4 Οκτωβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού



Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια

εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

11 έως 12 Ζυγού



Σύμβολο: «Ένας άνδρας και μια γυναίκα έχουν γυρισμένες τις πλάτες ο ένας στον άλλο, με κακεντρέχεια»

Ερμηνεία: Αυτή η μοίρα δίνει ένα ξεχωριστό πνεύμα, υπό την προϋπόθεση όμως πως ο άνθρωπος δεν θα ρίξει το βάρος στις σχέσεις του. Κι αυτό γιατί η μοναχικότητα του μπορεί να συμβάλλει στην διανόηση του, ενώ αντίθετα, ο γάμος του πιθανότατα θα καταλήξει σε διαζύγιο και κάποιες φιλίες σ' απογοητεύσεις. Συνήθως το πρόβλημα ξεκινά από την ανασφάλεια που τον οδηγεί να είναι υπερβολικός στην αγάπη του και να παραχαϊδεύει τους άλλους σε σημείο που να νιώσουν ότι πνίγονται ή καταπιέζονται.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Η μοναξιά είναι για το πνεύμα ό,τι η δίαιτα για το σώμα.» Φ Νίτσε

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια




Αισθηματικά

Μέσα στη χρονιά είναι πιθανόν να «σκοντάψετε» πάνω σε ένα πρόσωπο που δείχνει ικανό να στεγάσει τα όνειρα σας. Πριν όμως επενδύσετε τα πάντα σε μια σχέση, καλό είναι να έχετε στην άκρη του μυαλού σας πως «ότι λάμπει δεν είναι χρυσός». Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, ενδέχεται να βρεθείτε σε απόσταση με τον σύντροφο σας για ένα διάστημα ή σε μια άλλη εκδοχή να ρίξετε το βάρος στην φροντίδα του, αφού φαίνεται πως θα αντιμετωπίσει προβλήματα.

Οικονομικά

Σε αρκετές περιπτώσεις η καλή ή όχι ψυχολογία είναι το κλειδί των εξελίξεων. Κι εσείς για τους επόμενους δώδεκα μήνες μπορεί να νοιώθετε καλά, ανεξάρτητα με την οικονομική σας κατάσ

Keywords
Τυχαία Θέματα