Πώς θα ανακουφίσετε τα πονεμένα πόδια;

Μία άσκηση που θα βελτιώσει σημαντικά την κυκλοφορία του αίματος!

Εάν νιώθετε τα πόδια σας κουρασμένα, μπορείτε να τα ανακουφίσετε είτε με ένα ποδόλουτρο, με ζεστό νερό και άλατα που θα ακολουθήσει κρύο νερό (ναι, όσο και αν σας ενοχλεί η αίσθηση του παγωμένου είναι το μόνο που θα βελτιώσει την κατάσταση! Υπάρχει όμως και η  παρακάτω άσκηση:

Αρχικά, ξαπλώστε στο κρεβάτι, δίχως να χρησιμοποιήσετε μαξιλάρι. Σηκώστε σε ορθή γωνία τα πόδια για μείνετε σε αυτή τη στάση για περίπου 30 δευτερόλεπτα. Η άσκηση αυτή, βοηθά στην καλή κυκλοφορία του αίματος και σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα.

Μπορείτε να την εφαρμόζετε το πρωί αφού ξυπνήσετε, καθώς και πριν πέσετε για ύπνο.

Την διαδικασία αυτή επαναλάβετέ την σια δέκα φορές, προκειμένου να αρχίσει να ενεργοποιείται και να αναλλάσσεται η κυκλοφορία του αίματος. Θα μπορούσατε επίσης να ισιώνετε τα πόδια σας κατακόρυφα και να μένετε 2 λεπτά σε αυτήν την θέση ενδιάμεσα στα σετ. Δηλαδή 5 φορές τα πόδια σε γωνία, δύο λεπτά κατακόρυφα και άλλες 5 φορές τα πόδια σε γωνία. Η μέθοδος αυτή δεν είναι κάποια σκληρή άσκηση που θα γυμνάσει, σίγουρα όμως θα τονώσει τα αγγεία σας.

Διαβάστε ακόμη:

Βάλτε χρώμα στο fitness και γυμναστείτε με ανεβασμένη διάθεση!

Γιατί τα αντιοξειδωτικά είναι απαραίτητα για την υγεία μας; Ποιες οι πηγές τους και χρήσιμα tips για καλύτερη πρόσληψή τους!

Keywords
Αναζητήσεις
ασκησεις για πονεμενα ποδια
Τυχαία Θέματα