Ψάχνετε το τέλειο κόκκινο κραγιόν;

Δείτε τα 6 νέα κόκκινα που ξεχωρίσαμε!

Για άλλη μια σεζόν το κόκκινο κραγιόν στρογγυλοκάθεται στον θρόνο των trends και οι εταιρείες καλλυντικών ανεβάζουν ακόμα πιο ψηλά τον πήχυ, με ολοκαίνουριες αποχρώσεις του κόκκινου και υφές που κάνουν αίσθηση.

Η αλήθεια είναι ότι η αναζήτηση για το τέλειο κόκκινο κραγιόν δεν τελειώνει ποτέ, ρίξτε όμως μια ματιά σε αυτά που επιλέξαμε ανάμεσα από τις νέες συλλογές μακιγιάζ, και πού ξέρετε; Μπορεί να είναι ένα από αυτά το δικό σας one and only!

Tips

Το

κόκκινο στα χείλη είναι ένα χρώμα που δεν συγχωρεί τα λάθη. Για να είστε ασφαλής, ξεκινήστε κάνοντας απαλή απολέπιση στα χείλη, με μέλι και ζάχαρη. Ξεβγάλετε και απλώστε ένα lip balm για να εξασφαλίσετε πως θα είναι σούπερ απαλά. Αφού απορροφηθεί το lip balm συνεχίστε με το κραγιόν σας. Πριν το κραγιόν, γεμίστε τα χείλη σας με ένα μολύβι στην ίδια απόχρωση, ώστε να εξασφαλίσετε έξτρα σταθερότητα στο κραγιόν. Απλώστε το κραγιόν σας με το ειδικό πινέλο, κάνοντας μικρές, κοφτές κινήσεις από το κέντρο των χειλιών προς τα έξω, ώστε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο. Ταμπονάρετε τα χείλη σας και συνεχίστε με μια δευτερη στρώση, για το απόλυτα βελούδινο τελείωμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα