Βάσω Βιλέγκας: Αγαπάει το μόντελινγκ αλλά η πρόταση ήρθε απο αλλού

Η καταγωγή της μπορεί να είναι από τη Βενεζουέλα αλλά στην Ελλάδα έχει καταφέρει να κερδίσει σημαντικές δουλειές και να έχει κάνει αρκετά εξώφυλλα ανδρικών περιοδικών. Η Βάσω όμως καλείται να αποφασίσει αν πρέπει να βάλει σε πρώτη γραμμή το χορό σε μια πολύ καλή επαγγελματική πρόταση που ήρθε από την Ισπανία.

Ανήκει στην πρώτη γραμμή των μοντέλων και μετά την σχέση της με τον ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντζογλου δηλώνει single και έτοιμη να ερωτευτεί και πάλι. Η Βάσω Βιλέγκας στην καθημερινότητά της γυμνάζεται πολύ και χορεύει με αποτέλεσμα να δοκιμάζει την τύχη της και στους λατινοαμερικάνικους χορούς. Από ηλικία των έξι ετών ξεκίνησε μαθήματα εντατικά και σήμερα είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Η πρόταση όμως ήρθε από την Ισπανία μιας και οικογενειακός της φίλος, της έκανε κρούση να πάει στην Βαρκελώνη για δύο χρόνια και να επιμεληθεί όλο το πρόγραμμα στο να διδάσκει σε δυο από τις μεγαλύτερες σχολές λάτιν χορού. Οι δηλώσεις του σέξι κοριτσιού δίνουν το στίγμα του πόσο προβληματισμένη είναι στην απόφαση που πρέπει να δώσει μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

«Είναι σίγουρα μια εξέλιξη που δεν φανταζόμουν. Ο χορός είναι χόμπι αλλά καθημερινά κάνω μαθήματα και μαθαίνω νέες τεχνικές που με βελτιώνουν και με γυμνάζουν. Μου αρέσει να έρχομαι σε επαφή με νέο κόσμο και να δείχνω αυτό που γνωρίζω. Είναι πολύ ιδιαίτερο να χορεύεις λάτιν. Είναι αισθησιακός ο ρυθμός αλλά και η επαφή με τον παρτενέρ σου βγάζει κάτι σέξι που εμένα με ταξιδεύει. Αν όλα πάνε καλά οφείλω να τολμήσω και να δεχτώ αυτή την πρόταση μιας και θα με βοηθήσει να γνωρίσω και την μόδα της Ισπανίας και παράλληλα να κάνω κάποια casting» μας λέει η Βάσω.

Παράλληλα οι δουλειές της στον χώρο του modeling πάνε πολύ καλά και μάλιστα πριν λίγες μέρες μαζί με την Δήμητρα Αλεξανδράκη και την Άρτεμις Αστεριάδη έκανε μια φωτογράφηση καυτή για λογαριασμό ανδρικού περιοδικού που θα συζητηθεί. Κρατάει χαμηλούς τόνους και οι κοσμικές της εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα είναι ελάχιστες. «Θέλω να πάω στην Ισπανία. Τα χρήματα στο εξωτερικό είναι καλύτερα αλλά όσο υπάρχει ζήτηση στην Ελλάδα οφείλω να τιμώ ανθρώπους που με στηρίζουν. Και γι αυτό θα πράξω ως επαγγελματίας και όχι ως φιλοχρήματη»

Keywords
Τυχαία Θέματα