Το αγόρι μου θέλει να κάνουμε σεξ από... πίσω! Το σκέφτομαι...

Είναι ασφαλές ή όχι;

Το γράμμα της αναγνώστριας

«Έχω μία σχέση εδώ και 3 μήνες και είμαι πολύ ευτυχισμένη. Κάνουμε πολύ καλό σεξ. Βέβαια ο φίλος μου είναι ψιλο- kinky και θέλει να δοκιμάζουμε βοηθήματα και παιχνίδια. Δεν έχω πρόβλημα σε αυτό. Μου ζητά επίμονα τελευταία- για να μην πω από την αρχή- να κάνουμε σεξ από πίσω... Να πω την αλήθεια έχω πάει να το δοκιμάσω με άλλους δύο αλλά δεν είχα καλή εμπειρία. Πόνεσα πολύ και σχίστηκα και λίγο. Καλά δεν κόβω και το κεφάλι μου ότι οι τύποι είχαν και master στην πίσω πόρτα αλλά... όσο να' ναι δεν βοηθάει κιόλας. Πέρασαν τρία χρόνια από τότε. Βλέπω youporn κάθε βράδυ, τέτοια βιντεάκια, και μου αρέσει.
Έχω αρχίσει να το φαντασιώνομαι. Δεν θέλω να με περάσει για εύκολη όμως! Δηλαδή, ότι το κάνω αυτό με όλους τελικά ή ότι μπορεί να με κάνει ότι θέλει. Η αλήθεια είναι πως έχουμε τρελή χημεία και με ερεθίζει απίστευτα ο συγκεκριμένος! Τι να κάνω; Ακούω συνέχεια κάτι σκηνικά κιόλας πως συμβαίνουν διάφορα ευτράπελα ή ότι μπορεί να βγάλεις αίμα και να πάθεις ακράτεια... αλλά το σκέφτομαι...»

H απάντηση του Queen.gr

Λοιπόν, φίλη άνοιξες μεγάλο θέμα τώρα... ε, οι Έλληνες κυρίως έχουν μία... λατρεία στο back door sex. Και οι Ελληνίδες το ίδιο κι ας μην το παραδέχονται. Εκεί που προκύπτει το πρόβλημα, dear, είναι στο αν το απολαμβάνουν τελικά ή αν το κάνουν απλά για να κρατήσουν τον άντρα. Αν γίνει σωστά, μπορεί να δώσει μεγάλη ευχαρίστηση και στα δύο μέλη, αν αντιθέτως όμως γίνει με λάθος τρόπο, μπορεί να δημιουργήσει χρόνιες φοβίες και απέχθεια. Αυτό συμβαίνει πολύ συχνά απο άντρες χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία και γνώσεις, όπου το προσπαθούν με λάθος τρόπο.

Το πιο σημαντικό είναι να καταλάβουμε ότι ο πρωκτός είναι αρκετά διαφορετικός από το αιδοίο. Ο πρωκτός δεν παράγει υγρά όπου είναι απαραίτητα για την ομαλή είσοδο, και είναι αρκετά πιο σφιχτός και κλειστός. Η γυναίκα επίσης, πρέπει να νιώθει εμπιστοσύνη και ασφάλια με τον σύντροφό της, καθότι είναι μία πράξη που σημαίνει ολοκληρωτική υποταγή. Πολλές γυναίκες αποστρέφονται το πρωκτικό σεξ εξαιτίας της τραυματικής πρώτης δεύτερης ή τρίτης τους εμπειρίας. Όμως, δεν χρειάζεται να είναι έτσι. Το σίγουρο είναι πως αν δεν είσαι ήρεμη και χαλαρή, θα πονέσεις. Αν πάλι εκείνος επιμένει να διεισδύσει χωρίς καμία προετοιμασία και πάλι θα πονέσεις. Αν δεν χρησιμοποιήσετε λιπαντικό, επίσης θα πονέσεις και θα παραπονέσεις. Για να ευχαριστηθείτε το πρωκτικό σεξ και οι δύο, υπάρχουν κάποια πράγματα που θα πρέπει να συμφωνήσετε μεταξύ σας, όπως το πότε θέλεις να γίνει, το πού και το πώς.

Έπειτα, θα πρέπει να σε αφήσει να κινήσεις τα νήματα. Για παράδειγμα μπορείς εσύ να οδηγήσεις το πέος του αργά και στο βάθος που θέλεις. Άφησέ τον να διεισδύσει για 2,5 εκατοστά και έπειτα ζήτα του να βγει τελείως. Έπειτα, άφησέ τον να διεισδύσει για άλλα 2,5 εκατοστά και πες του να τραβηχτεί τελείως πάλι. Με αυτό το παιχνίδι του μέσα-έξω που θα συνεχίσετε να κάνετε για λίγο ακόμα, θα συνηθίσεις το πέος του και ο πόνος που μπορεί αισθάνθηκες α

Keywords
Αναζητήσεις
θελει πρωκτικο σεξ συνεχεια,
Τυχαία Θέματα