Υπάρχει τρόπος να διατηρήσουμε το χρώμα των βαμμένων μαλλιών μας περισσότερο;

10:18 1/7/2013 - Πηγή: Queen.gr

Ένα πρόβλημα που έχουμε οι γυναίκες σχετικά με τις βαφές, είναι η διατήρηση του χρώματος.

Προσωπικά, λατρεύω το ξανθό χρώμα, αλλά κάποιες φορές ξεθωριάζει πριν προλάβω να το χαρώ και πολύ.

Τα μαλλιά μου τα βάφω περίπου μία φορά τον μήνα! Και δεν μόνο η ρίζα που με οδηγεί στο κομμωτήριο. Είναι και η χαμένη λάμψη των μαλλιών μου που με κάνει να την θέλω πίσω!

Πάντα χάζευα τις διαφημίσεις μα ποτέ δεν έδινα ιδιαίτερη σημασία. Δεν πίστευα ότι ένα, δύο ή και μια ολόκληρη σειρά προϊόντων θα μπορούσαν να κάνουν θαύματα.

Η Ιλιάδα

όμως (beauty editor) με έπεισε να δοκιμάσω την ολοκληρωμένη σειρά της PANTENE PRO-V για βαμμένα μαλλιά. Όπως μου είπε, θα έβλεπα διαφορά.

Έλουζα καθημερινά τα μαλλιά μου με το σαμπουάν της PANTENE PROV για βαμμένη τρίχα, δύναμη και λάμψη. Το λάτρεψα αμέσως. Τα μαλλιά μου μύριζαν υπέροχα. Φυσικά δεν παρέλειπα να εφαρμόζω στις άκρες το Conditioner Balsam της σειράς, το οποίο έκανε τα μαλλιά μου πιο απαλά από ποτέ. Τέλος, μου έλυσε τα χέρια ο ορός λάμψης της Pantene για βαμμένη τρίχα. Τα οφέλη του διπλά. Άψογη διατήρηση του χρώματος και παράλληλα επανόρθωση των κατεστραμμένων ακρών.

Μία mini θεραπεία στο σπίτι μου!

Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε! Τα μαλλιά σας θα λάμπουν όλο ζωντάνια!

Και για περισσότερη διάρκεια στο χρώμα, δοκιμάστε τις θαυματουργές αμπούλες επανόρθωσης που χρησιμοποίησα και ξετρελάθηκα. Μια φορά την εβδομάδα, σε ένα μόλις λεπτό, υγιή, εκθαμβωτικά μαλλιά!

Και μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό του PantenePro-V στο Facebook που ξεκινάει στις 2 Ιουλίου θα αναδείξει τα πιο λαμπερά και υγιή μαλλιά! Μπορεί να είναι τα δικά σας...

Η διάρκεια στο χρώμα των μαλλιών μας, είναι στο χέρι μας... Εγώ επέλεξα PANTENE PROVκαι το αποτέλεσμα με δικαίωσε...

Keywords
Τυχαία Θέματα