Θα τα ξαναβρούμε άραγε ή όχι;

To Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

To γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σας είχα σχέση με ένα παιδί μεγαλύτερό μου κατά 2 χρόνια για 7 μήνες.τον τελευταίο ενάμιση μήνα τσακωνόμασταν αρκετά κυρίως γιατί ο καθένας είχε οικογενειακά προβλήματα και ξεσπάγαμε ο ένας στον άλλο. όταν τελείωσε η εξεταστική και πήγαμε ο καθένας σπίτι του τις πρώτες δέκα μέρες ήμασταν πολύ καλά συνέχεια τηλέφωνα κανονίζαμε μαζί διακοπές και τίποτα δεν έδειχνε αυτό που θα ακολουθούσε. Ξαφνικά μια μέρα μου είπε ότι δεν ξέρει πως θα πάει το καλοκαίρι

γιατί δεν ξέρει αν έχει κουραστεί απ τη σχέση μας ή από εμένα.Καταλήξαμε για μια βδομάδα να μην μιλάμε καθόλου και ξαναρχίσαμε μετά να μιλάμε βέβαια πότε μιλάγαμε καλά πότε ήταν μέσα στην ψύχρα. ώσπου μια μέρα μου ανακοινώνει ότι θέλει να χωρίσουμε γιατί κουράστηκε πολύ απ όλα αυτά και έχει την ανάγκη ν μείνει μόνος του γιατί έχει επιπλέον να αντιμετωπίσει και σοβαρά οικογενειακά θέματα. Πέρασε ένας μήνας το καλοκαίρι με μόνη επικοινωνία μια μέρα όπου γιόρταζε η αδερφή μου όπου μιλήσαμε πολύ καλά σαν να μην συμβαίνει τίποτα με ενημέρωσε πότε θα γυρίσει στον τόπο σπουδών μας τι κάνει και τα λοιπά. Γυρίσαμε πίσω και μετά από δύο μέρες συναντηθήκαμε τυχαία σε ένα καφέ και μου είπε ότι θέλει να ανταλλάξουμε τα πράγματά μας. όταν πήγα σπίτι του να του δώσω τα πράγματα ήταν τρομερά αμήχανος και μαζεμένος και δεν μπορούσε να μου δώσει καμία εξήγηση για ότι εγινε πριν 2 μήνες παρά μόνο ελεγε ότι κουράστηκε και θέλει ν μείνει μόνος. Σεβάστηκα αυτή του την απόφαση και δεν είπα τίποτα. Ωστόσο κάθε φορά που συναντιόμαστε έξω με χαιρετάει και έχει το ύφος του κακομοίρη που τον παράτησε η κοπέλα του ενώ έγινε το αντίθετο. όταν βγήκαν τα αποτελέσματα των πανελληνίων μου έστειλε μήνυμα να δει που πέρασε ο αδερφός μου.Ειλικρινά δεν ξέρω τι να σκεφτώ θέλει όντως να χωρίσουμε οριστικά ή το έχει μετανιώσει και θέλει να τα ξαναβρούμε???

Η απάντηση του Queen.gr

Δεν βλέπω πουθενά στο γράμμα σου επιθυμία να τα ξαναβρείτε ή κάποια τέτοια ένδειξη. Αντιθέτως βλέπω έναν άνθρωπο που κάθε φορά επαναλαμβάνει πόσο κουρασμένος είναι και πόσο θέλει να χωρίσετε. Σίγουρα η υπάρχει η δύναμη της συνήθειας και η αγάπη που μπερδεύει τα πράγματα.

Μπορεί να θέλει να χωρίσετε όμως δεν σημαίνει πως δεν νοιάζεται σαν άνθρωπος και δεν θέλει να μάθει τι κάνεις, εφόσον περάσατε τόσο καιρό μαζί. Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται να νιώθει τύψεις που σου είπε να χωρίσετε και που σε μπέρδεψε και σε ξαναταλαιπώρησε. Μπορεί να καταλαβαίνει πώς αισθάνεσαι και να αιθάνεται κι αυτός, ένοχος με τη σειρά του- γι αυτό ίσως έχει το ύφος του κακομοίρη που θέλει να αποφύγει προστριβές γιατί είναι κουρασμένος και πιεσμένος και δεν αντέχει να τον κατηγορήσει η πρώην του.

Βλέπω ότι έχεις μπει σε διαδικασία να αναλύεις τα πράγματα παραπάνω για να ερμηνεύσεις τα γεγονότα σαν μία βαθύτερη πρόθεσή του για επανασύνδεση, από μόνη σου... Μην τα μπερδεύεις και μην προσπαθείς να δεις προθέσεις εκεί που δεν υπάρχουν ξεκάθαρες δηλώσεις! Αν σου το πει από μόνος του και ευθέως και θες να τον δεχτείς πίσως ύστερα από όλα αυτά, έχει καλώς!

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα