Το μέλλον στα προϊόντα περιποίησης

Συνδυασμοί δράσεων που εντυπωσιάζουν και καλύπτουν ανάγκες των γυναικών με μία κίνηση χαράζουν τη γραμμή του μέλλοντος.

Tο 50% των καταναλωτριών της επιλεκτικής που χρησιμοποιούν προϊόντα περιποίησης προσώπου και make-up, τους απασχολούν οι ρυτίδες και οι γραμμές. Συμπληρωματικά η ανάγκη δερματολογικών λύσεων είναι αυτή που έρχεται να βάλει τις βάσεις στο μακιγιάζ σε ένα άλλο επίπεδο. Σε αυτό το πλαίσιο η Clinique παρουσίασε ένα makeup που δημιουργεί μια

αψεγάδιαστη όψη, που μειώνει την εμφάνιση των γραμμών και ρυτίδων ενώ μακροπρόθεσμα δρα για να προλαμβάνει τα ορατά σημάδια της γήρανσης.

Είναι το Clinique Repairwear Laser Focus All-Smooth Makeup SPF15 που περιλαμβάνει την ίδια προηγμένη κατοχυρωμένη τεχνολογία με το ισχυρό αντιγηραντικό ορό Repairwear Laser Focus Wrinkle & UV Damage Corrector, κάνοντας το να έχει δράση ενάντια στις γραμμές και τις ρυτίδες.

Ενώ καλύπτει άμεσα κάθε ατέλεια, το Clinique Repairwear Laser Focus All-Smooth Makeup SPF15 έχει μια εξειδικευμένη σύνθεση εμπλουτισμένη με συστατικά που προλαμβάνουν και επανορθώνουν την φθορά από τις ακτίνες UV, έναν από τους κύριους ενόχους της δημιουργίας γραμμών και ρυτίδων.

Δεν είναι απλά ένα makeup, αλλά ένα makeup που προσφέρει 360ο προστασία στην αντιγήρανση. Βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας, άμεσα και μακροπρόθεσμα ενώ δρα ενάντια όποιας μελλοντικής φθοράς. Είναι ισχυρό, αλλά με απαλή υφή και έχει σχεδιαστεί να επεμβαίνει σε κάθε φθορά που έχουν προκαλέσει οι ακτίνες UV. Η λεπτή, μη-λιπαρή σύνθεση του εξασφαλίζει ενυδάτωση, αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας, μέτρια κάλυψη και ένα τέλειο αποτέλεσμα. Ο συνδυασμός του μέλλοντος.

Keywords
Τυχαία Θέματα