Σε ποιον από τους δύο πρώην μου να γυρίσω; Έχω τύψεις και είμαι μπερδεμένη!

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σας!Ειμαι η Μενια και ειμαι 30 χρονων.Ειμαι χωρισμενη και εχω μια κορη 8 χρονων περιπου.Μετα το διαζυγιο μου(που το πηρα πριν 6 περιπου χρονια)ειχα μεινει μονη μου για ενα διαστημα 6 μηνων μεχρι που ηρθε παλι στη ζωη μου ο πρωτος

μου εφηβικος ερωτας και αποφασισαμε να ειμαστε μαζι.Ολα πηγαιναν καλα για τα 2 πρωτα χρονια και αποφασισαμε να μεινουμε ολοι μαζι αφου βλεπαμε οτι ειχαμε μελλον.Στον πρωτο μηνα ανακαλυψα οτι ηταν χρηστης ναρκωτικων ουσιων κατι που με αφησε αναυδη γιατι δεν του φαινοταν με τιποτα.Δεν πιστευα οτι ειναι αληθεια!Εκεινος μου ζητησε συγνωμη και μου ειπε οτι δεν ειναι κατι σοβαρο και θα το αφησει πισω του.Με πληγωσε πολυ αλλα ειπα να του δωσω την ευκαιρια γιατι σε ολα μα ολα τα υπολοιπα(συμπεριφορα σε μενα,το παιδι μου,στο σπιτι)ηταν αψογος.Αλλα μετα αρχισε και η κατηφορα.Καταλαβαινα πιο ευκολα τα ψεμματα,θυμωνα και τσακωνομασταν συνεχως.Ετσι αποφασισα να φυγω για να μην τον βλεπω να λιωνει και να μην λιωνω κι εγω μαζι του.Μεσα στο επομενο διαστημα καταλαβα οτι δεν θα τον βγαλω ευκολα απο την καρδια μου!Ο ερωτας με ερωτα περναει...!Αποφασισα λοιπον οτι μολις βρεθει καποιος που θα μου κινησει το ενδιαφερον θα του δωσω την ευκαιρια να με βγαλει απο την¨μιζερια¨μου.Εχετε ακουσει για τον Θεο που γελα με τα σχεδια μας?Ε!Σε μενα ξεκαρδιστηκε!Ενας κοινος φιλος μας(πιο πολυ δικος του)αρχισε να μου δειχνει ενδιαφερον μεχρι που καποια στιγμη μου εξομολογηθηκε οτι με σκεφτεται πολυ καιρο και φυσικα δεν μπορουσε να πει τιποτα!Στην αρχη ημουν αρνητικη αλλα εκεινος γινοταν ολο και πιο τρυφερος μεχρι που με εκανε να αλλαξω γνωμη!Ειχαμε πολλες αρνητικες κριτικες απο ολους σχεδον και αρκετες ιστοριες με τον πρωην αλλα τα καταπολεμησαμε και αυτα και τις τυψεις που ειχαμε και οι δυο!Περνουσαμε πολυ ομορφα και τρυφερα οι δυο μας αλλα υπηρχε μια μονιμη ζηλεια για τον πρωην που οταν εβγαινε ολα γινοντουσαν πεδιο μαχης!Και οσο περνουσε ο καιρος ενιωθα να απομακρυνομαι!Οχι οτι δεν ενιωθα αγαπη αλλα μου την σκοτωνε σιγα σιγα!Και ακριβως σε εκεινο το σημειο μαθαινω οτι ο πρωην μου περασε μια συλληψη και αποφασισε να παει σε ενα κεντρο απεξαρτησης για να καθαρισει απο ολα και μου ζητησε να σκεφτω αν θελω να ειμαι μαζι του οταν θα τελειωσει το προγραμμα αυτο.Αποφασισα να χωρισω λοιπον γιατι ημουν μπερδεμενη αναμεσα σε δυο αντρες που μου εχουν δωσει πολλα ο καθενας τους και καλα και κακα!Αλλα εχω τυψεις και για τους δυο γιατι δεν θελω να πληγωσω κανεναν τους περισσοτερο.Το ξερω οτι και οι δυο περιμενουν να γυρισω αλλα εδω και 3 μηνες που ειμαι μονη μου δεν εχω καταφερει να διαλεξω ενα δρομο!!!Δεν με αφηνουν οι τυψεις και η καρδια μου τους εχει και τους δυο!!!

Η απάντηση του Queen.gr

Φυσικά και ο καθένας από εμάς είναι ελέυθερος να αντιμετωπίζει όπως θέλει τα προσωπικά του.

Εννοείται πως δεν θα βάλεις την ερωτική σου ζωή στον πάγο επειδή έγινες μαμά, αλλά μοιάζεις λες και μια ζωή αναλώνεσαι μόνο σε αυτό. Στους άντρες της ζωής σου.

Μου λες πως αυτοί οι άντρες σου έχουν δώσει πολλά ο καθένας τους. Δεν βλέπω κάποιος από τους δύο να σου έχει δώσει κάτι αξιόλογο.

Παρερμηνεύεις την εξάρτηση και την ανάγκη για έρωτα, επιθυμία, αποδοχή αν θες με την αγάπη. Άλλο να θες να το έχεις και άλλο να το έχεις. Άλλο να θες να πιστεύεις ότι το ζεις και άλλο να το ζεις.

Μόνο πόνο, αβεβαιότητα, ψέματα και ταλαιπωρία βλέπω στις σχέσεις σου. Σε τραβούν τα αποτυχημένα σκηνικά και οι έρωτες που το τέλος προδιαγράφεται ... χλωμό το λιγότερο. Σα να θες να πείσεις τον εαυτό σου πως οι άλλοι είναι σε καλό δρόμο και σου δίνουν κάτι φυσιολογικό, προκειμένου αποδεχόμενη εσύ αυτούς, να αποδεχτούν κι εκείνοι εσένα.

Μοιάζεις να μη σε αγαπάς και να μη σε υπολογίζεις. Δεν ξέρω αν σου ακούγεται σκληρό αυτό που σου λέω. Δεν ξέρω αν θα σκεφτείς κάτι του τύπου: 'Είμαι ανιδιοτελής και εκτιμώ τον άλλον παρά τα αρνητικά στοιχεία', αλλά στ' αλήθεια, χάνεις την πραγματικότητα.

Δεν επιθυμείς κάτι φυσιολογικό επιτέλους; Μια σχέση που θα ξεκινήσει ξεκάθαρα; Χωρίς ζήλειες, ανταγωνισμό, δράματα και εξαρτήσεις οποιουδήποτε τύπου; Μην αναλωθείς μια ζωή σε ιστορίες που τραβιούνται από τα μαλλιά. Δεν έχουμε όλο το χρόνο και την αντοχή μπροστά μας.

Προτείνω να πάρεις λίγο χρόνο off και από τους δύο και να τα βρειες με σένα. Να ανασυγκροτηθείς. Ίσως μετά μπορέσεις να δεις καθαρά και παρουσιαστεί κάτι στ' αλήθεια φυσιολογικό και ξεκάθαρο στη ζωή σου. Δεν λέω να ξεχάσεις το σασπένς του έρωτα. Υπάρχουν συναρπαστικές ιστορίες που μπορείς να ζήσεις άπειρες, χωρίς όμως αυτά τα προβλήματα.

Γράψε μας τη δική σου ιστορία εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα