Ζωή μέσα σε μια διαφορετική βάρκα

Ένα πλωτό σπίτι που στεγάζεται μέσα σε μια βάρκα που θα ζήλευαν πολλοί.

Ονομάζεται MetroShip, έχει διαστάσεις 14x3 και μοιάζει εκπληκτικά με τα φαναράκια από ριζόχαρτο που αφήνουν οι Κινέζοι στη θάλασσα σε συγκεκριμένες γιορτές και περιστάσεις.

Στην πραγματικότητα, όμως, πρόκειται για ένα πλωτό, σύγχρονο σπίτι, ή μάλλον για ένα πολυτελές διαμέρισμα που δεν βρίσκεται στην στεριά αλλά... επιπλέει.

Κατασκευασμένο από ισχυρές γάστρες αλουμινίου και κινούμενο από δύο δυνατούς εξωλέμβιους κινητήρες τελευταίας τεχνολογίας της Honda,

αυτό το ξεχωριστό πλωτό σπίτι έχει το στυλ ενός loft ανοιχτής διάταξης, που διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από σύγχρονες ανέσεις. Από την πλήρως εξοπλισμένη designer κουζίνα και μπάνιο, το κατάστρωμα με LED φωτισμό που χρησιμοποιεί ηλιακή ενέργεια και τις μονάδες θέρμανσης και κλιματισμού που ενεργοποιούνται με τηλεχειριστήριο, αυτό το πλωτό σπίτι δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από αυτά που «πατάνε» στη γη.

Το κεντρικό χώρισμα διαιρεί το σαλόνι από την κρεβατοκάμαρα και περιλαμβάνει έναν μεγάλο πάγκο κουζίνας, έναν HD TV projector για τηλεόραση, προβολή ταινιών, παιχνίδια και χρήση internet, καθώς κι ένα μπάνιο μεγάλου μεγέθους με μια άνετη ντουσιέρα, μια βρύση και τουαλέτα με σύστημα touch-free αλλά και με πλυντήριο και στεγνωτήριο.

Στο εσωτερικό κυριαρχούν λευκές συρόμενες πόρτες και παράθυρα από γυαλί, ενώ η επίστρωση των τοίχων αλουμινίου με ένα αδιαφανές πλέγμα, παρέχει προστασία της ιδιωτικότητας μαζί με ένα υπέροχο αισθητικά αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της νύχτας, όπου το σπίτι λάμπει απαλά σαν ασιατικό χάρτινο φανάρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα