Τον γνώρισα πριν 10 μήνες σε μπαρ. Φασωθήκαμε. Δεν θέλει σχέση, αλλά όλο στέλνει.

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Πριν 10 μηνες γνωρισα εναν τυπο σε ενα μπαρ και αρχισαμε να μιλαμε στο φειςμπουκ...για κακη μου τυχη μου ειχε πει οτι δεν θελει σχεση και δεν ειναι τυπος για τετοια και αν θελει μονο να περναμε καλα...εγω αντι να κανω πισω συμφωνησα να βρεθουμε να κανουμε οτι ειναι να κανουμε...μετα

απο την πρωτη φορα που βρεθηκαμε να ξεκαθαρισω πως δεν ολοκληρωσαμε γιατι εγω δεν το ειχα κανει ποτε..απλα τα βασικα.. μετα εξαφανιστηκε κ ουτε εστελνε..εγω επι ποσο καιρο του ελεγα πως νιωθω γι αυτον και η μονη απαντηση του ηταν πως αν θελει μονο να ξαναγινει κατι μεταξυ μας..

μετα απο καιρο εμαθα οτι τελικα ειχε κοπελα..κ τον εσβησα και αρχισε να ζηταει τον λογο γιατι τον εσβησα και ετσι..του ειπα οτι εφοσον δεν θες κατι παραπανω απο μενα και εγω νιωθω πραγματα για σενα δεν υπαρχει λογος να σε εχω..και ξανα στα ιδια απαντησε πως οκ εφοσον δεν θες να βρισκομαστε που και που να γινεται κατι τοτε αστο...και εγω σαν ηλιθια καταλαβα πως τον εχανα και λεω ενταξει αμα θες ας γινεται που και που κατι ...δεν απαντησε κατι χαθηκε για 2 μηνες..κ εμφανιστηκε ξανα τωρα με εκανε αντ στο φεις και λεει δεν περιμενα να με δεχτεις και τετοια...ε και του λεω οκ δεν εγινε και τιποτα..

περασε ενας μηνας δεν μιλουσε δεν εκανε τιποτα..τον ξανασβηνω...και μου στελνει παλι τα ιδια..γιατι με σβηνεις συνεχεια?..και ποτε θα ξαναβρεθουμε να κανουμε κατι...και αν εχω ολοκληρωσει το καιρο που δεν μιλουσαμε του ειπα οχι δεν εχω κανει κατι..και απλα απαντησε ενα σκετο χμμ οκ...

Δεν ξερω τι να κανω εχω φερθει πολυ ανωριμα σε ολη αυτην την ιστορια και λανθασμενα επρεπε να το ειχα ξεκοψει απο την αρχη αλλα δεν μπορω να τον ξεχασω ενα χρονο τωρα..και καθε φορα που κανω το βημα να τον ξεχασω εμφανιζεται παλι και επιμενει στα ιδια...ειναι κατι πολυ δυσκολο και ψυχθοφορο...να προχωρησω απο τη στιγμη που κανει πραγματα που με κανουν να κολλαω πιο πολυ..με καποιες πραξεις του..

τωρα ηταν η τελευταια αποπειρα σβησιματος με ξανακανε κ αρχισε τα ιδια γιατι με σβηνεις..κ ποτε θα βρεθουμε..του λεω θα σου πω εγω δεν του στειλα και επεμενε..μετα με ειδε εξω με ενα αλλο παιδι και μου στειλε γεια στο κινητο δεν του απαντησα επειδη δεν ειχα καρτα λέω. ξαναστελνει μιλα μας και ας μην μας αγαπας..ε μιλησαμε λιγο..και την αλλη μερα μου στελνει σε θελω..και θελω να βρεθουμε..αλλα θα σου στειλω εγω ποτε..μου ξαναστελνει μετα απο 3 μερες..παλι σε θελω..και του απαντησα χμμμ και γω και λεει να το πιστευεις κιολας..και οτι νιωθεις..του λεω το πιστευω αλλα δεν απαντησε ξανα..

του στελνω την αλλη μερα οντως το πιστευω..και μου λεει οκ. απλα γυρνας και μου λες τι θελεις. να σου απαντησω στην ερωτηση σε θελω γιατι οντως του το ρωτησα..γιαυτο..ε και μετα μου λεει με το που θα βρεθουμε βλεπουμε ...και δεν ξαναμιλησαμε... δεν ξερω τι γινεται..τα εχω χειριστει τερμα λαθος και δεν αλλαζει πλεον κατι.

Η απάντηση του Queen.gr

Επειδή δεν έχεις πρότερη εμπειρία θα σου πω πώς έχουν τα πράγματα:

1) Δεν έχεις εμπειρία και άρα δεν ξέρεις ακόμη ούτε τον ίδιο σου τον εαυτό.

2)Όλο αυτό είναι μία φούσκα. Δεν υπάρχει έρωτας από πλευράς σου. Είναι καθαρή εμμονή, επειδή ασχολείσαι και τρώγεσαι. Δεν τον γνωρίζεις, δεν τον έχεις ζήσει, δεν, δεν , δεν. Είναι μια ιδέα στο κεφάλι σου και φαντασιώνεσαι εικόνες όπως θα ήθελες να συμβούν, μόνο που δεν γίνεται έτσι.

3)Εκείνος έχει κοπέλα. Ακόμη. Κι αν δεν έχει την ίδια έχει άλλη ή άλλες. Έχει να ασχοληθεί, γι αυτό και χάνεται, γι αυτό και δεν ενθουσιάζεται μαζί σου. Έχει το μυαλό του μοιρασμένο και δεν εστιάζει. Δεν θα εστιάσει. Δείχνει ξεκάθαρα πως δεν έχει πρόθεση.

4)Αν είχες κάνει σεξ, δεν θα είχε τύψεις να το κάνετε και να εξαφανιστεί. Δεν θέλει να είναι ο πρώτος σου. Δεν νιώθει κάτι για σένα. Θα προτιμούσε να έχεις κάνει σεξ με άλλον για να μην φέρει την ευθύνη του να κάνετε κάτι και να εξαφανιστεί μετά. Το σεξ είναι απλά μια πράξη και έτσι θέλει να το αντιμετωπίσει. Δε ζηλεύει καν.

5)Σίγουρα του αρέσεις και θέλει να κάνετε ό, τι είναι να κάνετε όποτε τον βολεύει (ακόμη κι αν είχες κάνει σεξ πολλές φορές πριν, τι είσαι να το κάνεις όποτε βολεύεται ο καθένας και όχι όποτε βολεύεσαι εσύ)! Αυτό τήρησέ το μετέπειτα, με όσους και αν πας, Μην περιμένεις ζητιανεύοντας ψίχουλα σημασίας και ενδιαφέροντος. Οι πληγές του υποτιμημένου εαυτού μας από εμάς τους ίδιους δεν κλείνουν ποτέ και μας δυσκολεύουν στις μετέπειτα σχέσεις μας.

6)Το σε θέλω το δικό του, δεν είναι θέλω σχέση. Είναι θέλω να κάνω σεξ. Σκέτο. Γι αυτό σε ρωτάει αν είσαι σίγουρη. Μωρό δεν είσαι, άρα μπορείς να πάρεις την ευθύνη σου λέει. Αν πάει μαζί σου θέλει να είσαι προετοιμασμένη ότι έτσι και χειρότερα θε φέρεται μετά.

7)Είναι ο πιο ευγενικός τρόπος να σου δηλώσει πώς έχουν τα πράγματα. Ουσιαστικά είναι ξεκάθαρος. Ξέρεις φαντάζομαι πως έτσι είναι. Δεν θα φταίει εκείνος.

8)Πάψε να πανικοβάλλεσαι με το τίποτα. Μην είσαι ηττοπαθής και θύμα του εαυτού σου. Βγες λίγο από τον εαυτό σου και πές ότι διαβάζεις το γράμμα μιας ξένης, μιας φίλης έστω. Ξέχνα ότι έχεις ταΐσει το μυαλό σου με τη σκέψη του (παιδικό κατάλοιπο, αδυναμία αποδοχής της απόρριψης, ενοχές, φόβος μην σε αφήσει ο άλλος) και έχεις μπλοκάρει. Το μυαλό σου έμαθε να πιστεύει αυτό που του δίνεις. Να νομίζει ότι τον χρειάζεται. Μπορεί να μη θες να πεις απλά τέλος στον εαυτό σου και να αναλογιστείς πως χάνεις το χρόνο σου με κάποιον που παίζει όταν και αν το θυμηθεί για να επιβεβαιωθεί.

9)Νομίζεις πως τον νοιάζει το delete; Εκδηλώνει απλά πόσο τραλαίνεσαι από μόνη σου. Δεν τον στενοχωρείς με το delete, ούτε συνέρχεσαι. Πρέπει να μάθεις να τον βλέπεις και να αντιλαμβάνεσαι την πραγματικότητα, πως απλά έχεις κάτι να ασχολείσαι και έχει μετατραπεί όλο αυτό σε ένα παιχνίδι εγωισμού, παιδικού, που πολλές κοπέλες πρωτάρες και μη περνούν, μέχρι να πληγωθούν μία ή περισσότερες φορές και αν είναι τυχερές να μάθουν πώς να χειρίζονται τον εαυτό σου.

10)Μην αγχώνεσαι. Και πρώτη σου φορά να μην ήταν 99% με τον ίδιο τρόπο θα φερόταν. Μπορεί αν το κάνατε να μην ξαναμιλούσατε ποτέ. Αλήθεια θες να πας με κάποιον που κερατώνει την κοπέλα του; ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΣ.

Γράψε μας τη δική σου ιστορία εδώ

Keywords
Αναζητήσεις
γυρναει στα μπαρ ο συζυγος πως να φερθω
Τυχαία Θέματα