H συμπονετική Αφροδίτη στους Ιχθύες και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 27.1 έως και τις 20.2

Θα δράσει πολύ διαφορετικά από τους άλλους πλανήτες γιατί έχεις άλλες ακτίνες επιρροής. Περισσότερο επηρεάζει το ενεργειακό κέντρο της επικοινωνίας για αυτό μπορεί να γίνεις γλυκομίλητος/η ή θα υπάρχει η εκφορά του λόγου με ένα τρόπο ήρεμο και ευγενικό. Αυτό σίγουρα θα βοηθήσει σε όλες τις διαπροσωπικές σχέσεις και θα βελτιωθούν όλες οι διαφορές ακόμα και τα τραύματα τα προσωπικά. Βέβαια όλα σχετίζονται με το πώς

θα δουλέψεις αυτή την ενέργεια της Αφροδίτης γιατί αν δεν υπάρχει διάθεση συγχώρησης και γενικά για βοήθεια και συμπόνια μάλλον δεν θα λειτουργήσει σωστά το μήνυμά της.

Κριός
Θα νιώσεις μια μεγάλη αλλαγή μέσα σου αλλά χωρίς να θέλεις να το δείχνεις και να το διαλαλείς από εδώ και από εκεί. Θα έρθεις πιο κοντά με τον ανθρώπινο πόνο και θα έχεις διάθεση να βοηθήσεις άτομα που έχουν προβλήματα. Πιθανόν να διατηρήσεις σε ένα πολύ μυστικό ή κρυφό επίπεδο μια σχέση που μπορεί να μην σε συμφέρει προς το παρόν αλλά εσύ θα επιμείνεις γιατί μπορεί να νιώθεις λύπη για το συγκεκριμένο άτομο. Ίσως αυτή την λύπη να χρειαστεί να την διαχειριστείς πολύ καλύτερα από άλλες φορές γιατί θα χάσεις κάπως την αληθινή υπόσταση των πραγμάτων. Κάποια όνειρα που μπορεί να είχες μέσα στο μυαλό σου πιθανόν να γίνουν πραγματικότητα χωρίς να βάλεις και πολύ το χεράκι σου.

Ταύρος
Σίγουρα θα σε ευνοήσει αρκετά η Αφροδίτη αφού θα σου αυξήσει την δημοτικότητα αλλά και θα σε βγάλει από τη στενωπό των αδιεξόδων. Μια πολύ φιλική σχέση που είχε όμως στοιχεία ερωτισμού θα αλλάξει και θα γίνει πολύ περισσότερο ερωτική, αφού θα ρέει το συναίσθημα με ευκολία. Γενικά θα μπεις σε ένα μεγαλύτερο κύκλο ατόμων και αυτό θα σε βοηθήσει γιατί θα έχεις μεγαλύτερη φιλική συμμετοχή προς όλες τις κατευθύνσεις. Τα χρήματά σου θα αυξηθούν αφού θα βελτιώσεις κάπως τις συνθήκες της επαγγελματικής σου δραστηριότητας. Δεν χρειάζεται να κάνεις και πολλά αρκεί να ενδυναμώσεις μέσα σου την πίστη στον εαυτό σου και να αποφύγεις την αυτολύπηση και την μιζέρια. Πιθανόν να ασχοληθείς περισσότερο με τα παιδιά σου ή αν δεν έχεις να πάρεις αποφάσεις πολύ σοβαρές και σημαντικές πάνω σε αυτό το θέμα.

Δίδυμοι
Θα γίνεις υπερβολικά ευαίσθητος/η και θα έχεις μεγάλη συναισθηματική φόρτιση. Αυτό σίγουρα θα σε βοηθήσει γιατί θα αναπτύξεις περισσότερο την συμπόνια προς τους γύρω σου, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι θα έχεις ευκαιρίες επαγγελματικές. Αρκεί να μην σε πιάσει τεμπελιά και κυρίως αφέλεια σε προσωπικό επίπεδο. Δηλαδή θα χρειαστεί από την πλευρά σου να έχεις ένα ολοκληρωμένο πλάνο προγράμματος για να μην χάσεις τα αυγά και τα πασχάλια γιατί από την μια θα νιώθεις άνετα αλλά από την άλλη θα έχεις την διάθεση να αφεθείς αφού πιστεύεις ότι όλα θα έρθουν από θαύμα. Επίσης να συγκρατήσεις όσο μπορείς την ηθική σου σε υψηλό επίπεδο κυρίως στην ερωτική σου ζωή γιατί θα έχεις την τάση να φλερτάρεις πολύ.

Καρκίνος
Θα λειτουργήσεις με ένα πολύ διαισθητικό τρόπο και θα καθοδηγηθείς από ανώτερες καταστάσεις, αν φυσικά ανοίξεις από μέσα σου κάποιες ευαίσθητες χορδές οι οποίες θα σε βάλουν να ψάξεις περισσότερο την αγάπη και την ποιότητα στην ζωή σου. Σίγουρα θα έχεις διαισθήσεις που θα σε βοηθήσουν και θα σου βγάλουν στην επιφάνεια τα ταλέντα κάποιων ιδιαίτερων καλλιτεχνικών τάσεων. Επίσης όλο αυτό το άνοιγμα σίγουρα θα σε βοηθήσει να σηκώσεις ακόμα και τα πιο δύσκολα που μπορεί να σου συμβούν. Μια σχέση σημαντική που μπορεί να προέρχεται από το εξωτερικό είτε από το κομμάτι των σπουδών σου θα μπει σε τροχιά και μπορεί να πάρεις αποφάσεις να προχωρήσεις σε γάμο ακόμα και σε πολιτικό. Το καλό είναι ότι θα αυξηθούν τα οικονομικά σου και θα μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα πιο εύκολα.

Λέων
Θα έχεις υποστήριξη από άτομα που δεν περίμενες καν πριν αλλά οι αποδείξεις θα είναι τελείως διαφορετικές. Το καλό είναι ότι το ασυνείδητο κομμάτι σου που άλλες φορές σε παιδεύει πιθανόν να σου δώσει μήνυμα ότι δεν πρέπει να ανησυχείς για κάποιες φοβίες σου που έχεις ή για κάποιες ανησυχίες γιατί θα βρεθούν λύσεις. Αυτό θα σε βοηθήσει να συμμετάσχεις σε σχήματα που άλλες φορές τα φοβόσουν. Το άγχος σου στα οικονομικά θα σου φύγει, χωρίς να σημαίνει ότι θα τα φέρεις βόλτα, αν δεν προσπαθήσεις. Απλά μπορεί να αφεθείς και να χρησιμοποιήσεις για λίγο την προσωπική σου φαντασία και τον οραματισμό. Με τον Ιχθύ θα βρεθείς πολύ κοντά και ίσως να ξεγελαστείς από την σαγηνευτική του συμπεριφορά.

Παρθένος
Θα αλλάξουν με ένα τρόπο οι προσωπικές σου σχέσεις γιατί θα βελτιωθούν όλες σου οι επαφές και χωρίς να το καταλάβεις θα γίνεις το επίκεντρο καλών ενεργειών. Θα προσπαθήσεις όμως και εσύ με τον τρόπο σου να βελτιώσεις όλα τα κακώς κείμενα και να μην παρασυρθείς από κάποιες λανθασμένες κρίσεις που μπορεί να σου επιβληθούν από τρίτους. Η σχέση με τον Ιχθύ θα είναι πολύ σημαντική για σένα γιατί μπορεί να νιώθεις ότι βρήκες το άλλο σου μισό είτε σε φίλο/η είτε σε σύντροφο. Κάποιες νομικές σου υποθέσεις θα εξομαλυνθούν και θα γίνουν πιο εύκολες αφού πιθανόν να τα βρεις με το άλλο άτομο που έχεις την κόντρα χωρίς τελικά να προχωρήσετε σε δικαστική διαμάχη. Οι πιθανές αποφάσεις για να συνεχίσεις να συμβιώνεις με ένα άτομο σίγουρα θα παρθούν πιο εύκολα.

Ζυγός
Θα βρεθείς σε μια κατάσταση ελαφρώς χαοτική γιατί μπορεί να σε πιάσει μια αδράνεια και κυρίως μέσα στην καθημερινότητα σου αφού θα αναζητήσεις κάποιες καταστάσεις ιδανικές οι οποίες πιθανόν να μην σε καλύπτουν έτσι όπως είναι τα πράγματα. Οπότε θα ψάξεις για τον τέλειο φίλο ή σχέση που σίγουρα θα απέχουν πολύ από πραγματικότητά σου. Για αυτό θα χρειαστεί να σταματήσεις να εξιδανικεύεις ότι υπάρχει γύρω σου γιατί θα σε φάει η ευαισθησία. Η σχέση με τον Ιχθύ θα σου βγάλει στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα αρκεί να ξέρεις τι θέλεις από αυτόν. Οι συνθήκες στην δουλειά σου μπορεί να γίνουν αρκετά χαλαρές τουλάχιστον από την πλευρά σου και να ζητάς περισσότερο την ευκολία σου παρά να παλέψεις για λύσεις.

Σκορπιός
Έχεις πολλές δυνατότητες να βελτιώσεις κάποιες αρνητικές καταστάσεις, χωρίς να σημαίνει ότι θα πατήσεις ένα μαγικό κουμπί και θα γίνουν όλα όπως τα θέλεις αλλά μέσα από μια προσωπική προσπάθεια. Και όσο πιο πολύ συνειδητοποιείς ότι θα χρειαστεί από την πλευρά σου να προσπαθήσεις περισσότερο τόσο θα πετυχαίνεις γιατί θα το νιώθεις βαθιά στο πετσί σου. Η προέκταση πάντως του εαυτού σου μπορεί να γίνει πιο εύκολα αυτή την περίοδο γιατί θα βρεθείς σε μια δημιουργική φάση που θα κάνεις πολλά πράγματα λόγω της έμπνευσης που θα έχεις. Ο ερωτισμός σου θα είναι πολύ ανεβασμένος είτε με ένα πρόσωπο είτε γενικά στην ζωή σου και ίσως κάνεις πράγματα που φοβόσουν τον προηγούμενο καιρό.

Τοξότης
Θα αντιληφτείς κάποια πράγματα από μια άλλη πλευρά και αυτό που ίσως να μην έκανες άλλες φορές, τώρα να το επιχειρήσεις. Θα μένεις περισσότερο μέσα στο σπίτι σου και θα δημιουργήσεις μια ατμόσφαιρα πολύ αισθαντική ή ακόμα και πολύ ρομαντική. Σε ακραίες καταστάσεις μπορεί να κοιμάσαι όλη ημέρα και να μην κάνεις πολλές δουλειές επειδή θα βαριέσαι ή μόλις βρίσκεις χρόνο να μην θέλεις να κάνεις κάτι άλλο και να τρέχεις στο σπίτι σου να χουχουλιάσεις. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες μπορεί να δημιουργηθεί μια σχέση με ένα μεγαλύτερο άτομο ή να βάλεις κάποιες αποστάσεις σε ένα πρόσωπο που κατά την γνώμη σου δεν έχει την ωριμότητα και την επάρκεια που εσύ θέλεις να έχει.

Αιγόκερως
Θα αυξηθούν οι δυνατότητές σου γιατί θα δεις και με τον τρόπο σου ότι θα έχεις την άνεση του λόγου και της επικοινωνίας. Η μουσική και οι τέχνες θα βελτιώσουν την διάθεσή σου και θα βγαίνεις πιο εύκολα με παρέες. Η τάση προς την παράδοση θα επανέλθει και θα βελτιώσεις τις σχέσεις με τους συγγενείς σου. Αν είναι να ξεκινήσεις κάποια μαθήματα που θα αφορούν αισθητική ή ζαχαροπλαστική θα σε ωφελήσουν αρκετά. Το καλό είναι ότι θα πάρεις χρήματα από κάποιες συμφωνίες που ήδη είχαν γίνει απλά πρόσεξε την διαχείρισή τους γιατί θα σε πιάσει να ξοδεύεις αλόγιστα. Μπορεί να ταξιδέψεις για αισθηματικούς λόγους, δηλαδή να πάς να βρεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή να πάτε ταξίδι μαζί.

Υδροχόος
Θα επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά θέματα γιατί έχεις ανάγκη κάπως να ενισχύσεις την κατάσταση σου κι ίσως το καταφέρεις ή να σου έρθουν εύκολα. Μετά όμως θα μετρήσει ιδιαίτερα η διαχείριση γιατί μπορεί να αφεθείς σε σπατάλες, επειδή θα νιώθεις μια βαθιά αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά. Η επικέντρωσή σου σε θέματα ομορφιάς ή ακόμα αγορών σε προϊόντα ομορφιάς ίσως να σε παρασύρει σε υπερβολές αλλά θα αισθάνεσαι ότι το χρωστάς στον εαυτό σου. Μια καλύτερη ίσως μεταχείριση των οικονομικών σου θα ήταν απαραίτητη για να μην ξεφύγεις. Η σχέση σου με έναν Παρθένο θα γίνει πολύ έντονη αφού θα φτάσεις να ζηλεύεις και να διεκδικείς από το πρόσωπο αυτό τα συναισθήματά του.

Ιχθύες
Θα είσαι στο φόρτε της δράσης σου και μαζί με τον Άρη για ένα διάστημα θα βελτιώσεις την προσωπική σου δύναμη γιατί θα ασχοληθείς πολύ περισσότερο με τα δικά σου κεκτημένα αλλά και με τον εαυτό σου για να βρεθείς σε ένα καλύτερο και πιο θετικό περιβάλλον. Η λάμψη σου θα είναι πολύ πιο έντονη γιατί θα προσέχεις τα μαλλιά σου και ίσως κάνεις μια αλλαγή στα ρούχα σου. Το καλό είναι ότι θα εκπέμπεις κύματα αρμονίας και αγάπης και θα γίνεις το επίκεντρο πολλών καταστάσεων. Αν βρίσκεσαι σε μία δύσκολη κατάσταση σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων θα δεις ότι θα βελτιωθούν χωρίς να κάνεις εσύ πολλά πράγματα γιατί από μέσα σου θα βγει μια έντονη συγχωρητική διάθεση και θα επουλωθούν πολλά από τα τραύματά σου.

Διάβασε επίσης

Αφροδίτη στους Ιχθύες

*Αν θέλεις να βρεις τη θέση και τις όψεις της Αφροδίτης σου, πάτησε εδώ

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα