Σοκολατοδιατροφή χωρίς τύψεις

Ποιος είπε ότι επειδή κάνετε διατροφή για να διατηρήσετε τη σιλουέτα σας ή και για να χάσετε βάρος, πρέπει να στερηθείτε τη σοκολάτα; Δύο προτάσεις που δεν θα σας χαλάσουν το πρόγραμμα και θα απολαύσετε και τη σοκολάτα χωρίς τύψεις.  

Πλάκα μαύρης σοκολάτας:
Υπάρχουν πολλές εταιρίες στην αγορά, που πουλούν πλάκες, μαύρης σοκολάτας υγείας ή ακόμα και

μικρά σοκολατάκια. Ειδικά τα μικρά σοκολατάκια, είναι η τέλεια λύση για να έχετε πάντα μαζί σας, στην τσάντα σας, μία γλυκιά «μπουκίτσα», που θα ικανοποιήσει την επιθυμία σας για γλυκό και θα σας «ανεβάσει». Μία μερίδα, που αποτελείται από πέντε κομμάτια, έχει περίπου 210 θερμίδες και 14 γραμμάρια λίπους. Ξέρω ότι αυτό ακούγεται σαν πολλές θερμίδες και γραμμάρια λίπους, όμως δεν χρειάζεται να τρώτε μονομιάς ολόκληρη τη μερίδα. Πολλές φορές, το μόνο που απαιτείται από μια καλή ποιότητας σοκολάτα είναι ένα κομμάτι, το οποίο θα έχει περίπου 42 θερμίδες και λιγότερο από 3 γραμμάρια λίπους.

Πουτίγκα σοκολάτας χωρίς λιπαρά:
Αν τώρα ψάχνετε για κάτι κρεμώδες και νόστιμο, μια πουτίγκα σοκολάτας χωρίς λιπαρά, είναι μια πολύ καλή επιλογή. Μία πουτίγκα σοκολάτας έχει περίπου 80 θερμίδες αλλά μπορείτε να επιλέξετε και μία fat-free/sugar-free πουτίγκα, η οποία έχει μόνο 35 θερμίδες. 

Keywords
Τυχαία Θέματα