Ταξίδι στην Παραμυθοχώρα, εδώ πιο κάτω στο Μετς!

Είναι ένα πανέμορφο νεοκλασικό πίσω από τους στύλους του Ολυμπίου Διός στο Μετς, που πιο ωραία Αθήνα, δεν γίνεται! Από την αυλίτσα του ξεκινώντας, μπαίνεις σε ένα κόσμο, όπου νεράιδες, πρίγκιπες, ήρωες παραμυθιών, ξωτικά, κάστρα είναι η πιο αυτονόητη πραγματικότητα. Τούλια, χειροποίητες κούκλες, μεγάλες ζωγραφιές, ξύλινες κατασκευές σε κάθε δωμάτιο, φωτισμοί μας κάνουν ήρωες παραμυθιών τους ίδιους.

Και έχει παραστάσεις κουκλοθέατρου, εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης, ακόμη και διάγνωση παραμυθένιων

παιδικών πάρτυ, οργανώσεις εκδηλώσεων και σχολικών γιορτών, αλλά και παρουσιάσεις καλών παιδικών βιβλίων, βιβλιοπωλείο με πολύ προσεγμένη επιλογή και ένα φουαγιέ με γλυκά πολύχρωμα και γευστικά.

Εδώ δρα η Κουκλοθεατρική ομάδα Κιβωτός Μύθων, παρουσιάζοντας παραστάσεις εικαστικού θεάτρου κούκλας συνδυασμό με την υποκριτική. Όλο αυτό γεννήθηκε από το μεράκι δυο νέων γυναικών της Σπυριδούλας και της Μαρίας Παπαγεωργίου, που έχοντας σπουδές και σπουδές τις επένδυσαν όλες στην αγάπη για τα παιδιά, την αθωότητα και την φαντασία.

Η παράσταση που τώρα παίζεται για το κοινό, είναι ο Τζακ και η Φασολιά. Κάποιο βράδυ, ένα τολμηρό πιτσιρίκι σκαρφάλωσε πάνω στην τελευταία σελίδα του βιβλίου του, πήδηξε στην αυλαία και έριξε ανάμεσα στη σκηνή μερικούς μαγικούς σπόρους. Στην Παραμυθοχώρα φύτρωσε μια γιγάντια φασολιά, τόσο μεγάλη που περνάει τα κεραμίδια και φτάνει μέχρι τον ουρανό, εκεί όπου ζει ο γίγαντας και η κότα με τα χρυσά αυγά. Ο Τζακ θα κάνει σπουδαία πράγματα και στο τέλος θα ζήσουν όλοι καλά και εμείς καλύτερα.

Θέλω να πω πως όταν υπάρχει πάθος και φαντασία, η έκρηξη πραγματοποιείται ακόμη και σε δύσκολες εποχές, σαν πυροτεχνήματα με πολυχρωμία σε άναστρους και σκοτεινούς ουρανούς. Μπράβο στις δυο κοπέλες. Είναι τόσο αξιοθαύμαστες, όσο και αξιοζήλευτες

Keywords
Αναζητήσεις
τιμες παραμυθοχωρα, paramithoxora parti times
Τυχαία Θέματα