Πώς θα γίνει να τα ξαναβρούμε μετά από αυτόν τον καβγά;

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΠΡΙΝ 10 ΜΗΝΕΣ ΜΕΣΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ! ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΣΧΕΣΗ. ΕΓΩ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ 7! ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ! ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΚΑΒΓΑΔΕΣ. ΣΤΟΝ 3 ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΒΓΑ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΡΑΤΗΣΕ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ) ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΔΩΣΑ!ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΜΕ

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΥΜΩΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΨΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΚΟΨΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΣΥΖΟΥΣΑΜΕ! ΕΓΩ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ! ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΒΓΑ! ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ...

Η απάντηση του Queen.gr

Κάπως μπερδεμένα τα έχεις όλα μέσα στο μυαλό σου και δεν σου κάνει καλό. Η σχέση ξεκίνησε λάθος και όσο διάστημα κράτησε πάλι λάθος πορεύτηκε.

Από ιστοσελίδα γνωριμία και οι δύο σε σχέση... Μοιάζει με περιπέτεια. Το ότι χωρίσατε και τα βρήκατε δε λέει και πολλά πέρα από έναν έκδηλο ενθουσιασμό που ύστερα από 10 μήνες εξελίχθηκε σε θυμό.

Αν όντως δεν υπήρχε λόγος για τον καβγά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να φτάσουμε στον χωρισμό. Αν δεν μιλούσες σε κάποιον γιατί να υπάρχουν αυτοί οι καβγάδες; Θα πρέπει να συζητήσετε και να λυθεί. Εκτός κι αν πρόκειται για αφορμή. Αν ψάχνει λόγο να χωρίσετε.

Πέρα από το να είσαι ειλικρινής, τι άλλο να κάνεις; Αν πάλι δεν μαλακώσει δεν υπάρχει λόγος να παρακαλάς. Είναι αβάσιμο όλο αυτό.

Γράψε μας τη δική σου ιστορία εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα