Τα πιο θρυλικά εξώφυλλα των star με τα μωρά τους

14:35 3/3/2013 - Πηγή: Queen.gr

Και οι πωλήσεις στα ύψη!

Οι stars της διεθνούς showbiz συνηθίζουν να τραβούν τα φώτα της δημοσιότητας και φυσικά το ενδιαφέρον όλων μας, όχι μόνο με τα επαγγελματικά τους κατορθώματα, αλλά κυρίως με την προσωπική τους ζωή, η οποία είναι άκρως συναρπαστική και ιδιαίτερη!

Και μπορεί τα ειδύλλιά τους, οι χωρισμοί και τα σκάνδαλα να πουλάνε σαν τρελά και οι paparazzi να γίνονται κυριολεκτικά η σκιά τους,

αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται όταν εμφανίζονται με τα παιδιά τους.

Είτε είναι στο πάρκο, είτε τα πηγαίνουν στο σχολείο, είτε είναι στην παραλία και πλατσουρίζουν, οι φωτογραφίες των celebrities με τα βλαστάρια τους κάνουν ρεκόρ πωλήσεων ενώ τα περιοδικά δίνουν κυριολεκτικά μάχη για να τις αποκτήσουν!

Φαντάζεστε δε, αν οι απλές καθημερινές φωτογραφίες των star με την οικογένειά τους, γίνονται ανάρπαστες, τι σφαγή μπορεί να γίνεται προκειμένου να εξασφαλιστεί η παρθενική πόζα ενός celebrity με το νεογέννητο παιδί του! Τεράστια ποσά απλώνονται κυριολεκτικά στα πόδια τους, μέρος των οποίων πηγαίνουν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς όπως υποστηρίζουν, ενώ οι πωλήσεις αγγίζουν φυσικά κόκκινο, μιας και όλοι θέλουν να δουν τον αγαπημένο τους ηθοποιό ή τραγουδιστή σε τρυφερές στιγμές.

Παρακάτω, σας έχουμε τα πιο θρυλικά και πετυχημένα εξώφυλλα star που ποζάρουν με τα παιδιά τους, για πρώτη φορά!

Keywords
Τυχαία Θέματα