Το πρώτο Experiential Fashion Angels Party είναι γεγονός!

Λευκοί, κόκκινοι, και μαύροι άγγελοι πρόκειται να αποπλανήσουν τις αισθήσεις σας την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013, στη Ballroom αίθουσα του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία. Οι άγγελοι θα αρχίσουν να «κατεβαίνουν» στις 22:00 για να σας οδηγήσουν σε μια παραδεισένια εμπειρί

Η White Space σε αποκλειστική συνεργασία με την FashionVodka (FashionTV's exclusive beverage brand) παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα

μια διαφορετική παραγωγή στον χώρο των events.

To Ballroom του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία μετατρέπεται σε ένα παραδεισένιο χώρο, που πάνω από 20 άγγελοι, 10 Angel Dancers σας υποδέχονται σε ένα event, πραγματική εμπειρία ζωής.
Special Guest DJ MC Ania J from Milan, ενώ στα decks με τα πιο hype house vibes θα είναι οι Djs, Agent Greg και Dino MFU. Special Live Vocal Performance από την Antonella (Kings) , ενώ η βραδιά θα περιλαμβάνει live dance shows από τους πιο Sexy Angels που έχετε συναντήσει ποτέ, Superb Sound Experience, Unique Visual Show, Special Experiential Happenings και many more to discover...

Fashion Premium Vodka, Fashion Champagne και ξεχωριστές γαστρονομικές απολαύσεις που έχουν επιμεληθεί οι Chef του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία θα μετατρέψουν τη βραδιά σε... ignition night to remember.
Για τη βραδιά η White Space έχει επιλέξει ως special partner τον Γιάννη Καγιούλη επικεφαλή της JK productions, γνωστή από τα επιτυχημένα parties, Sex and The City κ.α. To event θα καλυφθεί από το FashionTV και οι καλύτερες στιγμές του θα μεταδοθούν για πάνω από 40 λεπτά σε παγκόσμια κάλυψη.

Για τη βραδιά υπάρχουν περιορισμένες Special Ticket Invitations και VIP Invitations για αυτό early booking is highly recommended.

Μάλιστα για πρώτη φορά κρατήσεις μπορούν να γίνονται online μέσω της ολοκληρωμένη πλατφόρμας επικοινωνίας που έχει αναπτύξει η White Space και περιλαμβάνει:

Website: www.whitefashionparties.gr
F: Facebook.com/whitefashionparties
Twitter: Twitter.com/whiteparties

Enjoy Special Angels Room Rates από την White-Space για όσους επιθυμούν να διανυκτερεύσουν στις suites της Μεγάλης Βρετανίας!

It's Time to Awesome Party

Keywords
Τυχαία Θέματα