Τι έκανε η Ελένη στο πρόσωπό της;

Η Lady D σχολιάζει την αλλαγή στην εμφάνισή της

Καμία μα καμία γυναίκα στον κόσμο όταν κλείνει τα 44 μη σου πω και τα 34 δεν μπορεί να είναι φρέσκια σαν την πρώτη μέρα της Ανοιξης. Όσες κρέμες κι αν βάλεις όσο καλά κι αν σου έχει φερθεί η μοίρα, 20 χρονων δεν θα μοιάζεις ξανά ποτέ. Το δέρμα σου δεν θα είναι ποτέ ξανά τόσο λείο, τα μάτια σου ποτέ δεν θα λάμπουν τόσο έντονα, τα χείλια σου δεν θα είναι ποτέ σαν τσιχλόφουσκα.

Απο την άλλη βέβαια όσο μεγαλώνεις μπορεί και να ομορφαίνεις. Αλλά με έναν άλλο τρόπο. Μαθαίνεις να ντύνεσαι,

να χτενίζεσαι και να βάφεσαι με τρόπο που να τονίζει τα ωραία σου χαρακτηριστικά και να κρύβει τις ατέλειες, μαθαίνεις να μιλάς πιο σωστά, να αντιδράς και να σκέφτεσαι πιο ώριμα, να κατανοείς, να συμπονάς και να υπομένεις. Καλά πράγματα δηλαδή σου συμβαίνουν δηλαδή όσο μεγαλώνεις και καλό είναι να μένεις σ αυτά. Γιατί τα άλλα δεν γυρίζουν πίσω.

Τις τελευταίες μέρες η Ελένη φαίνεται στην εκπομπή της λίγο διαφορετική. Αλλα εκεί η εικόνα είναι λίγο εως πολύ ελεγχόμενη. Αυτο το διαφορετικό λοιπόν που φαίνεται να υπάρχει στο πρόσωπο της Ελένης είναι πιο έντονο στις φωτογραφίες απο τη χθεσινοβραδινή έξοδο της με τον Μάκη και τα παιδιά. Το παρατηρείτε κι εσεις; Φταίει το μεικ απ; Είναι κακή η φωτογραφια; Είναι απλως μια κακή στιγμη; Η μηπως η Ελένη ξέχασε πως ο,τι κι αν γίνει όσα χρόνια κι αν περάσουν απο πάνω της ή απο δίπλα της θα είναι πάντα στο μυαλό μας η απόλυτη κούκλα της ελληνικης τηλεόρασης χωρις να χρειαστεί να αγωνιά για τίποτα;

Keywords
Τυχαία Θέματα