Το απωθημένο μου επέστρεψε και μου έκανε τη ζωή άνω-κάτω

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

*Παρακαλούμε πολύ να μας στέλνετε τα κείμενά σας σε ελληνικά και όχι greeklish- όχι κεφαλαία και να ολοκληρώνετε τις λέξεις σας, για να μπορούμε κι εμείς να τα δημοσιεύουμε ως έχουν και να απαντάμε με μεγαλύτερη ευκολία...


Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σας, θα ήθελα να ζητήσω μια τρίτη συμβουλή .. αντικειμενική. Στην πρώτη λυκείου ήμουν με κάποιον ένα χρόνο μεγαλύτερο. Αφού χωρίσαμε συναντιόμασταν συνεχεία (1 φορά την εβδομάδα) δεν κάναμε σεξ , μονό προκαταρκτικά. Παρόλα αυτά

δεν μου έδειχνε ότι με παίρνει στα σοβαρά. Ήθελα να τον κάνω να με θέλει και πάλιωσε μια στιγμή αδυναμίας έκανα κάτι με φίλο του (όχι σεξ) και πίστευα ότι μετά από αυτό δεν θα με ξαναέπαιρνε στα σοβαρά. Μετά έκανα μια σχέση- παρόλα αυτά συναντιόμουν και μαζί του παράλληλα, δεν μπορούσα να αντισταθώ.. ήταν το απωθημένο μου .. άφηνα το κινητό κάτω από το μαξιλάρι μήπως με πάρει και δεν το ακούσω όταν κοιμάμαι. Αφού έφυγα από αυτήν την σχέση, το απωθημένο μου πήγε φαντάρος και χαθήκαμε εν τω μεταξύ έκανα μια άλλη σχέση..
Μια μέρα βλέπω αίτημα φιλίας στ fb. Μιλήσαμε συναντηθήκαμε κάναμε προκαταρκτικά.. φασωθήκαμε και αυτό έγινε πολλές φόρες ..
Κάποια στιγμή ένιωσα ότι δεν θα με πάρει ποτέ στα σοβαρά και χάθηκα ψιλοξενερωσα...
Μετά το καρναβάλι τον είδα στον δρόμο και μετά του έστειλα μήνυμα, αυτός με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε αν ήμουν μόνη, παρόλο που ήμουν με την αδελφή μου μου πρότεινε να έρθει (πράγμα περίεργο καθώς κάθε φορά ήθελε να σαλιαρίζουμε) όταν ήρθε πήγαμε στην τουαλέτα και μου έλεγε ότι του έλειψα .. ΕΓΩ! Με ρωτούσε γιατί δεν του έστελνα γιατί δεν τον έπαιρνα να συναντηθούμε και τέτοια επίσης μου είπε ότι έχω πολύ ωραία μάτια ωραία μαλλια (πραγματα που δεν περιμενα ποτε να πει αυτος ο ανθρωπος διοτι ειναι πολυ σκληρος ,αμιλητος γενικα).
Μετά μου είπε οτι οι σχέσεις που εχω κάνει δεν μου αξίζουν οτι με γουστάρει αλλά δεν γινεται να είμαστε μαζί γιατί δεν μπορει να μου εχει εμπιστοσύνη μετα απο όλα αυτα. Από τοτε έχασα τον υπνο μου 2 μερες αργότερα με χώρισε ο δεσμος μου και τωρα με το απωθημένο παλι τα ιδια -χαλαρά και οτι να ναι. Τον θελω οσο κανέναν.. Πως να τον κανω να κολλησει.? Του στελνω μηνύματα μερικές φορες δεν μ απανταει και με μιλαει κάπως. Παρόλα αυτά δεν εχουμε κανει σεξ . Κανουμε κατι απο την πρωτη λυκειου και τώρα είμαι 20.
Φωτισε με γιατι δεν εχω και το θαρρος να του μιλησω να του πω τι αισθάνομαι και γενικα δεν είναι γκομενιαρης δεν έχει κανει πανω απο 2 σχεσεις στην ζωη του.
Υ.Γ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΑΜΑΤΗ ΚΟΠΕΛΑ!!!
ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ!

Η απάντηση του Queen.gr

Τρίτη και φαρμακερή ίσως... (για τη συμβουλή λέω)
Το θέμα είναι λίγο πολύ απλό. Να σε... «φωτίσω» όπως λες κομματάκι δύσκολο παρόλα αυτά θα προσπαθήσω να αναλύσω λίγο την κατάσταση.
Απωθημένο, απωθημένο, απωθημένο και τα μυαλά στα κάγκελα. Το λες και μόνη σου. Σου έχει μείνει απωθημένο, απλά γιατί δεν προχώρησε, γιατί δεν κάνατε κάτι παραπάνω, γιατί δεν σε παίρνει στα σοβαρά και όλα αυτά. Μπορεί να μην είναι καν κατάλληλος άνθρωπος για σένα. Δεν είχατε ποτέ ανθρώπινη επαφή όλα αυτά τα χρόνια, μόνο επιφανειακή. Όπως είπες κι εσύ «σαλιαρίζατε». Άρα δεν γνωρίζεστε πραγματικά.
Σίγουρα όλο αυτό το παιχνιδάκι κυριαρχίας και η προσμονή έχει το ενδιαφέρον της. Είναι όλα στο μυαλό σε αυτή την περίπτωση, μιας και η κατάσταση τύπου 'brainf*ck'- από μόνη της αρκεί για να σε αναστατώσει.
Εγώ θα πω απλά πως όποιος θέλει αρπάζει την ευκαιρία που του δίνεται και είναι με τον άνθρωπο που επιθυμεί.

-Κάτι παιδικό ήταν αυτό με το φίλο του και τίποτα παραπάνω. Εσύ γιατί δεν του κρατάς κακία ας πούμε που σου φέρεται έτσι και παίζει τόσο καιρό; Γιατί παρόλα αυτά τον θες δίπλα σου; Σου κάνει κάποια κομπλιμέντα μετά από τόσα χρόνια, απλά για να σε προβληματίσει, να παίξει με το μυαλό σου, να σε αναστατώσει, να σε απομακρύνει από τη σχέση σου ... που όπως είπε «δεν σου αξίζει» και τι; Για να γυρίσετε στο ίδιο ό, τι να 'ναι. Και γυρίσατε.

Τώρα, μπορεί να σου λέει είσαι γαμάτη κοπέλα (σα να λέμε ωραία μπλούζα) και ότι περνά καλά μαζί σου για να συνεχίσεις να κάνεις αυτό που κάνεις. Να μένεις κολλημένη, να παρέχεις επιβεβαίωση. Δεν ξέρω τι του δείχνεις με τη συμπεριφορά σου. Ουδέποτε υπήρξες κι εσύ σταθερή. Παιχνιδάκια και σχέσεις με άλλους, επαφές μαζί του ενώ έχεις σχέση... Τι να σου πω. Ούτως ή άλλως δεν φαινόταν να επιθυμεί σχέση εξ' αρχής, με όλα αυτά μαζί (τη συμπεριφορά σου δλδ) αν σε ήθελε τόσο, θα προβληματιζόταν περισσότερο.

Δεν μπορώ να σου δώσω συμβουλές. Ούτε τεχνικές να τον κολλήσεις. Αυτά ή πάνε ή δεν πάνε. Τίποτα στη ζωή δεν θέλει κυνήγι σε αυτά τα επίπεδα. Καταντά αστείο τόσα χρόνια. Το πιθανότερο αν ξαναεπιχειρήσεις να του μιλήσεις είναι να πάρεις την ίδια απάντηση. Από εκεί και πέρα ό, τι θέλεις κάνεις. Εγώ προτείνω να το βάλεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου και να μην σε πιάνει μανία. Αλλιώς απλά κάνε σεξ μαζί του να τελειώνετε. Κάνεις δεν κάνεις πάντως σεξ, δύσκολα θα το δει διαφορετικά... (νομίζω). Ο νόμος των πιθανοτήτων και η αρχή του μένουμε στα γεγονότα, αυτό μας δείχνουν: πώς δύσκολα αλλάζει ο άνθρωπος.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ



Keywords
Τυχαία Θέματα