Του είπα ότι εφόσον με έχει γραμμένη, θα βγω και θα πάω με κάποιον άλλον και δεν απαντάει!

Σε μία αναγνώστρια που πρέπει να συμμορφωθεί... το λιγότερο!

Το γράμμα της αναγνώστριας

Αγαπητό Queen,
Είμαι 19 και εδώ και 2 μήνες περίπου είμαι με κάποιον, γύρω στα 25.
Προχθές μου είχε τηλεφωνήσει κάποια στιγμή, αλλά δεν απάντησα.
Έτσι, χθες του έστειλα ένα μήνυμα ρωτώντας τον τι ήθελε, αλλά δεν απάντησε.
Στη συνέχεια του τηλεφώνησα, αλλά και πάλι δεν απάντησε.
Έτσι, κατά το βράδυ του έστειλα άλλο μήνυμα στο οποίο έλεγα ότι εφόσον με έχει γραμμένη, θα βγω και θα πάω με κάποιον άλλον.
Μετά από δύο λεπτά

τηλεφώνησε, αλλά δεν απάντησα. Ξανατηλεφώνησε, δεν τον άφησα να μιλήσει, του είπα απλά να με παρατήσει ήσυχη και το έκλεισα.
Αργότερα όντως βγήκα, αλλά έχοντας ήδη μετανιώσει για τη συμπεριφορά μου, του εστειλα μήνυμα να έρθει στο μαγαζί που ήμουν, και απαντησε οτι δουλεύει αύριο.
Στο σημείο αυτό, να πω ότι δεν είμαι καθόλου καταπιεστική μαζί του, ούτε του έχω ξανακάνει παρόμοια σκηνή. Δεν ξέρω γιατί θόλωσε τόσο το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή, αλλά έχω μετανιώσει.
Τελικά, δε θέλησα να κάνω τίποτα με κανέναν γιατί όπως είπα είχα ήδη στενοχωρηθεί και μετανιώσει.
Όταν γύρισα σπίτι το βράδυ, του τηλεφώνησα 3 φορές, αλλά δεν απάντησε και έστειλα μήνυμα που έλεγε "αν είχες έρθει, δε θα έκανα ό,τι έκανα" (του είπα δηλαδή ψέματα ότι όντως έγινε κατι με κάποιον άλλο). Φυσικα, καμία απάντηση.
Σήμερα το πρωι, τον πήρα τηλέφωνο άλλη μία φορά και του εγραψα, αν θέλει να στείλει μήνυμα.
Από τότε, τίποτα.
Τι να κάνω???? Εχω μετανιώσει που του φέρθηκα έτσι γιατί ουσιαστικά δεν ξέρω καν το λόγο που δεν απάντησε αρχικά, μπορεί να είχε δουλειά.

Ευχαριστώ, Aννα

Η απάντηση του Queen.gr

Κορίτσι μου θέλεις σχέση ή παιχνιδάκι; Τι παραλογισμοί είναι αυτοί; Κατ' αρχάς νομίζεις πως μη απαντώντας του στα τηλ θα τον κολλήσεις; Η συδιολογικοί άνθρωποι όσο τους φτύνεις ΔΕΝ κολλάνε. Καταλαβαίνουν τι "άτομο" ο θεός να το κάνει είσαι και ξεκολλάνε.

Άσε αυτόν τον άνθρωπο ήσυχο γιατί έχεις ξεφτιλιστεί εντελώς στα μάτια του. Αηδία μου έρχεται και μόνο που τα διαβάζω! Αν θόλωσες τόσο και τα στειλες να πας σε κάποιον ειδικό ή να κάτσεις μόνη σου κανένα χρόνο να σκεφτείς τι δεν πάει καλά με σένα.

Δεν θα σου χαïδέψω τα αυτιά ούτε θα σου βρω λύση - γιατί δεν υπάρχει και αν ήμουν στη θέση του και γυρνούσα θα σήμαινε ότι το λιγότερο είμαι μ@λ@κ@ς. Με συγχωρείς αλλά στο κάθε γράμμα απαντάμε με τη σοβαρότητα που του αρμόζει. Δεν ξέρω τι να σου πω πραγματικά. Ούτε τι διαταραχή και ανασφάλεια και λάθος αντιλήψεις περί σχέσεων έχεις στο κεφάλι σου αλλά δεν βαδίζεις σε καλό δρόμο.

Δεν έχει νόημα να του στέλνεις... Και να γυρίσει, ή βλάκας θα είναι και θα σου αξίζει με αυτά που κάνεις ή για να εκμεταλλεύεται όποτε έχει όρεξη μιας και μόνο για "χρηστικές διαδικασίες" του έδειξες ότι είσαι ικανή.

Γιατί πρέπει να πληγώσεις τον άλλον; Γιατί να τον κάνεις να ζηλέψει; Ποιος σου είπε ότι ποι πόρνες έχουν πέρασει και η ανασφάλεια της γκόμενας που έχει ανάγκη αποδίδει; Αυτό έχεις σκοπό να κάνε

Keywords
Τυχαία Θέματα