σίγουροι ότι αυτό που θέλετε να κάνετε, είτε ένα πτυχίο είτε μια νέα γνώση που θέλετε να πάρετε ή μια επαγγελματική επαφή, θα είναι αυτό που σας ταιριάζει για αυτό θα επιτύχετε ευκολότερα. Η περίοδος των διακυμάνσεων θα περάσει πιο εύκολα και επιτέλους θα αρχίσετε και εσείς να εισπράττετε τα καλά αποτελέσματα πολλών πράξεων που είχατε ήδη κάνει. Πάντως θα πάρετε το αίμα σας πίσω και η εύνοια που έχετε σε προσωπικό επίπεδο θα κατορθώσετε να την συνδυάσετε και με άλλους για να εισπράξετε θετικά αποτελέσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα οικονομικά σας και γενικά τα πλάνα για την καλυτέρευσή τους θα δώσουν το έναυσμα να επεκταθείτε και να κάνετε σχέδια όπως πάντα κάνετε. Η επαφή με έναν Υδροχόο θα σας επηρεάσει και θα σας κάνει να νοιώσετε ότι κάτι μπορεί να γίνει με αυτό το άτομο. Προσπαθήστε να μην κοιτάζετε μόνο το συμφέρον σας, γιατί είστε άτομα που λειτουργείτε ομαδικά και τελικά να εστιάζεστε σε εσάς γίνονται λάθη. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να είστε σίγουροι για τον εαυτόν σας - όλα τα άλλα θα έρθουν.

ΛΕΩΝ

Είστε στο φόρτε σας. Ο Ήλιος όταν μπαίνει στο ζώδιό σας, πάντα σας ενδυναμώνει και σας δίνει παραπάνω δυνατότητες και ευκαιρίες για να κάνετε τα σχέδια σας πραγματικότητα. Κυρίως αυξάνεται η αυτοπεποίθησή σας και νοιώθετε δυνατοί ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Πάντως να θυμάστε ότι όταν θυμόσαστε τον δυνατό εαυτόν σας κάνετε θαύματα. Η σχέση με ένα Τοξότη θα σας δώσει την δυνατότητα να ανοίξετε τα φτερά σας στο εξωτερικό ή σε ανώτερη γνώση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αναγνωρίζετε και το ευαίσθητο κομμάτι του εαυτού σας που θέλει να απομονωθεί ή να προσφέρει σε άτομα που έχουν την ανάγκη τους. Ανεβαίνει υπερβολικά η διάθεσή σας να αναλάβετε κοινωνικό έργο και επιτέλους να κατανοήσετε αυτούς που κρίνετε αυστηρά με μεγαλύτερη χαλαρότητα. Σίγουρα οι κινήσεις σας για να αυξήσετε τα οικονομικά σας κάπου μπορεί να μην είναι αυτόνομες και να εξαρτάστε πολύ από κάποια συγκεκριμέν

Keywords
Τυχαία Θέματα