Ξανά μαζί του. Αλλά δεν νιώθω σίγουρη!

19:17 4/6/2013 - Πηγή: Queen.gr

To Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

To γράμμα της αναγνώστριας
Οπως αναφερω και στο θεμα αυτο που νιωθω τον τελευταιο καιρο ειναι ενα μπερδεμα!! Ειχα μια σχεση δυο χρονων η οποια ομως διακοπηκε απο τον συντροφο μου για περιπου δυο μηνες. Σπουδαζουμε σε διαφορετικες πολεις και τωρα που βρεθηκαμε λογω διακοπων επιδιωξε να ειμαστε παλι μαζι. Και εγω χωρις πολλους δισταγμους δεχτηκα να προσπαθησουμε! Το

προβλημα ειναι οτι ενω βλεπω οτι για αυτον τα πραγματα συνεχιζουν απο εκει που ειχαν σταματησει, για εμενα δεν ειναι ετσι. Νιωθω μπερδεμενη!! Ξερω οτι αυτον θελω και να ειμαι μαζι του αλλα φοβαμαι και νομιζω οτι δεν μπορω να εχω την εμπιστοσυνη που του ειχα παλια... Δεν μπορω να καταλαβω τι φταει για ολα αυτα... Μια συμβουλη θα ηταν πραγματικα χρησιμη.

Η απάντηση του Queen.gr
Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να δεις μαζί του και με τον εαυτό σου πάνω απ' όλα. Φυσικά και δεν μπορεί να είναι το ίδιο όμορφα και άνετα τα πράγματα με πριν. Σε χώρισε ξαφνικά ενώ είστε σε απόσταση και μόλις γύρισε και πάλι μαζί.
Θα μπορούσε να μην αντέχει την απόσταση και να θέλει να σε βλέπει, αρπάζοντας την ευκαιρία. Εφόσον είστε μακριά δεν μπορείς να ξέρεις άν έχει παιχτεί κάτι άλλο. Σίγουρα περνά από το μυαλό σου όπως σε κάθε άνθρωπο. Δεν θέλω να σου βάλω ζιζάνια αλλά φαντάζομαι δεν χωρίσατε χωρίς λόγο. Η απόσταση και ίσως κάτι άλλο στη ζωή του οδήγησαν εκεί.
Θα καταλάβεις από τη συμπεριφορά του. Μπορείς να το ζήσεις αλλά να έχεις στο μυαλό σου πως όταν ξαναμπεί η απόσταση στο πλάνο, ίσως χωρίσετε και πάλι. Μπορεί να το έλλειψες όντως και να θέλει να είστε μαζί. Κράτα όμως μία πισινή. Δεν υπάρχει λόγος βέβαια, αν σου φέρεται καλά να μην είσαι εντάξει απέναντί του και να μην το απολαμβάνεις. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να το χειριστείς, αλλά είναι μία προσπάθεια με τον εαυτό σου και το αν συμβιβάζεσαι. Δεν τον έχεις ρωτήσει γιατί το τελειώσατε, πέραν της απόστασης που είναι αρκετά σοβαρός λόγος; Μπορείς απλά να του πεις ότι σε αγχώνει λίγο το πως έγιναν τα πράγματα και πως υπάρχουν στιγμές που δεν ξέρεις πώς θα πάει η σχέση σας. Μη φοβάσαι να μιλήσεις στο σύντροφό σου. Τα παιχνίδια δεν χάνονται από ξεκαθαρες συζητήσεις, χάνονται από αμφιβολίες και ανεξήγητες συμπεριφορές.
Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα