Lunar Dance: Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω

Χτίζοντας με σταθερότητα και διάρκεια

Ήλιος στον Αιγόκερω/Σελήνη στον Αιγόκερω

Αυτό το νέο φεγγάρι που δημιουργείται σήμερα είναι κάτω από την επιρροή του παραδοσιακού, επίμονου Αιγόκερω. Ο Αιγόκερως, θα σκαρφαλώσει στα πιο δύσκολα βράχια, θα σκοντάψει, αλλά θα σηκωθεί και πάλι να συνεχίσει το ανέβασμα ακάθεκτος. Η ανθεκτικότητα είναι ειδικότητα του Αιγόκερω. Και ας το παραδεχτούμε: χρειαζόμαστε επιμονή για να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και να επανέρθουμε στην συνηθισμένη

μας ζωή μετά από μια περίοδο διακοπών για μερικούς από εμάς. Το νέο φεγγάρι στον Αιγόκερω μας μεταφέρει στην πραγματικότητα και μας προτρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι και να διατηρήσουμε την ενέργειά μας.

Αλλά πρώτα, ας τσεκάρουμε λίγες συμβουλές από τη μαγεία που φέρνει το νέο φεγγάρι στον Αιγόκερω:

Φανταζόμαστε τον εαυτό μας σε ένα χρόνο από τώρα.

Ο Αιγόκερως είναι ο δρομέας μεγάλων αποστάσεων, δεν είναι σπρίντερ. Ας φανταστούμε που θα θέλαμε να είμαστε του χρόνου τέτοια μέρα. Μπορούμε να το σκεπτόμαστε ή να εστιάσουμε σε αυτό το σημείο, για την επόμενη εβδομάδα. Αλλά ας αρχίσουμε την καταγραφή των απλών, πρακτικών μέτρων που θα πρέπει να ληφθούν για την επίτευξη αυτού του οράματος. Ο Αιγόκερως έχει να κάνει σχετικά με τις επιχειρήσεις. Διορίζουμε λοιπόν τον εαυτό μας σαν τον Διευθύνων Σύμβουλο της ζωής μας και προχωράμε σε αυτό το εγχείρημα.

Ανανεώνουμε την σχέση με τον πάτερα μας ή ένα σημαντικό άνθρωπο στη ζωή μας.

Ο Αιγόκερως, κυβερνά τον δέκατο οίκο του ζωδιακού κύκλου –του πατέρα, του άνδρα και των μορφών εξουσίας. Σήμερα λοιπόν, ας αποτίσουμε φόρο τιμής στο 50% (ή περίπου) του πληθυσμού που διαθέτει ένα Υ χρωμόσωμα. Είναι ένας άνθρωπος στη ζωή μας που θα μπορούσαμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά εκεί; Μπορούμε να βρούμε έναν τρόπο για να εκτιμήσουν τον πάτερα μας, ακόμα κι αν είναι μόνο ότι μας έδωσε το δώρο της ζωής;

Αν δεν έχουμε καλές σχέσεις με τον πατέρα μας, ίσως θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα μικρό τελετουργικό για να ζητήσουμε μια μικρή συγχώρεση και να απελευθερώσουμε και τους δυο μας από κάθε πόνο ή πικρία. Είπαμε Νέα σελήνη, νέο έτος, νέο επίκεντρο!

Είμαστε ευγενικοί με τη Γη.

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο της γης, αρκετά συνειδητοποιημένο με την επιβάρυνση του φυσικού περιβάλλοντος. Την περίοδο των εορτών έχει γίνει μια ανόητη υπέρβαση και ο πλανήτης μας πληρώνει το τίμημα. Μπορούμε να επιδοθούμε σε τακτικές, λοιπόν, που θα λαμβάνουν υπόψη την μείωση της κατανάλωσης και να υιοθετήσουμε μια στάση "δεν θέλουμε σκουπίδια". Πως; Κάνουμε Compost τα αποφάγια μας από τα κάθε είδους τραπεζώματα. Ανακυκλώνουμε τα περιτυλίγματα των δώρων μας ή να δίνουμε τα ανεπιθύμητα δώρα σε ένα άσυλο ή κέντρο απόρων.

Ενυδατώνουμε το δέρμα μας.

Αυτή η Νέα Σελήνη, μας παρέχει μια μεγάλη ευκαιρία να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στην επιδερμίδα μας. Ως γνωστόν, ο Αιγόκερως κυβερνά το δέρμα και είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνουμε μια θεραπεία ενυδάτωσης. Αν ενυδατώνουμε το δέρμα μας σπάνια, εξετάζουμε το ενδεχόμενο, έστω και προσωρινά, να εφαρμόσουμε μια ενυδατική κρέμα σώματος ή λάδι δύο φορές σήμερα. [Δεδομένου ότι τα Νέα φεγγάρια είναι μια κατάλληλη στιγμή για τη φύτευση νέων σπόρων, αυτή η δραστηριότητα μπορεί να προκαλέσει τη δημιουργία μιας τακτικής και συνεχούς αγωγής ενυδάτωσης.]

Αν έχουμε ήδη μια κανονική ενυδατική τελετουργία, μπορούμε να εξετάσουμε την εφαρμογή μιας θρεπτικής και ενυδατικής μάσκας προσώπου. Μπορούμε να την βρούμε σε καταστήματα ομορφιάς, σε φαρμακεία ή να δημιουργήσουμε την δική μας από συστατικά όπως το αβοκάντο, το μέλι, την αλόη, το γιαούρτι και άλλα συστατικά που προσφέρουν θρέψη και ενυδάτωση στην επιδερμίδα μας.

Τόσο απλά και πρακτικά! Καλή Νέα Σελήνη!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*******************************

Keywords
Τυχαία Θέματα