Το Wild Cherries άνοιξε τις πόρτες του πρώτου καταστήματος στην Κηφισιά!

15:52 5/6/2014 - Πηγή: Queen.gr

A jewel box for fairytale rebels!

Ένα νέο brand έκανε την πρεμιέρα του πριν από λίγες μέρες στην Κηφισιά, στην οδό Παναγίτσας 3. Η boutique Very Gavello μεταμορφώθηκε σε ένα άκρως funky και cozy χώρο για να φιλοξενήσει το νέο

brand Wild Cherries. Πρόκεται για ένα concept shop που θα φιλοξενεί αξεσουάρ και κοσμἠματα από όλο τον κόσμο. Η Elisabetta Gavello εμπνεύστρια και δημιουργὀς των Wild Cherries αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η ανάγκη για τη δημιουργία του καταστήματος προήλθε μέσα από τα πολλά ταξίδια και την επαφή μου με μοναδικά και σπάνια αντικείμενα που ήθελα πάση θυσία να τα αποκτήσω και να τα συγκεντρώσω σε έναν όμορφο και παιχνιδιάρικο χώρο. Πρόκειται για κομμάτια επιλεγμένα από αγορές σε κάθε γωνιά της γης και το σημαντικότερο, κομμάτια μοναδικά και πολυτελή αλλά σε πολύ προσιτές τιμές που δεν επαναλαμβάνονται».

Στο κατάστημα θα ανακαλύψετε faux bijoux σε απίστευτα χρώματα και πέτρες, ιδανικά για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις. Chunky pendants, bracelets, rings σε πρωτότυπα σχέδια και χρώματα που θα σας ενθουσιάσουν. Και το ταξίδι δεν τελειώνει εκεί. Γυαλιά ηλίου σε funky σχέδια, αξεσουάρ για τα μαλλιά σας και μοναδικές τσάντες. Last but not least, τα απίστευτα μαγιό που εισάγονται αποκλειστικά στα Wild Cherries από την Ιταλία.

Βεβαίως, στο κατάστημα βρίσκετε πάντα και όλη τη συλλογή Very Gavello. Τα Wild Cherries σας προσκαλούν σε ένα μοναδικό ταξίδι στο μαγικό κόσμο τους. Σας περιμένουμε!

Διεύθυνση boutique Wild Cherries & Very Gavello:
Παναγίτσας 3, Κηφισιά
Τηλ. 2106230350
http://www.wildcherries.gr
https://www.facebook.com/wildcherriesfashion?fref=ts

Keywords
Τυχαία Θέματα