Το μακιγιάζ του ρεβεγιόν: 4 super tips από τα catwalks!

Από τον celebrity makeup artist, James Kaliardos

Είναι ένας από τους αγαπημένους makeup artists του Hollywood και ανάμεσα στους πρωταγωνιστές στα fashion shows μεγάλων οίκων μόδας: ο James Kaliardos δίνει πολύτιμα tips για εγγυημένα εντυπωσιακά μακιγιάζ για το ρεβεγιόν!

1. Για το κραγιόν:

«Μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο μακιγιάζ σας, οπότε αφού το ολοκληρώσετε απλώστε ένα κραγιόν που θα βάλει την τελική πινελιά χρώματος στο πρόσωπό σας. Επιλέξτε κάτι κλασικό, όπως το Russian Red της MAC αλλά ακόμα και ένα απαλό ροζ μπορεί να αλλάξει την εμφάνισή σας αν δεν φοράτε συνήθως κραγιόν».

2. Δώστε λάμψη. «Ακόμα και αν είστε φαν του μίνιμαλ μακιγιάζ, βάλτε μερικές πινελιές highlighter στο πρόσωπό σας. Είναι πολύ όμορφο το χειμώνα, λέει ο James Kaliardos. Και συνήθως στις γιορτές φοράτε περισσότερα σκουλαρίκια και κάνετε πιο επιτηδευμένα χτενίσματα. Οπότε, εφόσον κάνετε κάμποσα για την εμφάνισή σας, μπορείτε να είστε περισσότερο μίνιμαλ στο μακιγιάζ σας».

3. Δοκιμάστε τα neutral smoky eyes. «Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε σκούρες αποχρώσεις. Μου αρέσουν τα smoky eyes σε αποχρώσεις του γκρι. Έχετε το ίδιο δυνατό αποτέλεσμα αλλά δεν είναι τόσο έντονο όσο το μαύρο ούτε τόσο rock. Το γκρι ή το καφέ του μανιταριού κολακεύει κάθε γυναίκα, και είναι λίγο πιο μαλακό».

4. Πειραματιστείτε με το υγρό eyeliner. «Μου αρέσει η γραμμή που κάνει το eyeliner, πιστεύω πως είναι πραγματικά chic. Ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και δίνει ένα glamorous look. Αν δεν είστε ακόμα εξοικειωμένες με τη χρηση του eyeliner, σας προτείνω να κοιτάξετε στον καθρέφτη και να σηκώσετε το πηγούνι σας, ώστε το βλέφαρό σας να σχηματίζει ευθεία γραμμή καθώς κοιτάτε κάτω. Σχηματίστε τη γραμμή παίρνοντας μια βαθιά ανάσα και κρατώντας το χέρι σας σταθερό καθώς εκπνέετε ώστε να κάνετε μία κίνηση μόνο. Αν χρειαστεί να διορθώσετε, χρησιμοποιήστε ένα q-tip που θα βουτήξετε σε υγρό ντεμακιγιάζ.»

Keywords
Τυχαία Θέματα