Υπερωρίες και στο σεξ

Οι υπερωρίες στη δουλειά μετριούνται με διαφορετικά μέτρα και σταθμά για τον καθένα.

Εδώ και λίγο καιρό εργάζομαι στο λογιστήριο μιας εταιρείας η οποία αγοράστηκε από μια άλλη και βρίσκονται στη διαδικασία της συγχώνευσης. Όπως καταλαβαίνετε, δουλεύω ατελείωτες ώρες και απλά ευελπιστώ ότι κάποια στιγμή σύντομα όλο αυτό το μαρτύριο θα τελειώσει. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι τώρα τελευταία, αυτή η κατάσταση δεν με ενοχλεί τόσο πολύ, αφού έχω κατορθώσει και απασχολούμαι με τον καλύτερο τρόπο.

Αλλά ας πάρω τα πράγματα από την αρχή: στις υπερωρίες μου έμενα συχνά μέχρι πολύ αργά το βράδυ, με αποτέλεσμα να αδειάζει όλο το κτήριο εκτός από το λογιστήριο που είχε φάει όλο το «πακέτο». Ανάμεσα στους τόσους, ήταν και ένας συνάδελφος λογιστής, ιδιαίτερα χαριτωμένος, που μου είχε όμως δώσει την αίσθηση ότι είναι δεσμευμένος. Τον είχα ακούσει μια φορά να σηκώνει το κινητό του και να λέει «έλα αγάπη» και έτσι έβγαλα το συμπέρασμα πως η καρδιά του ήταν δοσμένη αλλού.

Παράλληλα, δεν μου έδινε καμία σημασία ως γυναίκα, πράγμα που μου φαινόταν κάπως παράξενο, δεδομένου ότι δεν περνάω γενικά απαρατήρητη. Σκέφτηκα μήπως είναι και gay, αλλά αυτό δεν υπήρχε κανένας τρόπος να το διασταυρώσω –εκτός αν τον ρωτούσα στα ίσια- οπότε το άφησα εντελώς.

Όσο περνούσαν οι μέρες, μέναμε όλο και πιο συχνά οι δυο μας, με αποτέλεσμα ν' αρχίσουμε να μιλάμε περισσότερο. Ήταν πολύ ωραίος τύπος, μέσα σ' όλα και ιδιαίτερα ενδιαφέρων. Κάποια στιγμή άρχισε το φλερτ μέχρι που με ρώτησε: «Τι κάνεις μετά; Θες να πάμε για ένα ποτό;». Εγώ σοκαρίστηκα και μολονότι σκέφτηκα την κοπέλα του που ήμουν σίγουρη ότι έχει, απάντησα «Ευχαρίστως!». Πήγαμε για το ποτό μας, περάσαμε όμορφα και την επομένη ξαναβρεθήκαμε στο γραφείο. Το βράδυ, το φλερτ συνεχίστηκε, αλλά ποτό δεν προέκυψε.

Την μεθεπόμενη όμως, άρχισαν τα υπονοούμενα, ακολούθησαν οι μπύρες από το κυλικείο, το γέλιο, τα αγγίγματα και ξαφνικά ο συνάδελφος σηκώθηκε κοιτώντας με στα μάτια, περπάτησε μέχρι την πόρτα και μου είπε: «Το ξέρεις ότι το κτήριο είναι άδειο και μπορώ να σου κάνω ό,τι θέλω χωρίς να σ' ακούσει κανείς;». Αμέσως μετά ακούστηκε το κλακ από το κλειδί της πόρτας που γύρισε και τα φώτα έσβησαν μεμιάς.

Κάναμε σεξ επάνω σε όλα τα γραφεία του δωματίου, σε όλες τις καρέκλες και το πάτωμα και από τότε το έχουμε καθιερώσει. Εννοείται ότι κοπέλα δεν υπήρχε, όσο για το gay, ούτε κατά διάνοια.

Άρτεμις, ετών 29

Keywords
Τυχαία Θέματα