Πώς θα καμουφλάρετε τους μαύρους κύκλους- χωρίς concealer!

3 έξυπνα tricks μακιγιάζ

Δεν εννοούμε, βέβαια, το αδιανόητο, να βγάλετε το concealer από το νεσεσέρ σας, αλλά να ενισχύσετε την δράση του με αυτές τις έξυπνες συμβουλές που έδωσε η makeup artist Emily Kate Warren στο site του περιοδικού allure:

1. Γυρίστε τις βλεφαρίδες σας. Όταν οι βλεφαρίδες έχουν κλίση προς τα πάνω, τα μάτια δείχνουν πιο ανοιχτά. Έτσι η έμφαση επικεντρώνεται σε αυτές, μακριά από τους μαύρους κύκλους, εξηγεί η makeup artist. Ακόμα καλύτερα,

δε, αν περάσετε και μία στρώση μάσκαρα.

2. Δώστε χρώμα στα βλέφαρα. Μια ιδέα ιριδίζουσας, neutral σκιάς είναι αρκετή για να δώσει λάμψη σε όλη την περιοχή. Προτιμήστε μια κρεμώδη φορμουλα και απλώστε τη με το δάχτυλο και στη συνέχεια, ότι έμεινε πάνω του, απλώστε το κατά μήκος του κάτω βλεφάρου. Μια ιδέα ιριδίζοντος χρώματος στο κάτω βλέφαρο μπορεί να κάνει τις σκιές κάτω από τα μάτια λιγότερο ορατές, λέει η Emily Kate Warren.

3. Δώστε έμφαση στα χείλη. Ένα ματ κραγιόν μπορεί να παρασύρει την προσοχή από τα κουρασμένα μάτια προς τα χείλη - και αυτό είναι ένα τρικ της τελευταίας στιγμής, αν δεν έχετε το χρόνο να ασχοληθείτε με την κάλυψη των μαύρων κύκλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα